FOTO: Jure Banfi
Celjska najava februarskega obračuna z Muro je med pristaši črno-belih dvignila precej prahu, danes pa so se nanjo odzvali tudi v prekmurskem prvoligašu.

Celjani bodo 11. februarja prvi nasprotnik Mure v nadaljevanju Prve lige Telemach. Glede na zimsko kadrovanje Celjanov se v knežjem mestu obeta vroč dvoboj.

Ninu Koutru, ki je grof postal že poleti, so se med zimo v celjski slačilnici pridružili še Matko Obradović, Žan Karničnik in Luka Bobičanec, predvsem glede prestopa Medžimurca pa je bilo prelitega precej črnila.

Bobičanec je bil vključen tudi v zadnjo »provokacijo« Celjanov, saj so februarski obračun z Muro napovedali z njegovo podobo na grafiki in besedami, ki so razburile precej pristašev črno-belih:

»Ker v življenju ni vse črno-belo. Ker so lepe in še lepše stvari. In kako lepše začeti spomladanski del sezone kot z obiskom Stadiona Z'dežele?«

Zdaj so se na celjsko najavo uvodnega kroga nadaljevanja Prve lige Telemach odzvali tudi v taboru Mure. Iz današnje objave lahko sklepamo, da bodo Sobočani 11. februarja skušali poskrbeti za množično gostovanje v knežjem mestu.

»Večkrat smo Sloveniji že dokazali, kdo smo... Tokrat nas čaka nova naloga,« so zapisali pri klubu iz Fazanerije in štajerskemu tekmecu sporočili, da je Celje vselej črno-belo.

Več bo znanega že v kratkem.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Naj se odzovejo na igrišču. Samo en gol naj dajo več od Celjanov.

ati (nepreverjen)

Najprej naj pokažejo znanje, volju in rezultate na igrišču, da me bodo spet videli na fazaneriji, šele pitem gostovanje.

Eff (nepreverjen)

Kak mala deca! Ce do ove napisale celje do lendave de mura vcasi skocila in to je evropski klub.........

Olaamigo (nepreverjen)

Celju uspelo ka prekmurske loleke dobijo na stadion..domači tak nejdejo na tekmo...bv..

Jose Cabron (nepreverjen)

Poletje 2023 Tio Cipot posojen v Celje

vrana (nepreverjen)

vsi v celje!!!!

asdasad (nepreverjen)

ne ga srat ,ali pa ,saj je vseeno

Starejše novice