Slika je simbolična.
V Radencih bo 20. maja 2023 že 41. Maraton treh src, ki bo ponovno ponudil vse standardne tekaške skupine, poskrbeli pa bodo tudi za dva dni zabave z znanimi glasbenimi izvajalci.

41. Maraton treh src Radenci bo svojo ponovitev doživel v soboto, 20. maja 2023. V Radencih bodo ponovno ponudili vse standardne tekaške discipline - od pohoda, otroških tekov, nordijske hoje, pa tudi teka v spremstvu štirinožnih prijateljev.

Na letošnjem maratonu pa se obeta tudi novost v spremljevalnem zabavnem programu, saj bo za dva večera bučnega dogajanja letos poskrbela občina Radenci.

Dva dni zabave z Učiteljicami, Lidijo Bačić in Janom Plestenjakom

Maraton treh src in občina Radenci sta tesna partnerja pri izvedbi te znamenite prireditve, občina Radenci pa bo na oder v parku Radenci za Maraton treh src privabila znana glasbena imena, ki bodo množico obiskovalcev zabavali pozno v noč. 

Namen večernih koncertov je bil zahvala občanom, ker sodelujejo kot prostovoljci in se strinjajo z zaporami cest ter ostalimi omejitvami, ki veljajo na tretjo soboto v mesecu maju.

»Danes je ta dogodek že tako obsežen in pomemben, da se nam je zdelo prav, če na večerni koncert povabimo zares slovite glasbene izvajalce in poskrbimo, da dobro vzdušje ob startu traja vse do poznih večernih ur,« je povedal Roman Leljak, župan občine Radenci.

V soboto se boste tako zabavali ob glasbi Učiteljic in Lidiji Bačić. A Maraton treh src se zares začne že večer prej, ko velika večina tekačev prevzame svoje startne številk.

»Verjamem, da bo samostojni glasbeni koncert Jana Plastenjaka za zaključek dneva pred maratonom dovolj velika motivacija in prava spremljava za lahke noge v soboto,« še dodaja župan.

Komentarji (6)

Zvezdan (ni preverjeno)

Sloviti glasbeni izvajalci! Haha, ge san klikno, bravo študent!

67899 (ni preverjeno)

A maraton za domace zvali bo tudi?? Pitam za soseda ka ima ovce..

Jbg... (ni preverjeno)

Kak pa kaj Pahorova prostata??? Pitan za kolega.

1235678 (ni preverjeno)

zakaj pa ne ce je interes

Tecumseh (ni preverjeno)

Škoda, da bomo spet imeli tuje izvajalce. Saj pritegnejo, ampak mislim, da imamo tudi v Sloveniji kvalitetne izvajalce, denar bi ostal doma.
Nikjer ne zasledim izvajalce narodno/zabavne glasbe in škoda je, marsikoga bi pritegnili. Ampak ne, mi z glavo skozi zid rinemo s tujimi izvajalci, domače pa izrivamo na periferijo na veselice v kakšni manjši vasi... pa še tam se najdejo tuji. Ta dva omenjena tuja izvajalca pa res nista neka "špica"!
Domače ne cenimo, ne samo pri glasbi, takšni pač smo. Nam se ni potrebno boriti za narodnost, saj sami sebe uničujemo.
Dobro, morda nas odgovorni presenetijo in še koga od domačih dajo na seznam, ampak vsaj za sedaj zadeva meni ne deluje vzpodbudno!!!

Juhuhu... (ni preverjeno)

Baćićka bo Ljeljaku dvakrat zmigala pred nosom in to je to...

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Starejše novice