Slika je simbolična.
Okužb s koronavirusom beležimo zmeraj več.

V petek so v Sloveniji ob 908 PCR-testih in 7637 hitrih antigenskih testih potrdili 2166 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Po njihovi oceni je v državi 28.095 aktivnih primerov okužbe, kar je 100 več kot dan prej.

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov trenutno znaša 1964, kar je 35 manj kot dan prej. Število potrjenih primerov v zadnjih 14 dneh na 100.000 prebivalcev pa je trenutno 1333, kar so štirje več kot dan prej.

Komentarji (10)

tanja flaškon (ni preverjeno)

Moj dojebac Dejan svinjssglasvi se je cepil sedaj se mu pa ne digne več kaj naj storim

Romski mačo (ni preverjeno)

Zej pa mamo romski mačoti malo prostega ka so domov prišli prekmarski zahojeni butli šteri delajo v avstriji pa drugan.Vse prekmurke najbolj Ižakovci in okolice smo žjavili med tednom kak prasice posebno tiste od katerih so zabiti prekmurci v službah v avstriji hehehehe.Mogle so se pouleg drti jebi me jebi me ga sen prasica kda smo jih nabijali v puno hihihihi.

In reply to by tanja flaškon (ni preverjeno)

T45343RER342 (ni preverjeno)

PREHLAD NATEG IN NAJVEČJA PREVARA VSEH ČASOV!
NOBENE NEVARNOSTI NI RAZEN ZDRAVJU ŠKODLJIVIH MASK KATERE POVZROČAJO BAKTERIJSKO PLJUČNICO IN SMRTONOSTNIH STRUPENIH CEPIV!
EVROPSKO SODIŠČE JE PRESODILO DA GREJO VSI SODELUJOČI V TEJ PREVARI V DOŽIVLJENSKI ZAPOR IN SE JIH RAZLASTNINI! https://www.facebook.com/100055981178962/videos/527942368711212/

Fakkk (ni preverjeno)

Ti si najvecji nateg keri te je nategno.

In reply to by T45343RER342 (ni preverjeno)

halgatoband (ni preverjeno)

koronca je lanske lari fari mediji... morete si nekaj drugega zmislite da vam bo kdo več verjel.. zdaj je Globalno segrevanje popularno, zaostajate z lažmi s. info...

Gees (ni preverjeno)

Ce scete meti vecjo stukanje malo pisite ka se v ukrajini dogaja, tou je kelko telko se zanimivo.

In reply to by halgatoband (ni preverjeno)

Jebo vas corona (ni preverjeno)

Novinarji več ne vejo pisati kak o te jebeni coroni.... vse je zaigrano samo ka denar obračajo in to na veliko saj novinarji so od tega plačani kanobjavlajajo 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 same kozlarije

Gost 2023 (ni preverjeno)

Kolaps zdravstva zaradi urgentnih centrov

sava (ni preverjeno)

Kakšnih okužb? Testi ne ločijo med okužbami. Zdaj kda mamo cepivo, pa vrastva še edino virus moremo negdi najti. Še zdaj ga nišče nema, kak te pfizer dela teste brez virusa?

čarni vrag (ni preverjeno)

Tile hitri testi vsebujejo zdravju nevarne in strupene snovi. Razen tega ne ločijo med koronavirusi in gripo. To je sviranje kurcu.

Starejše novice