Slika je simbolična.
Policisti poročajo o dogajanju v Pomurju v minulih štiriindvajsetih urah.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, dva primera povoženja divjadi ter požar zaradi udara strele.

Malo po 19.00 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Tešanovci, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja in vožnje pod vplivom alkohola trčila v voznika lahkega motornega vozila, invalidski voziček na motorni pogon. 

Invalidski voziček se je pri tem prevrnil, oseba pa se je huje poškodovala in je bila odpeljana na zdravljenje v bolnišnico.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina električnega skiroja, goljufija, tatvina mobitela in poškodovanje tuje stvari.

Lendavski policisti so zaustavili kombinirano vozilo, v katerem je državljan Romunije prevažal trinajst tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.  

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ohjoj (nepreverjen)

Bogi invalid, že tak je bil na slabem, zdaj pa še dodatno huje poškodovan... Zaradi preklete pijače, saj nemreš verjeti...

yyyy (nepreverjen)

Dosmrtni odvzem vozniske + pol imetja zdajsnjoga pa prihodnjoga tome cloveki! Samo to de prava kazen za pijanca

34e34e3e3223e (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Upam da invalid umre s tem mu bo narejena usluga in treba nagraditi tega ki ga je povozil do smrti. Pa rest in pijs in paradajz zdaj ti bo veliko lažje.

weeep (nepreverjen)

ti si moz sprepite babe?

In reply to by 34e34e3e3223e (nepreverjen)

Vudejset (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Invalid se nima kaj voziti po cesti je brez luči in ni registritran in ni tehnično izpraven kazen mu napisati pa z lopato po glavi da bo mir parazit!

afta he (nepreverjen)

Zate je ob 19 uri tema. Kaj pa ima registracija in luči veze z nesečo, biciklin tudi nima registracije pa se vozijo po cestah, ali. Bože moj.

In reply to by Vudejset (nepreverjen)

ojaa (nepreverjen)

Biciklin je se tezje viditi pa jih gli ne kolemo vse po vrsti - tisti ka smo sposobni biti med kednon ob 7 se trezni…

In reply to by afta he (nepreverjen)

~~~~ (nepreverjen)

Vudejset....... In ,če ni bil registriran in tehnično izpraven je nej krivo to kar ti pišeš kriva je pijana baba .Ob 19 uri še ni tema .No mogoče ti imaš temo cel ,dan na očaj ka si zaljani kak baba

In reply to by Vudejset (nepreverjen)

lpp (nepreverjen)

Ocitno se oglasajo sorodniki tej sprepite babe pa jo branijo! Ocitno izhaja iz rodu gamati in idiotov! Od taksne te cakas ka je ze ob 19.00 tak nazgana ka ne vidi niti pred sebe! Fuj taksna gamat od babe

In reply to by Vudejset (nepreverjen)

(nepreverjen)

napiše se: gamad…

In reply to by lpp (nepreverjen)

nejglitak (nepreverjen)

Po prekmurski pogovorno je gamat. In ce se ze pise prekmursko se naj pise prekmursko. Pa tudi uburka je pa ugurka odvisno iz kere vasi si pa tak dale… Ale ok, eni dale od svoje vasi ne vidi(te)

In reply to by (nepreverjen)

cita22 (nepreverjen)

kdo je ta zenka

Mesečar lukec (nepreverjen)

LJUBEZEN NE POZNA MEJA.

Kiki2 (nepreverjen)

Najstrožje kar se da jo treba sankcionira njo in vse ki se tako grdo obnašajo do invalidov. Se sploh zavedajo kaj jih še v življenju čaka,si mislijo da so nedotakljivi.. Samo pri prazni glavi se lahko tako obnašajo.
Nekaj časa nazaj ko sem bil z avtom na glavni cesti, sem zabremzal, avto ustavil in v križišču dal prednost invalidu prav tako na takem vozičku.
Prednost sem mu odstopil, sam sem se počutil olajšano da sem lahko vsaj malenkost pripomogel pri njegovem prečkanju ceste in tudi ta se je pripeljal po cesti..
Prvo kot prvo moramo popazit eden na drugega v prometu in tu se ne ozira če je registriran ali ne, zato so drugi da to preverijo in ne mi kateri za to nismo pristojni.

🥵 (nepreverjen)

Pa saj si dober človek, samo zelo, zelo, zelo nepismen…😩

In reply to by Kiki2 (nepreverjen)

heheheh (nepreverjen)

Zakoj je nespismeni ce pise prekmursko? In ce upostevamo pravopis tudi tebi nejde gli najbokse! Ka naredis v enon stavki 2 napaki mores tudi biti talent in te taisti “talent” drugin pametuje o pismenosti :)

In reply to by 🥵 (nepreverjen)

Pfickmg (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

S kriplinon nikdar nede vredi ta ka boukse tak kak pa se mantra. Upam da umre in se reši muk da bo to imelo neki smisel happy ending!

llllm (nepreverjen)

Pa se rodbina sprelokane koze oglasa… Kaksni bedaki to morejo biti… Ka pridejo na idejo ka so nekome uslugo naredili… Vupan ka ponesrecenec pa vsa njegova rodbina stozijo to alkoholicarko tak dalec ka do se njeni vnuki delali pa sluzili za to kazen!!!

In reply to by Pfickmg (nepreverjen)

bob 24 (nepreverjen)

Zakaj nocete tocno povedati koliko je imel pozrocitelj alkohola in zakaj nikoli ne objavite ime pozrocitelja nasrece???? in takemu bi jaz nalozil koristno delo z tezkimi invalidami ter zapor do 8 let in odvzem izpita do konca njegovi dni itd... jaz zelo cenim vse ljudi a taki ki pozrocijo prometno v vinjenem stanju pa niso vec za nase ceste itd...

Serhgejah (nepreverjen)

Odvzeti kri invalidu verjetno je vjugal po sredini cestišča in je bil invalid do konca drogiran kot ponavadi so invalidi zadeti ko mine!

tttt (nepreverjen)

Ti si sin od nje? Moz? Brat? Jebac?? Verjetno sin, ker taksen zabiti um je sigurno deden

In reply to by Serhgejah (nepreverjen)

gru (nepreverjen)

Zakaj ni policija bolj prisotna na terenu? Sicer pa je prejšnja vlada ceio znižala kazni, kar je v potuho vsem, ki ne upoštevajo cestno prometnih predpisov. Vse preveč je pijanih povzročiteljev prometnih nesreč. Bo kdo to poskušal preprečiti?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice