Foto: Društvo za zaščito živali Pomurja
Društvo za zaščito živali išče varen in prijeten dom za zapuščene pernate prijatelje.

Devet racmanov, petelin in kokoška potrebujejo varno zavetje ob srčnih ljudeh, ki imajo radi živali in ki poznajo njihove potrebe ter način življenja, pišejo pri Društvu za zaščito živali Pomurja

 Enajst pernatih prijateljev, ki za zdaj še nimajo imena, iščejo primeren prostor, kjer se bodo lahko prosto gibali in živeli do naravne smrti.

Če želite pomagati pernatim živalim in vam delo z njimi ne predstavlja večjega bremena nas kontaktirajte na ta naslov: [email protected]

Foto: Društvo za zaščito živali Pomurja
Foto: Društvo za zaščito živali Pomurja
Foto: Društvo za zaščito živali Pomurja

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lepi (nepreverjen)

kakšno društvo pa ste če nemrete pa rec pa kokoši meti sami, a ko do pa drugi delali z njimi tu ste pa čedni

čači mači (nepreverjen)

Se strinjam, proti vsemu ubijanju živali ste, zdaj ste pa padli na par racmanih. Imam občutek da vam samo denar diši, razpisi itd.. v praksi in v dejstvu pa ste padli, zdaj dokažite!

In reply to by lepi (nepreverjen)

dromek (nepreverjen)

kreten. ko pa pomagajo ljudem pri financiranju raznih operacij ipd, pa so dobri, ha? in misliš da kar serejo denar? ti si sam za v en zaprti oddelek.

In reply to by čači mači (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Očitno ste res butelj, neveden, pa še razmišljati ne znate. Iz razpisov se financirajo društva npr. s področja sociale, zdravstva, pa še to le za projekte, za katere morajo dobro razložiti vsak evro. Za tak sistem so kriva ministrstva, ne društva.
Društva za zaščito živali od države ne dobijo niti evra. Tudi če je slučajno kakšen razpis, gre za tako male zneske, da se niti prijavljati ne splača, ker imaš več dela kot koristi. zato se financirajo samo iiz donacij, ki so prostovoljne.

In reply to by čači mači (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Lepi, očitno ne znate razmišljati, ali pa nimate pojma. Društvo ni zavetišče. Ne zmore kopičiti živali, člani, prostovoljci, imajo prav toliko časa in prostora kot kateri koli drug človek. Če si nekaj let prostovoljec, si že posvojil toliko živali, za koliko lahko dobro poskrbiš. In to je namen odgovornega skrbništva, ne kopičenje. Malo pameti, prosim.

In reply to by lepi (nepreverjen)

dromek (nepreverjen)

ja, točno tako! ampak vidiš s kakimi idiotskimi glavami pišejo tu nekateri

In reply to by Bindi (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Najvekšo idiotsko glavo maš tij debeli fuknjenec s tvojimi butastimi komentarami. Debil zaostali.

In reply to by dromek (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Vej pa debeli fuknjenec jih lejko v soboškem pesjaku ma zaprejte ge de jih itak natepaval od dugega časa. Socialni problem pač.

Falko (nepreverjen)

Stara koka, dobra zupa!

Starejše novice