Slika je simbolična.
Moška sta se na parkirišču sprla zaradi parkirnega mesta. 67-letnik je v jezi odšel do svojega vozila in iz avta vzel mačeto ter z njo grozil 26-letniku.

Dopoldan sta se v Kopru dva moška sprla zaradi parkirnega prostora. 67-letnik je odšel do svojega vozila in iz avta vzel mačeto ter hodil proti 26-letnemu prijavitelju in mu grozil

Ta se je s kraja umaknil in poklical policijo. Dogodek pa policisti obravnavajo kot sum kaznivega dejanja grožnje oziroma napad z nevarnim predmetom in poškodovanje tuje stvari. V dogodku je bilo namreč poškodovano vzvratno ogledalo.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rukola (nepreverjen)

"sobota" info

tanja flaškon (nepreverjen)

Kaj pa je to tacega če je vzel mačeto

upokojenec70 (nepreverjen)

Mi, ki smo rojeni takoj po drugi svetovno vojni, bi starejšemu človeku sami odstopili in ponudili parkirni prostor, odstopili sedež v avtobusu, odprli vrata ženski, pomagali pri prenosu težkega predmeta in tako dalje. Ampak danes so drugi časi. Danes mladini še z mačeto ne moreš dopovedati nekih pravil lepega in kulturnega obnašanja.

. (nepreverjen)

Ja, kda se upokojenec sile v vrsto pri blagajne kak če un vse lejko, odpren vrata in nite hvala nemre povedate, redna kultura ja...

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

Bisgec (nepreverjen)

Tudi ta neolikana mladina je rojena po drugi svetovni vojni :)...Vzgajajo pa jo vaši otroci ki so zdaj odrasli in ste jih vzgojili vi, rojeni po drugi svetovni vojni ;) .

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

upokojenec70 (nepreverjen)

Je bilo za pričakovati takšen odziv na moj zapis, saj vsaka mačka zacvili, ko ji stopiš na rep.

. (nepreverjen)

Enako tebi.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

lalika (nepreverjen)

Tak je prav. Vsi močni za volanom dokler ne naletijo na pravo osebo.

nihil (nepreverjen)

haha kakše luzer

Starejše novice