Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

V preteklem dnevu so v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in manjši požar.

Na področju kriminalitete na območju Ljutomera obravnavan nezakonit lov, v Gornjih Petrovcih poškodovanje tuje stvari, v Lendavi goljufija in v Murski Soboti tatvina goriva.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Komentarji (7)

Lovec (ni preverjeno)

Na lendavskem koncu bi tudi malo preiskavo sprožit glede nezakonitega lova no saja lovec sam izvaja črni lov

ZATO IMAJO ČAS ? (ni preverjeno)

A za take zadeve pa imajo čas, ka bi pa polovili prave lopove pa huligane po tej državi to pa ne. Glejte telebani v S V O B O D I a se zavedate da je narod LAČEN in nega ga zakona bokibogme, da si v takem primeru ne bi smel kaj uloviti iz narave, ki je last vseh ne samo enih izbrancev, in tako poskrbeti da družina ne bo stradala in ne bo lačna.

kkkk (ni preverjeno)

Tudi na obmocji Gornjih Petrovec, Salovec in Hodosa naj malo raziscejo ka tamkasnji lovci delajo - na crno seveda! Pa tudi kaksni alkotest saki den prle kak idejo na lov iz gostiln nede skodo! Ampak neej…. Mo se dale delali ka se nika ne dogaja nej?! Pa ka hudo vinjene osebe ne nosijo orozja nej?!

Šumar (ni preverjeno)

Nadzor nujno potreben na Zg. Polskavi in v Framu...
Sami lovci izvajajo krivolov... divjadi več ni... Pri vseh ki imajo registrirano orožje... Bi blo treba hišno preiskavo narest... Malo v skrinjo pogledati...
Vsi lovci imajo doma divjačino ki so jo ustrelili na črno... Žalostno pa se ti morilci grejo neke "zaščitnike" živali...

takjeot (ni preverjeno)

Mislis ka je na Gorickon kaj naci? Tan lejko ides do lovca narocis ka nucas pa ti on to dostavi na drugi den! Pejnezi pa fajn v zep! Pa to se javno v gostilnaj zgucavlejo. Vsi cujejo vse, neje nobena skrivnost.

In reply to by Šumar (ni preverjeno)

r4r4334ghtgh (ni preverjeno)

Dajte mi mesa da bom jaz lahko jeda in se prenažira kot svinja kar tudi sem saj sem zaposlen na državni firmi.

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Spet se brez veze troši čas in denar.
Kakšen nezakonit lov ???
Razlika je samo, da je nekdo pač član nekega društva in mu zato zakon daje pravico da gre v gozd streljat vse kar lazi on gre.

Starejše novice