Vir: Facebook skupina Radarji v Pomurju (K. V.)
Policijska uprava Murska Sobota je sporočila nove podrobnosti tragične nesreče na Goričkem.

Konec meseca oktobra smo poročali, da je prišlo 27. oktobra, malo po 20. uri, do hude prometne nesreče na relaciji Krašči - Cankova, v kateri je umrl 70-letni voznik osebnega vozila.

Zapeljal iz vozišča in umrl

Nesreča se je po prvih navedbah Generalne policijske uprave zgodila, ko je 70-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Krašči proti Cankovi.

Izven naselja Domajinci je v levem ovinku zapeljal naravnost na bankino in nato v jarek, kjer je trčil v nabrežino. Vozilo se je nato obrnilo na desni bok in streho. Voznik je na kraju nesreče umrl.

Kljub temu pa so nato policisti Policijske postaje Murska Sobota začeli še s podrobnim preiskovanjem okoliščine prometne nesreče.

Zdaj so znane nove podrobnosti. 

Voznik umrl naravne smrti

Kot so sporočili pomurski policisti, je šlo za prometno nesrečo IV. kategorije, zaključili pa so jo kot dogodek.

»Iz Oddelka za patologijo Univerzitetni klinični center Maribor smo bili obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt v prometni nesreči naravna smrt.

Policisti bomo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na Okrožno državno tožilstvo Murska Sobota,« je pojasnila Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi na Policijski postaji Murska Sobota. 

Komentarji (9)

čarni vrag (ni preverjeno)

Policaji so pravi geniji. Samo obdukcija ni trajala en mesec.

Realnoo (ni preverjeno)

in potem so gasilci odkljopil akomolatur

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec in tebi prizadeto glavo.

In reply to by Realnoo (ni preverjeno)

Vikkkki (ni preverjeno)

Z vozišča….

Wild... (ni preverjeno)

Van enin nega pomoči! Človik je mrtev, kak ste lejko tak brezobrazni! Že 35 let se srečavlen s smrtnimi prometnimi nesrečami, samomori, itd. Vsaka ti pisti neka trajnoga. Posamezniki se pa norca delate... sran vas je lejko! In to ste ponavadi takši, ka se sposerete v lače gda naletite na takšo stvar, namesto ka bi pomagali!!! Te pa zovete policijo, ka vij ne vupate iti gledat ka je z voznikon... Gobce znate vrteti tü, v realnon življenji ste pa menši od makovoga zrna... nule...

gru (ni preverjeno)

Za primitivce ni zdravila. Tu je vsak komentar odveč. Z ljudmi brez zdravega razuma, pač ni možna normalna komunikacija.

In reply to by Wild... (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

sereš

In reply to by gru (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Eni lekar prečitate tisto, ka želite prečitati, ali pa ste funkcionalno nepismeni. Ugotavljanje vzroka smrti je trajalo en mesec? Vej smo pa nej v Srednjon veki.

In reply to by gru (ni preverjeno)

Smetana (ni preverjeno)

Pisec, z vozišča in ne iz vozišča.

Starejše novice