Slika je simbolična (FOTO: Jure Banfi).
Današnja tekma Mure in Maribora je bila zadnja v črno-belem za Klemna Šturma.

Kot so sporočili iz Nogometne šole Mura, je bila današnja tekma zadnja za Klemna Šturma. »Ob izteku pogodbe mu je bilo ponujeno nadaljevanje sodelovanja, a žal do dogovora ni prišlo,« so sporočili iz Mure.

Šturm se je Muri pridružil ob povratku med prvoligaše, pred sezono 2018/19. Za Muro je v tem času v vseh tekmovanjih odigral 135 tekem in ob tem dosegel tri zadetke. 

»Najbolj se bomo spominjali enega od treh, ki so Muri v Mariboru v sezoni 2021/22 prinesli zgodovinski naslov prvaka. Klemen se je z Muro veselil naslova pokalnih in državnih prvakov, s čarno-bejlimi pa je zaigral tudi v Konferenčni ligi,« zaključujejo v NŠ Mura.

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gg (nepreverjen)

TU ZDAJ NEKDO DEBELO LAŽE!!

carni vrag . (nepreverjen)

Hahazaaaaaaa HASASSSSS
Mura ga je popusila

In reply to by Gg (nepreverjen)

12 (nepreverjen)

Cudno vse to

Abrakiči (nepreverjen)

Četrtič zapored v Evropi.Standardni član 11sterice,pa niso znali se dogovorit za povečanje plače res borbenemu igralcu..Sramota,dec bo jutri že podpisal za Maribor ali Olimpijo..tak kot vam pravim..Butlji so v pisarnah Mure..

defaktolog (nepreverjen)

nekomu v vodstvu je pač trn v peti.

. (nepreverjen)

Keri špilajo za denar?

Dokaz (nepreverjen)

Na kader se spara in posledicno lahko pride do razpada sistema

VojkoZMajolko (nepreverjen)

Trošia lahko toliko, kot je vzdržno. Če se dobro spomniš je Mura že 2x imela sistem, ki to ni bil...

In reply to by Dokaz (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

ni interesa vodstva za spet kakšne odmevne rezultate, to je pa to

Gost 2 (nepreverjen)

Pa Gorenc tudi odhaja v Belgijo

vrana (nepreverjen)

Ante je mel točno to kar je delalo Muro zmagovalno, zmagovalno mentaliteto in vedno željo po več, napredku in še znanje je stalo za njim, zdaj se pa dogaja točno to tipično za naš konec, vsi so jaki stokovnjaki, noben nič še ni napravo, razen da se naslajajo na uspehe pod Antejem, in imamo kar imamo, drugo leto bo še slabše, evrope fix nede več.

FUJ VODSTVO MURE (nepreverjen)

FUJ VODSTVO MURE (samo to napišem in pove vse)

bela vrana @11 (nepreverjen)

Vsak ima svoje mnenje, tudi jaz. Šturmu zahvala za 4 leta borbe. Standardni med prvih 11 je bil prvi dve sezoni, nakar je tudi Pucko igral vedno več in ni bil nenadomestljiv. Borba ni bila problem, v obrambi dober, do odličnosti mu je minus višini, v napadu absolutno premalo angažiran. Predložki slabi, od 10 podaj 9 v golavt ali golmanu v roke. Mura je pozimi pripeljala za levega bocnega obetavnega Breznika iz Olimpije, zame je ta poteza pričakovana.

Blabla!!!!!!! (nepreverjen)

To je laž spoh mu niso nič ponudili! Kar odpisali so ga, banda!

Orban HU (nepreverjen)

Če bi se predsednik držal dogovora o višini plače, ki so mu jo obljubili pred meseci ... bi ostal. Sramota, da ga tak grdo natirajo.

AJAJAJAJAJAJAJ (nepreverjen)

Vsak dan bolj se potrjuje, da GORIČKA EKIPA ni sposobna voditi kluba na tako visokem nivoju. Tako pač je, zato je Mura zdaj tam, kjer ji je tudi mesto. Seveda pod tem vodstvom.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice