Dejan Stefanović, predsednik SPINS-a, je povedal, da naj bi nizozemski investitorji danes dokončno sporočili svojo odločitev.

"Izvedel sem, da bo danes zadnji dan D, ki bi sicer moral biti že v ponedeljek," je uvodoma povedal Stefanović, predsednik Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS). Stefanović, ki je bil v zadnjih tednih več v stiku z morebitnimi investitorji in je imel več informacij kot nekateri v vodstvu kluba, se ne nadeja pozitivnega razpleta te zgodbe. "Moj občutek je, da v kolikor ne bodo našli dodatnih sponzorjev oz. investitorjev, ne bodo pristopili k projektu." Investitorji so pričakovali, da bo na računu Mure ves denar, ki ga je ta prejela od UEFE, dodatni sponzorji pa bi zakrpali to z njihove strani nepričakovano finančno luknjo.

Nekatere arbitraže nepopolne

Poročali smo že o tem, da arbitraže s strani igralcev kar dežujejo, Stefanović pa je povedal, da so nekatere izmed njih nepopolne. "Gre za nekatere mlajše igralce, so pa arbitraže povsem upravičene, glede tega ni nobenega dvoma," je dejal.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stipko

Gotovo je ! Topič Hvala upam, da te bo doletela roka pravice !

http://www.ekipa.org/2013/01/preostane-le-se-david-copperfield/#.UO_w7-…

tjas7greg

Sramota :(

hupkaš

Najhuje v tej igri je da se ima Topič za nekega " rešitelja" boga,
upam da ima še toliko moči v sebi da se odvleče iz kluba.
Ne samo da je iz igralcev naredil siromake ki prosijo za pomoč kjer le morejo, uničil je klub in sloves MURE 05.

MuciChico

ZNA SE ŠTO JE PRIPELO V KLUB TE REŠITELJE ŽE DVAKRAT IN KDO MU JE STAL OB STRANI OB MOŽNOSTI ZA MENJAVO IN ŠE MOŽNO REŠITEV SRANJA. DAN D JE NA ŽALOST DAN TUGE. PA SREČNO MURA13( ČE SE NAJDE ŠTO TAK POGUMEN pa bogat)

1411

tudi če topič odstopi je za klub že prekesno, če bi odstopo pred pol leta bi bilau že prekesno. razen če se najde nešče ka takoj vloži milijon €...

przelmuding

Tou ka se dogaja okouli Mure me dela rejsan žalostnoga, zatou ka man Muro rad. Sploj si nemren predstavlati propad Mure, ka či de se tou zgoudilo, de rejsan katastrofa za nas keri mamo klub radi, znan pa ka nas je ogromno takšnih kak ges.

Starejše novice