FOTO: MOMS
Sprememba prometnega režima zaradi asfaltiranja ceste.

V četrtek, 26. maja 2022 bo potekalo asfaltiranje na cestišču Ulice Staneta Rozmana v območju med Slovensko in Gregorčičevo ulico.

Na ulici Staneta Rozmana bo tako med 7.30 in 18.00 veljala popolna zapora za ves promet. V tem času ne bo možen izvoz ali uvoz na območju zapore.

Prometni režim na območju Cvetkove ulice bo ta dan dvosmerni, do zapore na vsakem odseku Cvetkove ulice. Začasno bodo tako ukinjena parkirišča na cestišču te ulice.

Uporabnike poslovnih prostorov in prebivalce na tem območju na občini prosijo, da upoštevajo vzpostavljen začasni prometni režim.

  • Prebivalce in uporabnike spodaj navedenih poslovno-stanovanjskih prostorov še posebej prosimo in obveščamo: Prebivalce Ulice Staneta Rozmana 2, 4, 6 in 8 prosimo, da pravočasno premaknete svoja motorna vozila na druge razpoložljive parkirne površine v širšem mestnem jedru, saj v času popolne zapore to ne bo več možno (redarska služba bo ta dan upoštevala nastalo situacijo).
  • Prebivalce Slovenske ulice 23, 25, 27, 29 in Ulice Staneta Rozmana 1, 1A, 1B, 1C, 3, 3A, 5, 7 in 9 obveščamo, da bo dostop za vozila še vedno mogoč preko Zelene ulice, tudi v času popolne zapore (rampa na lokaciji stopnic).
  • Prebivalce Ulice Staneta Rozmana 10, 12, 14, 16 in Cvetkove ulice (Šavel center) 2, 10, 10A, 12, 14 obveščamo, da bo dostop za vozila v času zapore omogočen le preko Cvetkove ulice iz smeri Ulice arhitekta Novaka.

V petek 27. maja bo moten dostop do stanovanjskih blokov 2, 4, 6 in 8 zaradi izvedbe asfaltiranja dovozov na parkirišča.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Slovenskiovcar (nepreverjen)

Dugo že traja prenova te ceste..

Hojz (nepreverjen)

So pa pred policijo zrihtale 3x hitreje zato.

In reply to by Slovenskiovcar (nepreverjen)

P99999 (nepreverjen)

Kaj, ne moremo verjeti, zaprli so Staneta Rozmana? Kaj pa je naredil, je koga ubil? Se bodo partijci kaj pritozili?

. (nepreverjen)

Prej mi je tu bilo lepše ka ne ven bočno parkirati v te luknje.

carni vrag . (nepreverjen)

Koji je to kurec bil stane rozman

Slovenka_1991 (nepreverjen)

Nikakaf

In reply to by carni vrag . (nepreverjen)

Starejše novice