V Občini Beltinci se je v sklopu delovnega obiska ustavil nizozemski veleposlanik Johannes Douma.

Beltinski župan Matej Gomboši je obisk nizozemskega veleposlanika Johannesa Douma izkoristil za pogovor o možnem sodelovanju na gospodarskem, logističnem in energetskem področju.

Veleposlaniku je predstavil ukrepe, ki jih je občina Beltinci v zadnjih časih sprejela za privabljanje investitorjev, kot so znižan komunalni prispevek in podjetniški sklad za nove investicije. V pogovoru o sodelovanju je bil poudarek predvsem na možnostih investicij v industrijski coni ob avtocesti, poslovni coni in uporabi geotermalne vode iz vrtine v Beltincih.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
klotilda

Toto srečanje nema neke velke veljave, ker njemi neje prisostvüva glovni moderator beltinške politike Zovec, glovni harmonikator.
Kak je te lehko manjka toti pubec? Sigurno je meja na obiski v svoji šoli kakšnoga velečasnoga, verjetno Štuheca, ka sta rekla kaj bole pametnega. Toti lasati pubec, mislim da je Ferenčak, pa je fejst kompatilinen s totim pišlivim. Leka sta še iz iste ali vsaj podobne stranke, koalicije. Tovarne sira se iz Nizozemske selijo v Beltince, molzli do pa občane kak dosedaj.
Veliki rompompom, hasek mali ali nikakši.

trotlin

Herr Flick pa Zokijev kompanjon Ferenčak nista ravno kombinacija za zgodbo o uspehu.Širijo pa se govorice, da bi naj Ferenčak lokalnemu SDS veljaku pomagal graditi rastlinjake na Melincih za pridelavo vrtnic. Žal pa je Valentin konec lanskega leta sodelovanje postavil pod vprašaj, kajti vodja projekta več ne greje postelje lokalnemu SDS šerifu tako da je pod vprašajem tudi podpora občine in strankarskih svetnikov.

Starejše novice