Policisti Policijske uprave Murska Sobota so bili v petek, 5. decembra 2022, obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari v Murski Soboti.

Na Trgu zmage so pred dnevi postavili Pravljično deželo in lampijončke, prižgali pa so tudi lučke. Kot smo poročali v ponedeljek, pa Pravljična vasica nekoga pošteno moti.

Kot je razvidno iz fotografij, ki nam jih je posredoval bralec Sobotainfo, so vandali popolnoma uničili skulpturo Sneguljčice, ki je postavljena ob palčkih in čarovnici.

Zadeva v rokah policije

S Policijske uprave Murska Sobota so za Sobotainfo pojasnili, da so bili v ponedeljek, 5. decembra 2022, v dopoldanskem času obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari.

Pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je bila skulptura na Trgu zmage namerno poškodovana, glede kaznivega dejanja pa sledi nadaljnje zbiranje obvestil, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mssd (nepreverjen)

Kje so pa obcinski redarji???

. (nepreverjen)

Ja bumbar občinski redari 24 ur pazijo ka se tan dogaja.

In reply to by Mssd (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

bumbar ti je mama

In reply to by . (nepreverjen)

vfghjz (nepreverjen)

ČE BI RADI ŽE KAJ UNIČILI TAN SE SPRAVITE NA DRŽAVNE AVTOJE STAVBE ALI LJUDI NEJ PA NA TISTO KA SE DECA VESELIJO. BAR OTROKON PUSTITE

. (nepreverjen)

Kolko desetletij so že v uporabi. Lepo ste jih čuvali in obnavljali.

Nevzgojeni (nepreverjen)

To lehko naredi samo eno nevzgojeno nekulturno in brezobrazno dete. Se male dece veselje krodnete. Kamere nastaviti pa nej odgovorjajo vsi, keri mislijo ka so “kul” s taksnin obnasanjon.

Ubošček2 (nepreverjen)

Vedno znova se sprašujem: kaj je človeku, ki dela nekaj takega. Predvidevam, da je mlad in da je to eno ubogo bitje, ki bi mu morali nuditi zdravniško pomoč. Mora imeti strašne travme - najbrž je otroštvo preživel v groznih razmerah.
Žalostno.

Pravilno (nepreverjen)

to je naredila sigurno čarovnica

Starejše novice