Objavljamo zapisnik: Mura 05 brez pogodb za direktorja kluba, finančnega direktorja, vodje varnosti, varnostne službe, zdravnika, zdravstvenem varstvu igralcev, sobe za doping…

Čeprav je vodstvo Mure 05 zadnje mesece razlagalo, da bodo največja težava pri pridobivanju tekmovalne licence finance, temu vendarle ni tako. Odgovorni, ki so vlagali tako prvotno dokumentacijo za pridobitev licence, kot pritožbo, niso izpolnili niti osnovnih kriterijev. "Prosilec za licenco v pritožbenem postopku ni predložil nobenih dokazil o izpolnjevanju obveznih kriterijev," je zato zapisala licenčna komisija v zapisniku, ki ga v celoti objavljamo na Sobotainfo.com.

Tudi brez zdravnika in vodje varnosti, igralci brez zdravstvenega varstva

Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije je tako poleg ustrezne dokumentacije o izpolnjevanju finančnih kriterijev pogrešala še zahtevano pogodbe za direktorja kluba, finančnega direktorja, vodjo varnosti, varnostno službo in zdravnika. Odgovorni v Muri 05 igralcem niso zagotovili niti zdravstvenega varstva, prav tako pa niso predložili dokazil, da ima klub na voljo sobo za doping kontrolo z ustrezno opremo.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
I-OWN-YOUR-MOM

Krizna meneđerka, ja ...

Na konci se vidi, ka je POLITIČARKA, torej JO BOLI KURAC ZA VSE SKUP in SAMO EN RAZLOG JE, zakoj idejo takši kcoj ...

Polaaaaniiiiiiiččččč, javi seee. Še zaj ne razmin, kak se je tudi po spremembi Zakona o javno-zasebnon partnerstvi nej dalo spelati projekta. Pa fajn transparentno je bilo od 2005 dale vse skup, itd. ...

I-OWN-YOUR-MOM

Aja, nej. Politiki bar POZNAJO zakone, pa ne zajebejo v takših BANALNIH zadevaj.

Ta baba še toga ne vej. Ka sploj zna po ton takšon? Pogrezni se. Edino, ka si znala, je, ka si si zriktala mesto predsednice. BRAVOOOO! PIŠI SI TO V ŽIVLJENEPIS, KA SI MURO REŠAVALA! MRŠ!

Sportman

To je tak gda baba vodi nogometni klub!

I-OWN-YOUR-MOM

Pa una nemre meterskoga kukurščaka voditi. Ka bi vrata pozabila gor dati.

Sportman

Krizna menedžerka ... my ass.

komentator

pred mesecem se je že znalo ka nega penez ka je dolg prevelik pa zato verjetno niti nejso forsirali ostale stvari. Pa ona nej nika kriva ...samo je do konca pelala pootapljajočo barko kero so lansko leto preluknjali z raznimi kupčijami.(FAJIČ, BOHAR, LOTRIČ, ETEROVIČ, JANŽA,... IGRALCI S KATERIMI NAMESTO MILIJONA SO ZASLUŽILI KVEČJEMU 50.000€ NAPAKA.

I-OWN-YOUR-MOM

KA JE NEJ KRIVA?!

Baba, kera je POLITIČARKA, je nej kriva NIKA? Kriva je isto, kak je kriv Topič. Či bi bila 2 leti, bi bila ista kak Topič 99% po moje.

Vejpa bila je v SDS, te je zaj v LDS, pa pau strank verjetno neven. Komercialne gnile stranke kere spokradnejo milijarde s korupcijami. Ma fak of, SAKŠI ka se mota okoli Mure zadnjih par lejt od kda je Polanič odišo, JE KRIV.

Una bi kaj odala od toga misliš ka? Či niti nej znala, ka more izpolnjevati, prosin te ...

Krivi so vsi ... ker so vsi isto nesposobni, in ker jih boli kurac za Muro.

I-OWN-YOUR-MOM

Nejje kriva, kao. Mislin ... si prešto ČLANEK KEORGA KOMENTEJRAŠ?

Daddy_Cool

Ka ste pa čakali od samooklicane krizne meneđerke? Topič je bil vsaj samostojen in je sam sprejemal odločitve, Horvatovo pa šetajo in ji diktejrajo kaj in kak naj dela, ona se pa sonči in pozera na vip tribunah. Nastavljena je bila samo zato, ker so dečki znali kakšna je situacija in je nihče nej vupal reskirati svojga imena, ka bi bil zapisani kak kapitan Titanika, pardon Coste Concordie.

Dogzilla

Ge se spoumnen dnejva gda je bil oz. bijla imenovana nouva predsednica pa ostali člani upravnoga odbora. Dugo dugo san se že nej tak nasmejo kak te. Žal mi je za tej domače lokalne klub pa njihove najzvestejše navijače ampak dejstvo je ka je ta uprava nika bole nej krijva za neuspeh kak vse preostale pred njimi. Muro so doj zagonile že v devetdesetaj lejtaj prejšnjoga stoletja takratne direktore tovarne Mura kere so mele klub nameščene kak en kotel zgolj in samo za pranje pejnez. Posledično so zapravile tovarno kak glavnoga sponzora plus nogometne klub. Mura je že zdavnaj zgibijla svoj status, navijače pa hrbtenico.
Pika na i pa je problem v nas samih, Prekmurcih kere se nikole nejsmo znale zgučate in skup stoupite okoule resneh zadevah. Lejko me nakladejte 154 minusov za mojo volo ampak Prekmurec be en drug drujgoga najraje ftoupo v žlice vodej. Ale pa ga šau toužet žabaron. Takše smo mij.

divjejabolko

Dogzilla, dobiš plusek od menej :)

Bruc002

za mesec dni, gda nede 10 klubof do pa pale okoli fseh odile ka bi bar štoj špilo v 1, lige..... ka de maribor nuco klube ka do lejko kvalifikacije špilale

Vipko
Truplo

Danes slišal slučajno nekaj informacij o "ne/finančnem poslovanju" Mure05 in človega zgrabi kar groza. Pa še najmanjši vaški buffet nekje ob malonogometnem igrišču posluje bolj transparentno in pošteno.

Tako to ne gre in drugi nam ne smejo biti krivi!!!

RobertH

naj kriminalisti prevzamejo za to situacijo,ker prave krivce je treba najti....

picodirkac

Vsebina komentarja

robit13

Nej se sekirat. Mura je bila pred nami pa bo tudi za nami, pa makar v 5. ligi vkuper z našimi Romi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice