Obilo izvajalcev privabilo blizu 300 gledalcev.

 V telovadnici Osnovne šole 3 Murska Sobota, je potekal dobrodelni koncert, pod sloganom Mura, ti si naša kri, čigar namen je bil pomagati Murinim nogometašom. Na odru so se gledalcem, teh je bilo okrog 300, predstavili Blue Planet, Ten High, Dorina, D'kwaschen Retashy, Stekli Pes, Beno in Band Unicum, Vedran Franc Husar, Alma Merklin ter senzacija X Factor showa In & Out. Za obilico smeha sta poskrbeli voditeljici Tanja Kocman ter Martina Ipša

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lendavcan

V vseh murskosoboških medijih se pri vsakršni piše "Mura 05 ponos prekmurja" ??????? PONOS PREKMURJA S 300 OBISKOVALCI NA DOBRODELNEM KONCERTU?!?! Pa ne me basat !!! ... Mura 05 že dolgo ni ponos prekmurja, kolko pa je njenih dejanskih privržencev pa je pokazal koncert ... vse ostalo so rezultatski navijači ... LP! Mura 05, v vsakon primeri sledi stečaj. Lp!

ponosen_prekmurec

Te pa praviš ka je Nafta ponos Prekmurja? hahahaha

jazsembog

Ge je pa kakšen dobrodelni koncert za firme kere idejo v pizdo ?!

jimmy80

kak je ži nešče napijsal po moje je tou bijla zgrešena ideja. Primer vnemčije se klube kao tak rišavlejo, ka igrajo tekmo z neko znanno ekipo... Glij zaj nej dugo nazaj je bijla tekma Achen pa Bayern....Tak bi naj si Mura rajši za poleti zriktala nekšiva fejst atraktivniva nasprotnika ali pa napravila kakši močen turnir.... no moje mnenje...pa po tiston mogoče voni kakši koncert z dobro skupino, so lidje, keri lejko pijejo, keri do pustile tudi kakši evro več tan za pijačo, jedačo :)

gizmogremlin

jimmy80 maš dobro zamisel glede atraktivnoga nasprotnika pa kakšen močen tekmec.
Ale vsaj so začale, se premika nekaj. Mene se je zdelo dosta lujde, glede na tao kak je prejšnje predsednik delao, pa se norca delao iz igralcov ter tude iz nas samih navijačov. Mislen ka de potrejben čas ka do lidje šli nazaj.
Koncert bi pa lejko naslejdno leto ponovile. Mene se je zdelo super pa fajn. Skratka san užival.
MURA

hilic

Tau van zdaj dvauje pomejni: 1 muro je vsem prejk prisla, kljub npvim bednikom v klubi! 2 cinc je vsem prejk priso z njegovim nenormalnim obnasanjon! Sramota 300 lidi,....

BB

Reklama sploj bila kakša?

Sicer pa je petek kak den/večer za žur v prekmurji mrou že dugo nazaj...

slivinjo

katastrofa! polom ali še kaj hujšega! ta g.kos je že koncert organiziral v vrtcu, pa baje tudi tam ni bilo na koncu nobene koristi. isto kot tukaj. tako pač je, če se nesposobneži lotijo lastne promocije. no en lajk pa vseeno dam in sicer za poskus. žal koristi nobene.

hilic

Pa naj je ČINČ sponzor mure05! Vejpa on ma dosta pejnez! Vejpa skoraj vsi navijači so za njega glasovali kda je biu v BB. Tudi sedaj glasuvlemo kak nauri kda se ide za viktorja. DRAGI ČINČ: VEJPA SPRDNI PAR 10.000 EUR ZA MUR 05, NEJ KA SAMO LAPAŠ...tau tvoje jeclanje na audri nej nej sadove obrodilo...

notika

Sramota za SOBOTO!!!!!!!!!

Nejsan glij nekšni poznavalec futbala, ali kda san vido što se je javo za predsednika - precednico, san znal ka načik nemre biti. Prvi projekt je že prvi dokaz, kelko san pa čiu po firmaj, tudi od sponzorov nede nikšnoga odziva. To je pušiona, baba baje nema pojma.......

Ka je edino baje njeno delo je to, ka že zdaj nova precednica dela na ton, ka do krivij vsi drugi, ona pa nika.

Po moje so vsi lopovi, od prvoga do drugoga, igralcon pa nešče more pošteno povedati, ka do špilali šenki.....

mis

Vidim, da vam šinfanje ide super, ali ka bi včeraj što od vas blizu koncertu bil pa vam ne gre. Če vas stvar ne zanima, se ne vtikajte in ne šinfajte.

bojci19

Predsednica se je redno zeznila, da je sprejela ponudbo katero nobeden drugi ni hotel vzeti. Njena sposobnost se je sedaj lepo izkazala in tako bo tudi vnaprej. Na koncu bo na takem glasu kot Topič kljub njeni šminki in pudru, ter fejk nasmehu na vsaki sliki! Taki je pač fusball v prekmurju:)

trot

Vido san leto nazaj kak se na ledavski pripelo črni mercedes z zelenemi tablicami pa se sparkiral tam ki je nekaj pisalo za muro na bloku na zidu naprej pa je pekarna pa je en muraš boos prevzel eno puno vrečko evreov to se pravi ka je bil diplomatski avto penezi pa kej so lidem pokrali ka so financerali muraše z davkoplačevalskimi penezi vse to je mafija tu se samo v nogometi zamazani penezi perejo kdo pa če mafijo financerati drugi kak mafijaši.To vse rastirati se pa vsi bi nekše tisoče evrov radi meli na mesec ka drugo ne delajo kak se vun mečejo kej so so pa obični norci ki za eno pa isto žogo lečejo o nogometi pa pojma nemajo (300 evrov čejo meti na tekmo en sirmak pa celi mesec hodi za minimalko delat 500-600 evrov toti pa luftajo celi mesec

Apfelstrudel

Strinjam se z mis. Kritiziranje pa šimfanje vam gre super, sami pa ste verjetno še nikoli nič nej napravili. Koncert je bil organizirani prostovoljno, delali so prostovoljci, kdor je s srcem pri muri je prišel in dal tistih par evrov, ostali pa ste se pač nej za to odločili. Vaša stvar sicer, ampak te bodite telko fer pa ne dajajte v nič trud in delo teh ljudi, ki so probali narediti nekaj dobrega in pomagati na takšen način. Pač jim ni uspelo, so pa naredili več kot vi.

hilic

Apfelstrudel, te izvajalci so delali na svoji reklami!!! Zaradi takšnih kak si ti, ka so na začetku pri vsaki somariji topiča podpirali, podpirate sedaj te ...ka nemo pravo ka so! Aja pa 10 eur je za povprečnoga slovenskoga človeka nej ''par evrov''. Podprejro san muro, ampak tau ka se zadnje čpase dogaja v teh težkih časih je pa absurd!!! Včasih smo šinflali samo Topiča z upravo, sedaj pa do še nogometaši na nauri glas spadnoli! TAK JE TAU!! Nega pejnez, pač nega pejnez! Ge bi tudi rad biu in san pričakovau neven ka (glede na mojo izobrazbo), delan pa fizično v avstriji že nekaj lejt!

tjas7greg

Tipično slovensko šinfanje :( ZATO PA SMO V TAKEN KURCE :(

DEUTSCH

Apfelstrudel, lepo napisano. Kdor pač tega ne podpira je naj vsaj tiho in vsaj trud se lahko spoštuje. Ko gre slabo, se vsi distancirajo in pametujejo itd., ko je treba nekaj narediti, ni gužve pri delu... V glavnem-primitivci.

švabo

Rejsan je žalostno kakšni lidje živete v ton prekmurje. Kak vas je nej sran, na eni strani šinfate kak malo lidij je prišlo, a tak malo nas je bilo samo zaradi vas, kerih nevejte delati drujgo kak šinfati in kritizerati sakši projekt. Včerajšnji koncert je bil več kak na meste in vsaka čast tek ka so ga organizerale in nan enin ka smo dale tej 10 evrov. Pa še neka v premislek, za eno severino pa spartakus van je nej težko date 15-20 evrov, za dobrodelni koncert in dečke keri davlejo vse od sebej na igrišče pa nemrete par evrov strepetate. Sran vas je lejko !!

hilic

DEUTSCH! Komi boš ti primitivce talo??? Primitivec si ti in tisti keri te je gor naredo!!! 1 mio duga je...in te nemo šinfali:) Pa ka si ti nauri:) Pa te opice ka so prevzele muro so nika nej baukše kak prejšnje! NEVEN KDA TE LEJKO NAPRIŠEŠ KRITIKO:) Pa te tisti keri ste tag glasni, dajte mesečno 300 eur pa do igralci cveteli! Činč pa lejko da 30.000 eur, ker ona ma dosti pejnez! Lidge nmajo za gesti oni pa davlejko dobrodelni koncert za muro05!!!! Betežen folk!!

Spy

Ti si betežen hilic in to fejst. Ka je Mura 05 odgovorna institucija ka rešavle problematiko siromašnih lujdi? Mura nosi moralno odgovornost ka pomaga ten liden? Ti sploj šteš ka pišeš? Za tej stvari mamo določene državne institucije, kere bi mogle rešavati to problematiko.

Fak resno ste primitivci ka večjih nega. Kelko negativne energije se je zlilo na en (dobronameren) dobrodelni koncert, keri bi pomago obstoji kluba s kerin se identificera četrtina Prekmurcov. Eni se idejo prav registrerat ka napišejo neka negativnoga prek Mure. Ka je komi Mura 05 napravila slaboga ka jo me pravico tak brez argumentov šinfati?
Sicer pa vse v ustaljenih tirnicaj. Dežurni kritiki Mure (bojci19 in co.)

Mađar lendavčan: Dobro si prešto ja. Ponos Prekmurja! Največji obiski tekem v 1. ligi. Nafta pa...? Žalostno je ka zaradi dejstva ka je Nafta propadnola isto želiš Muri. Če je meni krava crknola, naj še sosidi... nej?

proteus

ovčke fuzbalske...

jimmy80

sms doniranje...pošljejš sms z ključno besedo MURA 05...doniraš 2€....evo ena ideja...pa se pa lejko zbere bar 2000€...pa lejko vsi tiste donejramo, keri pač lejko damo kakši menše znesek...
Še izda pa mijslen ka zriktaš res eno vrhunsko top ekipo z Evrope cena karte 15€. Oddaš cca3500 kart, ti ostane cca.50.000€. Ali rejsan ekipo na nivoji kera de pritegnola lidij. Evo časa majo zadost, valda ma naš Fabi tudi kakše veze....

DEUTSCH

HILIC, situacija je takšna kak je, treba naprej. Vso jamranje ne bo pomagalo čisto nič, ampak to je najlažje, takih primitivcov je ogromno. Če grem danes zvečer pozno v neko vaško gostilno, tam najdem sigurno enih pet pametnih, ki se razumejo na vse: na svetovno politiko, na fuzbal, gospodarstvo,.... na vse v glavnem. Na koncu pa ga vprašam, zakaj pa potem nisi ti nekje na neki poziciji, kjer bi reševal to in ono in odgovor je vedno, da mu je kriv ta in ta (oz. država, politika,...) V glavnem ne delajo ČISTO NIČ, pametujejo pa tak kot eni forumaši tukaj.
In to je poanta vsega, jaz sem včeraj bil tam, nek minimum podpore pokazal (in vem da je klub v k..., tega mi ne razlagat). Če delaš v Avstriji, pa nisi mogel strepetati vsaj nekaj eurov, OK-tvoja odločitev. Samo ne pisariti nekaj po forumih pa šinfariti, vsaj toliko spoštovanja do nekaj dobronamernega pa človek mora imeti.

komentator

ge mislin ka je nej bilo tak slabo.... z gledalcami pa raznimi sponzori so sigurno zbrali prejk 10 000 evrov ... če nej celo dosti več kak si ge mislin. Ker privatniki, tovarne okoliške so tudi prispevali kak sponzori. Tisto celo več navrže kak prodaja vstopnic

testis

Šport oz klub je vrejđen telko, kelko so vrejdni navijači ...

šimi (nepreverjen)

Haha komentaron lidi ka ste v životi nej nika napravili, nika dosegnili in živejte v bedi, zdaj pa to svojo bedo ščejete pozabiti na način ka vse ka se smatra kak pozitivno doj spošinfate. Aplavz!
Vupan ka si organizatori tej komentare ne zemejo k srci, ker so odraz bednih lidi in ne odražajo mnenja večine Prekmurcov.

yyyeb

pošljite tega idiota činča nekam u 3 pm

hilic

Hehe, tu na sobotainfo vsakršna kritika mure05 prinese takoj minus:) Ka v muri05 so zaposlili kakšne osebe kateri špilajo varuha na forumih:)

šimi (nepreverjen)

nej, to pomejni ka si en izmed redkih "posebnežov" (bi napiso drugače, pa nemren, ker bi mi te zbrisali post) keri serejo govna po forumaj, ker nemajo drugoga pametnoga dela v životi in se jin zdi provocejranje lidi smejšno. se pravi ka ponoviva to ka bi se mogo nafčiti v oš, več lidi nasprotuvle "posebnežon", več minusov boš doubo. Bo?

Vipko
čevapčič na ražnje

Mura naj zdaj v mejre odšpila splomadanski del, upam, ka de volja, ka se narejdi čimveč, se proba zlesti na 5 ali 6 mesto v prvenstvi, če de šlo in te mogoče de neko upanje še za klub, če što kaj bole sponzorsko konkretnoga vkraj od sebej da, če pa nej, pa de vse vkup verjetno trbelo poslati v stečaj, od pičkin dim donacij se nede preživelo ..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice