Foto: Jure Banfi
Ekipa SN danes poroča, da Damir Čontala ni več vodja nogometne šole soboškega kluba. Bo nekdanji trener članske ekipe Mure v prihodnje deloval na klopi drugoligaša?

Iz Fazanerije so 12. aprila sporočili, da je Damir Čontala novi vodja nogometne šole črno-belih, manj kot mesec dni kasneje pa Ekipa SN poroča, da je te epizode že konec.

Nogometna šola Mura tega na svojih kanalih novice še ni potrdila - vodstvo kluba se je za podoben korak odločilo že ob slovesu Amirja Karića -, Damir Čontala ni več prvi mož mladinske šole. To vest so za Sobotainfo ob pisanju novice potrdili tudi pri klubu iz Fazanerije. 

Pri Muri novega vodje šole za zdaj naj ne bi imenovali, večje pristojnosti pa naj bi, kot še piše Ekipa SN, dobil Robert Koren, ki bo ob trenerski vlogi v kadetski ekipi koordiniral del v selekcijah U15, U17 in U19.

Pri časniku dodajajo, da se je 38-letni Čontala z upravo kluba dogovoril za prekinitev pogodbe, razlogi za takšno odločitev pa za zdaj javno niso znani. Ekipa SN omenja možnost, da se odpravlja novim izzivom naproti in bi lahko po koncu sezone prevzel vodenje drugoligaša iz Beltincev.

V Beltincih čakajo na odločitev Damjana Gajserja

Beltinčani so s petim mestom v 2. SNL pripravili lepo presenečenje. Gre namreč za izjemno mlado ekipo, letošnji uspeh »žutih« pa je v veliki meri zasluga trenerja Damjana Gajserja, čigar prihodnost na klopi pa je nejasna.

Štajerec, ki je bil v preteklosti nekaj časa desna roka Anteja Šimundže v Fazaneriji, naj bi se namreč soočal z dvomi, kako naprej. Zaradi službenih obveznosti na eni od šol obstaja možnost, da se po koncu sezone poslovi od prekmurske ravnice.

Gajser po informacijah Sobotainfo o svoji prihodnosti v Beltincih sicer še ni sprejel dokončne odločitve, vodstvo kluba pa ga je, kot pravijo naši viri, pripravljeno čakati do konca meseca. V 2. SNL sta na sporedu še dva kroga.

Posledično se vseeno poraja dvom glede informacije, da so Beltinčani že našli novega trenerja, če zdajšnji strateg še ni potrdil svoje odločitve.

Komentarji (18)

BG19 (ni preverjeno)

Kot sem povedal že ob njegovem prihodu v Muro. V vsakem klubu se je z vsemi skregal in tako bo tudi v Muri. Prišel je pod pogojem, da je sin podpisal za Muro. Rajbar in Kuzmič kapa dol pred vama. Za mene sta edinstvena. Ni vama para na tem svetu.

Bg20 (ni preverjeno)

Korena mislis?

In reply to by BG19 (ni preverjeno)

km (ni preverjeno)

Marki nemrejo goričanca, norost od norosti !

In reply to by Bg20 (ni preverjeno)

Tutafata (ni preverjeno)

Baje sta se z Čontala zgrabila.

NE V BELTINCE (ni preverjeno)

NITI SLUČAJNO NAVIJAČI NOČEMO ČONTALE V BELTINCIH. Pojma nima od trenerskega posla, kar je dokazal v Muri in zdaj bi takega rihtali v Beltince NITI SLUČAJNO O TEM NE RAZMIŠLJAJTE KER BOMO POTEM VODSTVO BELTINEC ODNESLI.

Muramura (ni preverjeno)

Z vašim klubom upravlja Mura, tak, da vi imate samo na papirju vodstvo..

In reply to by NE V BELTINCE (ni preverjeno)

vrana (ni preverjeno)

no tao bi pa rad vido, što de noso boltinsko vodstvo, ka ste vsi tak polizani med seuf kak rit pa lače, mrkeče ne nakladaj, ka tao van edino ka van ide v tej boltincaj

In reply to by NE V BELTINCE (ni preverjeno)

Hazariii (ni preverjeno)

Več je vse dogovorjeno, Čontala de beltinsko bando v roki ednoga lejta spravila v prvo ligo!

In reply to by NE V BELTINCE (ni preverjeno)

zeni (ni preverjeno)

ko omenjate korena mi je prišlo na misel da sem zadnjič gledal po tv as tekmo kadetov in se zelo dobro slišalo način vodenje tekme ,slišalo se vsemogoče od pošiljanja v pm do vodenja igralcev kot robote daj sem daj tja ,kje si bil ko smo napravili penal daj kosiju ka ne veš kdo je kosi in podobno kot v kakšni kaznilnici ,nevem če je to način vsepovsod meni je malo mimo,saj pa mladi ne morejo svojo svojo domišljijo iznadljivost--- seveda trenerji nasprotne ekipe niso bili dosti boljši

Bakovčar (ni preverjeno)

Ob Korenovem prihodu v Muro smo navijači že pisali, da je veeeeliiik konfliktnež in človek za drek mejšate...ale goričkiva zidara senjata, kak bota njegovega sina za eno leto prodala in zaslužila...

Hjeba (ni preverjeno)

Hja poanta je ocitno v zmanjsanju sredstev za nšMuro...pejnezi sfalivavlejo

Goričaneč111 (ni preverjeno)

Zdaj de še Beltince zrikto kak je Muro. Samo Čontalo ne imenuje za trenerja, ker je žalost od trenerja. Gajser je za njega doktor.

Hazariii (ni preverjeno)

Brez dobrih igralcev nega Dobrova trenerja. Trener je samo ena jebena mala figurica!!
Se še spomnimo ko je Mura pripelala majstora svih majstora Čiro Blaževiča, nakar je sam dal izjavo da iz tistih igralcev kaj je imel za razpolago lahko samo napravijo krožke za izdelovanja pekovskih izdelkov za gledalce!

In reply to by Goričaneč111 (ni preverjeno)

Vaški (ni preverjeno)

Nejsan nikšne velke navijač. Poslušam pa že več kak eno leto oziroma prešten. Kak Čontala vse narobe, zdaj pa očitno vse vrede. Pa san se malo zajebavo s številkame. V toj sezoni čontala 24 tekem in 34 točk. Grabič 10 tekem pa 12 točk. Čontala torej prek 1,4 povprečje na tekmo, Grabič 1,2 točke pa še prve pike na šok terapijo in posledica ostanka od prejšnjoga trenera. Zdaj pa ide vse samo doj. Zdaj mi pa nekak naj razloži kak je bilo prlej vse narobe pa še lepše smo špilale. Zdaj pa pride ljubljančan, ki je dokazano po številkaj menje uspešen pa je vse normalno. Sram naj nas bo Prekmurci. Imeli smo bokšoga svojoga, dobili smo slabšoga drugoga. Je pa važno ka je od drugod

Goričaneč111 (ni preverjeno)

Pa tik sploh nevejš ka je fuzbal, z tem tvojim komentarjem. Raje tiho bodi. Grabič je doktor za Čontalo, samo mu dajmo čas in naj in pripravi ekipo , stira šalabajzajzerje kateri niso vredni Murini dresa in takrat se bo videlo njegovo delo. Samo bo pa nastal problem z menedžerji in Rajbarjem, saj smo postali klub menedžerjev, brez domače hrbtenice,vsaj za nekatere z kluba domači igralci niso vredni nič, zato pa je na tekmah 1000 ljudi. V vsake pol sezone so pripeljali 6 tujcev, domače pa tirali iz kluba. Po toči zvoniti je kesno. Rajbar spregledni že enkrat.

In reply to by Vaški (ni preverjeno)

RobertH66 (ni preverjeno)

Rajbar je največji problem v Muri....tou drži kot pribito....

In reply to by Goričaneč111 (ni preverjeno)

......... (ni preverjeno)

Bravo!!!!

In reply to by Vaški (ni preverjeno)

Brezdomec (ni preverjeno)

Čontala ide v tujino z Antejon. Kak eden njegovih pomocnikov.

Starejše novice