Fotografija je simbolična
Na Teznu v Mariboru je včeraj pozno zvečer prišlo do grozljivega incidenta. Na bencinski črpalki je namreč prišlo do poskusa ropa, v katerem sta bila poškodovana prodajalec in občan.

Včeraj, okrog 22.15, so bili mariborski policisti obveščeni o poskusu ropa ene izmed bencinskih črpalk na Teznu v Mariboru. 

Neznani storilec je vstopil v prodajalno na bencinski črpalki, počakal, da so kupci odšli, potem pa je stopil za pult do prodajalca in z ostrim predmetom zagrozil, da odpre blagajno

Prodajalec se je moškemu uprl, prišlo je do prerivanja, pri čemer je prodajalcu priskočil na pomoč tudi občan. Med prerivanjem sta se oba lažje telesno poškodovala, neznani storilec pa je zbežal z bencinske črpalke. 

Moški je bil suhe postave, visok okrog 170 cm, imel je brado, oblečen je bil v črni pulover s kapuco, kavbojke črne barve in obut v rdeče športne copate. Policisti nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja poskusa ropa.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sunce van... (nepreverjen)

idiot...prodajalec namreč...

. (nepreverjen)

sunce van... dobro si napijso rejsan je idiot, či bi se njemi kaj zgoudilo bi itak na njemi zgorelo, tej keri so ti minuse dali so resjan znalci. Kak prvo vse firme odsvetujejo fizičen upor či prijde do toga pa moreš biti norec ka se za pejneze od firme izpostavlaš, itak je tou vsota kera firmi ne pomejni nika. Ge san biu prodajalec pa san delo ogromno san, či bi k meni prišo takšen bi njemi pujsto naj si postreže, zdrava pamet ti tou pravi.

In reply to by sunce van... (nepreverjen)

bonge (nepreverjen)

V Amerike be prodajalec zgrabo pištolo in lopova doj strejlo. Nažalost so prinas lopove zaščitene in de na konce prodajalec najebo.

Starejše novice