Damir Čontala tudi v tretjem poskusu ni uspel prelisičiti Nermina Bašića, ki je z Radomljami podaljšal niz neporaženosti. Sobočani so se morali po golu Mihaela Klepača sprijazniti s točko, kaj je po tekmi dejal trener Mure?

Želeli so tri, dobili so eno točko. Nedeljski dvoboj Radomelj in Mure ni dal zmagovalca, Radomljani pa so serijo neporaženosti podaljšali že na enajst tekem.

Še za tekmo daljši je tudi Mure, a le-ta ne spada med tiste, s katerimi bi se Prekmurci hvalili naokoli. Mreža Sobočanov tudi tokrat ni ostala nedotaknjena, niz devetih ligaških tekem z vsaj enim prejetim golom pa se vleče že od sredine aprila.

Radomljani so se zadetka veselili sredi prvega polčasa, ko je hitro in enostavno akcijo gostiteljev kronal Nedim Hadžić. Prednost domačinov je 20 minut pred koncem tekme izničil Mihael Klepač.

Čontala zadovoljen predvsem z drugim polčasom

»Pripravili smo se na Radomlje, hoteli smo biti drugačni kot na prejšnjih tekmah proti njim. Zaradi tega smo storili nekaj korekcij v postavitvi, vendar so se istočasno prilagodili na nas. 

Težko smo se prilagodili na to, Radomljani so to storili bolje, nam pa je v medprostoru vedno manjkal kakšen igralec. 

Domači so uspešno držali žogo in imeli nadzor nad tekmo, smo pa potem v drugem polčasu spremenili zadeve. Odigrali smo na prvo žogo, imeli zelo dober drugi polčas. 

Imeli smo precej več nadzora, bili smo bolj nevarni in popolnoma zasluženo izenačili. Verjetno smo bili bližje zmagi, kot na koncu Radomlje,« se je na tekmo ozrl Damir Čontala.

Mura je z remijem prišla do pete točke v letošnji sezoni, Radomljani pa so s tremi več še vedno neporaženi. Še več, niz ligaške neporaženosti vlečejo že 11 tekem, vse od začetka aprila.

Energije je bilo dovolj

»Ne bi rekel, da ni bilo energije, se pa v določenih fazah obrambe nismo dobro postavljali in potem je izgledalo, kot da nimamo energije. 

Zamujali smo, nismo hoteli izpadati in smo se povlekli, potem pa je manjkala agresivnost, saj so tudi Radomlje spremenile postavitev. Nismo se znašli v prostorih, tega je bilo več kot pa, da ne bi bilo energije, želja je bila velika. 

To je bilo opazno po spremembi postavitve v drugem polčasu. Igralci so bili v tej postavitvi bolj domači, lažje smo se odzvali na vse stvari nasprotnika in izpadlo je, da smo pričeli dominirati in imeli nadzor nad tekmo,« je Čontala odgovoril na vprašanje, če je v prvem polčasu manjkalo energije.

Strateg Mure je igro svoje ekipe poživil z menjavami in taktičnimi spremembami v drugem polčasu, v katerem so Sobočani postajali vse nevarnejši, a kljub vsemu niso uspeli iztržiti več od izenačenja.

Radomljani do lahkega zadetka

Je bilo to, da se nogometaši Mure v prvem polčasu niso najbolje znašli ob postavitvi domačinov, krivo tudi za zadetek, ki ga je Nedim Hadžić dosegel po praktično treh potezah? 

»Morda tudi, je pa dejstvo, da Kai ob skoku ni imel pravega varovanja. V tisti situaciji bi lahko z nekaj predvidevanja igralca pustili v prepovedanem položaju. 

Klemen Pucko se je odločil, da bo reševal situacijo, s tem pa je v igri zadržal igralca Radomelj, ki se ni znašel v prepovedanem položaju in tako smo prejeli zadetek,« je še dejal Čontala.

Od aprilske tekme z Aluminijem, ko črno-beli v prvenstvu nazadnje niso prejeli zadetka, je bilo odigranih že devet ligaških preizkušenj, a pri Muri še niso našli recepta za čvrstejšo obrambo.

Bo Čontali in sodelavcem to uspelo do sobote, ko bodo gostili Tabor?

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
navijač (nepreverjen)

izjava trenerja za 5

Klump (nepreverjen)

Mura je u kurci

In reply to by navijač (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Mura je u pizdi

In reply to by Klump (nepreverjen)

Klump (nepreverjen)

Ne Mura je u kurci

In reply to by FRAP (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Sakšo tekmo dobijo gol ali
spremeniti taktiko či je mogouče s ten kadron ali pa prpelati boukšo obrambo.

buntis (nepreverjen)

Pa mi smo resno genialci! Pa ka bi resno radi vsako tekmo zmagali? V gosteh po točko, doma zmage in to je to. Dajmo bojmo realni in z malim zadovoljni pa se bomo lepo imeli! Klub je samo en!

Kavčfuszbal (nepreverjen)

Samo zokoj ma Mura do zdaj največ prejetih golov?!

In reply to by buntis (nepreverjen)

Golaš (nepreverjen)

Somo zakoj je Mura dala največ golov?

In reply to by Kavčfuszbal (nepreverjen)

Klump (nepreverjen)

Tele mamino zabito

In reply to by buntis (nepreverjen)

Cezar (nepreverjen)

stanje na igrišči je ogledalo tistoga ka se dogaja v ozadji, dobri iglaci sedijo, so odišli ali so v odhodi, vodenje kluba katastrofa nej samo trener še bole vodstvo, škoda kluba, škoda navijačov, Čontala dokazo ka nema pojma ... paro do potrošili, pa nedo napravli nika ... lekar smo tou že vidli

Kavčfuszbal (nepreverjen)

Če pa drugi trener prijde sigurno višjega ranga kot je zdajšnji te bo še več denarja odišlo v luft in npr.nede rezultatof..

In reply to by Cezar (nepreverjen)

Navijac x2 (nepreverjen)

Moral bi le povedat: pustite me na miru!

gost81 (nepreverjen)

Maš Karamarkoja na tribuni, daj ga v igro ka de obrambna linija vsaj nekak zgledala.

Neko (nepreverjen)

Prekmurci smo hlapci, gledamo kak je igra čedalje slabša, pa smo tiho, ko miši. MENJATI trenerja že danes, ne jutri! Igralci imajo potencial, manjka dobro vodenje.

njiva

On je z sakšo tekmo zadovoljen. Zadnjič smo vodili 3:0 in je bilo na konci 3:3 in je bil po konci tekme tudi zadovoljen, verjetno zato, ka smo nej zgubili.Nej mi je jasno, takšne šanse pa Dakuja, san pred golon, ne ven. Pri goli Obradovič napravo par korakov naorej te pa pa stano, pa se na kolena spusto, če bi šel še dva koraka dale, bi je mi zapro pot. Ne ven ali mislin, ka se od poškodbe dale on boji iti v duel. Mislin, ka bi mogli dati šanso mladomi golmani. Bobi špila katastrofalno slabo, Kos včeraj slabo, isto Šroler, tan faul za žutoga dela brezveze na sredi igrišča.
Karamarko je suspendiran in mislin, ka je on svoje odšpilo, sicer pa še itak bokši od Morisa in Cipota. Zaj de trbelo doma zeti se pike, če nej de trbelo ukrepati, ker tak to dale nemre iti.S takšo igro te zgubili dosta navijačov, šteri še hodimo na tekme in vas podpiramo.

Klump (nepreverjen)

Ti si pa res tele mamino zabito

In reply to by njiva

Tati (nepreverjen)

Sram te bilo glede na komentar.

In reply to by Klump (nepreverjen)

Bakovčar68 (nepreverjen)

ŠIMUNDŽA JE KLUB PRIPELJAL DO VRHA. ZIDARJU JE POKAZAL, KAJ POMENI VODITI KLUB V 1.LIGE. ŠIMUNDŽA JE DRŽAL VSE ŠTIRI VOGALE KLUBA GOR. DO PONOVNEGA PRIHODA ŠIMUNDŽE NAZAJ V MURO JE VODSTVO DELALO CIRKUS Z IGRALCI IN ZDAJ PO NJEGOVEM ODHODU V BOLGARIJO JE SPET ENAKO KOT PREJ.

Red Alert (nepreverjen)

Mura iz Murske

kükeča (nepreverjen)

Špilali ste kak moja babica da v ogračeke repinclen okaple. če bi dobro bilo bi 3. pike nesle !!!

vodka (nepreverjen)

Drügi polčas senca dobre igre v prvem pa katastrofa. Nivo igre na višini občinske lige ne prve državne.

ledomania (nepreverjen)

mura rabi trenerja z avtoriteto,to je lahko samo simundza, ce ne preskoci dinamo v ligi prvakov bo ante ze bivsi kar je sedaj dokaj verjetno,in potem rajbar kuzmic ajmo gas ante nazaj v ms,da porihta slacilnico,conta pa nazaj k mladincem ali tromejnik ali pertoca

. (nepreverjen)

mladina nema kondicije kamoli pamet

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice