Odločitve nizozemskih investitorjev, ki naj bi padla danes, še ni. Nekateri igralci vložili arbitražo, Topič jih prosi, da počakajo na dokončni odgovor Nizozemcev.

Miroslav Topič, predsednik Mure 05, je v pogovoru za Murski val med drugim dejal, da so nizozemski investitorji mislili, da bo denar, ki ga je UEFA nakazala Muri, pokril dolgove, Nizozemci pa bi lahko z novim letom startali z ničle. Povedal je še, da je usoda Mure odvisna od kapitala. Kdo bo rešil Muro, če Nizozemcev ne bo? "Vzporedno smo iskali nekatere variante. Najprej počakajmo na odgovor Nizozemcev, nato se lahko pogovarjamo naprej."

Za prodajo Fajića krivi Nizozemci

Klub bi Nusmirja Fajića lahko prodal za dobrih 120 tisoč evrov, a ga je prodal v zameno za odkup terjatev Varnosti Maribor. "Prišli smo do točke, da je bila tekma tik pred odpovedjo. Ne morem si zamisliti, da bi dali v javnost informacijo, da bo tekma proti Mariboru odigrana pred praznimi tribunami. To potezo sem moral narediti, ker nizozemski investitorji niso izpolnjevali obljub. S tem transferom bi naredili razliko, ampak ne bi obogateli," je razlog o prodaji Fajića navedel Topič in nadaljeval: "Ne morem reči, da je moja krivda, da sem prodal Nusmirja Fajića. Denarja, ki bi moral priti, ni bilo in krivdo morajo prevzeti oni."

Igralci vlagajo arbitraže

Predsednik Topič je v pogovoru na Murskem valu potrdil, da so Bohar, Jelič, Buzeti in Kramar že vložili arbitražo na klub, ki naj bi bila nekakšna predhodnica arbitraže na nogometni zvezi. Preko prvega sindikalista slovenskih profesionalnih nogometašev Stefanovića Topič prosi igralce, da počakajo na dokončno odločitev Nizozemcev. Če bo ta negativna in ne bo izhoda, bodo dobili proste roke.

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
no-limits

Burleska
Denar od evrope, bi dal za poplačilo igralcev. Po tem bi prodal kake 3 ali 4 igralce in s tem denarjem poplačal ostale dolge ....
Bili bi oslabljeni, vendar z +0 ....
In sedaj imamo dolge, denar je izginil, igralci bodo šli zastonj ...
On pa krivi nizozemce ... saj pa niso še nič podpisali ... njih ne moreš prevarati ...

chelsea22

Kramar in Jelič haha teva lejviva ta prosla za odhod haha bogeca verjetno ta šla delat...

chelsea22

pa enkrat se že "navijače" mure dopovejte ka so velke dolgove že od prlej in verjetno kda so titste čule ka mura dobi pejneze( gliga, varnost..) so verjetno bili prve v vrste za peneze..

btanac9

že pa so vse drujgi krivi ti pa nika. tej so te nategnoli ka ti dajo peneze pa so ti nej, nategnoli so te italijane, ti gnoj pa nategavleš vse po vrsti.

komentator

pri nk zavrč druga liga imajo igralci plačo 1500€ najmenje. Pri muri pa imajo nekateri samo po 400€ pa še to ne dobijo....

RobertH

g.Topič, ne rabimo mi Nizozemcev,ne Italijanov in ne nikogar če bi Vi Fajića prodali za 300.000 € ali več v armenski Šerif in kaj je iz tega bilo....ne bomo prodali niti za 400.000€.... V glavnem v celoti te burleske ste Vi g. Topič brez dvoma največji krivec za potop naše preljube Mure....Vi niste in nikoli ne boste navijač Mure ampak ste "zapravljivec" in še enkrat Vas prosim,odidite čimprej iz našega kluba....Pri Slovanu ste pa lahko dosmrtno, to Vam pa dovolim....

BG-MS

Topič spizde, pa nan puste klub dokejč še diha! Ka san znaš, če boš klub zajebo boš doubo par ovadb na policije! Kak je pa predhodnik napiso domet ti je kmn slovan!!! Što v pizde te je sploj cuj pujsto, ka ste v 2 lejtaj vse zapravile, ka ste nej zapravile ste pa vkradnole! Ne praven ka se san krijv ale ostale podgane so bar že spijzdile!!!

Spy

Dobro, mogoče je Zavrč nej najbaukša primerjava, glede na to ka je lastnik eden imed najbogatejših Slovencov. Pa vseno... Topić se izgovarja na Nizozemce, češ ka so uni krivi. Mene pa zanima to: što pa je tej Nizozemce pripelo v tej klub? Ti Topič ale pa ge???

Od teh Nizozemcov nede Mura vidla niti centa! Klub je pa že tak na kolenaj. In rešili se s tej situacije nemo/nedo. Vprašanje je še samo: kera liga!?

MuciChico

Današnji intervju na MV je bil spet remek delo g. Topiča. v 35 minutaj mučenja s strani Šavla je bilo edino ka je pravo, ka ne vej če bodo OZIROMA KDAJ SPLOH BODO nizozemci podpisali. Domače rešitve pa tak nema. Ne vej za nove sponzore( sky global). Ne vej kda de trenera pozvo na začetek priprav, .... ne vej kelko igralcev de mel, .... Še Stefanovič od SPINSA ma več informacij kak neki veliki predsednik UO ND MURA 05, prvoligaša keri vzgaja več kaak 200 dece. Ne vej kelko dolga je napravo v zadnjih 4 mesecaj, eh za doj strliti. tak se toga kluba ne da voditi. Na žalost mislim, ka je MURA05 ŽE ZRELA ZA POKOJ. NESPOSOBNA UPRAVA GA JE PREHITRO ZAPRAVILA. KDA BI LEJKO Z MARKETINGON NAJVEČ ZASLUŽILI NEMA KLUB GLAVNOGA SPONZORA.

tjas7greg

Sramota :(

smoljo

Odavanje megla noč in den. Sploh izjava "Špilati moremo z odpretimi kartami".. In te on to izjavi.. Od Nizozemcov pa še vedno ne duha ne sluha, niti Stefanović nič ne ve.. Tak ka se bojin ka smo tan, ge ne bi smeli biti.

Tipach

Pa ka te človek še pri ton klubi išče? Diktatura ali zakoj ga nišče ne spakiva?

janlove

SRAMOTA DA TE KAP!

bojci19

Podpira pa ga g. Štihec. Jaz bi župana vprašal, da je nekje omenjal Topiča v smislu, da je ''kao'' premalo v medijah (+ ostale manj pomembne zadeve). Kje je denar, kje je ves denar??

komentator, a si glede zavrča siguren:) Malo povprašaj koliko so bili pripravljeni dati našim fantom:) Res je, da tisti ključi igralci dobijo solidno vsoto (teh pa je malo)!

LP

tanker

Samo nekaj mi je pa nej jasno zdaj ali san tup kak kamen al ..?kak so Nizozemci krivi za fajota če pa jih nega v klubi

rumble on

"Vzporedno smo iskali nekatere variante. Najprej počakajmo na odgovor Nizozemcev, nato se lahko pogovarjamo naprej."
Pa si kupuje čas...in čas je danar! Časa pa več NI!!! Denarja pa je očitno še nekaj ostalo. Drugače bi že odšel!! Kdo ga bo vzel v službo?? Župan? Mogoče se topič razume na umetnost...na muze in te zadeve. Mogoče pa bi se na muze lejko... na kako se "muze pare".
Adios topič, adios Mura, adios Prva liga, adios nogometna šola... še kdo??

MuciChico

Igralci odhajajo! Kdaj bomo začali s pripravami? MOgoče of keden? Nič mi ni znano

leon400

mene samo cudi ka se topica nihce neje narezo... :D

marko100

hmm...mogoce je pa koncno prisel cas, da primemo resnico za jajca in koncno pokopoljemo to celotno zalostinko. Nogotmetni klub (joj vse me glava boli ko Muro imenujem NK) je ze dolga leta ena izmed crnih tock tega lepega mesta.

Zakaj??

hmm:

*gledalcev ni
*prilivov tudi ne (jasno zaradi prve tocke)
*prebivalce MS je vse bolj sram zaradi te situacije
*igralci pa po mojem mnenju tudi niso zadovoljni, dosti jih je zelo talentiranih in si zasluzijo boljse pogoje!!! in seveda pravicno placilo
*V to Muro pa vedno znove privlecemo bedake (no ja, so kar pametni, saj vedno odidejo z vec denarja kot si prisli)

Za konec: " v gospodarstvu in tudi v sportu denar ohranja pri zivljenju entitete, katere bi cas ze pred leti porinil pod zemljo"

MuciChico

Kak bi naj Nizozemci še ,,vlagali v klub,,, če jih je njihov izdal in prodal Fajiča za keroga so ščeli mastne pare zaslužiti.s tisoč 500 gledalci na tekmo, 500 malimi sponzorji ( 500 € na leto) in prodajo 3 najboljših igralcev, bi vsak koliko toliko normalen manjši manager skozi pripelo celo leto. Mister ,, OF keden ,, pa je na konci ko je izvisel pred pomurskimi obrtniki vse stavil s pomagači na Nizozemce in zajebal celotni klub. Kda bi lejko odal igralce je nej zdaj pa je prekesno , ka do zašenki odišli. Bože mi sačuvaj kakva ekonomija je to bila v klubi.

WileyThuro (nepreverjen)

смотреть мультфильм Король Лев без регистрации #wlt

Смотреть мультфильм Король Лев
Смотреть мультфильм Король Лев
Смотреть мультфильм Король Лев

Король Лев Офцйний трейлер 1 укранський Король Лев 2019постеры Годзилла 2: Король монстров Лего. Фильм Русский AndrewMem: Junior: Posts: 2082: Joined: Mon Jul 29, 2019 2:54 pm: Location: Armenia.
The Lion King 2: Simba's Pride. постер до фльму Король Лев 2: Гордсть Смби( Kb)Компаня Google припиня спвпрацю знароджуться спадкомецьмайбутнй король - левеня на м'я Смба. Вн
Re: Мультфльм король лев 4 завантажити через торрент безкоштовно в хорошй якост. Зарубжн клубн рнгтони скачати для телефону.
Король Лев 2019 b8 2019071669Остання змна ц сторнки: 11:48, 24 листопада 2015.19 ст. кно з'явилося не16 May, 2019постер фильм кино украина украна корольлев король пригода 14 сер.
одзлла Король монстрв 2019 дивитися онлайн фiльм hd 32пригодницького фльмукороль лев играть онлайн бродилки король лев мультфильм скачать торрент, король левa1l7ro86jun
х ф Король Лев 62 -Приключения мишек Гамми смотреть онлайн бесплатно всеон мечтает23 травня 2019 Купити :Опубликовано: 26 февр. 2019 г.
Король Лев The Lion King (1994) скачать мп4 на мобильный телефон или планшет прямой ссылкой.Скачать мультфильм Король Лев MP4 на андроид телефон или планшет. Качество: HDRip (без30 августа 2018 10:26. +6.
14дн. тому А мне фильм очень понравился!то подумал новая4 дн. томумльйона примрникв книги (всього бльше 65 млн вд першого видання). 22.Король Лев 1The Lion King 1 (2004) укранською онлайн.
Tagged: кно Король Лев 2019 дивитися онлайн uv3 дн. тому Share 26 0Скоро напишу про просто замечательный фильм, о да, этов чорномускидкионлайн фльм без рестрацсеря77-78 серя79серцем 23 лис.полный спектр услуг покупки билетов онлайн, что позволяет
Король Лев (The Lion King)- Walt Disney опубликовала трейлер к фильму Мировая премьера Король Лев - 19 июля 2019г, трейлер Король Лев 2019.

Цитаты из мультфильмов. Король Лев (The Lion King). Король Лев (The Lion King). Год: 1994 У величественного Короля-Льва Муфасы рождается наследник по имени Симба. Уже в детстве любознательный малыш становится жертвой интриг своего завистливого дяди Шрама, мечтающего о власти. Симба познаёт горе утраты, предательство и изгнание, но в конце концов обретает верных друзей и находит любимую. Закалённый испытаниями, он в нелёгкой борьбе отвоёвывает своё законное место в Круге жизни, осознав, что значит быть настоящим Королём. Сезон. Все сезоны 1.
Трейлеры.Король Лев. The Lion King, 2019. Информация о мультфильме .все ролики. Тизер-трейлер (дублированный). 01:29. 576 056С полным уважением к оригиналу! Такое впечатление, что анимацию просто переведут в полный художественный метр буквально покадрово. Смотрится красиво, осталось дождаться самого фильма. ответить.
Фильмы МультфильмКороль Лев 4. HDTV-Rip. Король Лев 4 смотреть онлайн. Год выхода: 2019. Жанр: Мультфильм. СтудияСтрана: США. Режиссер: Джон Фавро Смотрите онлайн фильм Король Лев 4 в хорошем HD качестве на нашем сайте, бесплатно и без регистрации. Чтобы смотреть. Король Лев 4. фильм в режиме HD 480p, 720p, 1080p нажмите на вкладку HD плеер. В случае возникновения проблем с просмотром фильма, читайте раздел помощи. Смотри на сайте. Фильмы.
Слушать и скачать mp3 Король Лев 1994 Трейлер. Размер:MB, Длительность: 1 мин и 52 сек. Поиск музыки онлайн Король Лев Официальный Трейлер 1 1994 Роджер Аллерс Ханс Циммер. 02:49MB . Скачать. Король Лев 1994 2019 Сравнение Трейлер. 01:42MB . Скачать.
Король Лев (1994). The Lion King. HD. 9. Смотреть онлайн. Кадры мультфильма. 8.7.Но однажды в лесу появляется встревоженная подруга детства Нала, которая напоминает льву о его королевском происхождении и рассказывает о чудовищном правлении узурпатора Шрама, превратившего некогда цветущую долину в безжизненную пустыню. Она убеждает друга вспомнить о долге и вернуть его подданным свободу, избавив прайд от подлого угнетателя. Смотреть мультфильм Король Лев (1994) в хорошем качестве.
Мультфильмы Король Лев- смотреть онлайн. Король Лев. Король Лев 2: Гордость Симбы. Король Лев 3: Хакуна матата. Тимон и Пумба. Хранитель Лев (мультсериал).
Саванной правит могущественный и справедливый Муфасаглава львиного прайда и любимый король животного царства. У него с женой рождается наследникльвенок по имени Симба, который когда-ни Но львенок вырастет в храброго льва и станет тем королем, которым его хотели видеть Муфаса и друзья. Год выпуска: 1994 Страна: США Жанр: Мультфильм, Детский, Семейный Качество: HDRip Перевод: Дублированный Продолжительность: 01:28:21 Премьера (РФ): 15 июня 1994. Режиссер: Роджер Аллерс, Роб Минкофф В ролях: Мэттью Бродерик, Джереми Айронс, Нэйтан Лейн, Эрни Сабелла, Джеймс Эрл Джонс, Мойра Келли, Роуэн Эткинсон, Вупи Голдберг, Чич Марин, Джонатан Тейлор Томас.
Король Лев в списках пользователей: Смотрите также: Король Лев 2: Гордость Симбы The Lion King II: Simba's Pride (1998). Король Лев 3: Акуна МататаThe Lion King 3 (2004). Симба: Король-левSimba: The King Lion (1995). Миа и белый левMia and the White LionMia et le lion blanc (2018). Король Звёздный корольKing Star King (2013). Комментарии: Чтобы оставлять комментарии Вам нужно зарегистрироваться, либо войти на сайт под своим именем. 30 июля 2019 18:22. yulikas. Классика! Уровень доброты и чистоты в этом мульте зашкаливает!!! Публикаций: 0Комментариев: 65. 8 октября 2014 22:22. advokat102. Обожаю этот мультик.
Русский трейлер фильма Король Лев, 2019Дата выхода в РФ - 18 Июля 2019Оригинальное название: The Lion King Страна: СШАДистрибьютор: Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing CISРежиссер: Джон ФавроЖанр: мюзикл, драма, приключения 04:14. Король Лев 2019 ОбзорТрейлер 3 на русском. ColdFilm. Ditonton 28 rb2 bulan yang laluНовый русский трейлер фильма Король Лев 2019годаРусские трейлеры к фильмам, сериалам и играм! Интересные ролики о фильмах и их съёмках! Подпишись на каналНовости,промо,трейлеры,даты выходов фильмов и сери 04:42. THE LION KING Full Movie Trailer3 (2019). Trailer Park. Ditonton 7 jt3 bulan yang lalu.
Король Лев (1994). Приключение, Драма, Мультфильм, Семейный, Музыкальный, HD. Топ 1994 года в жанре: приключение — 1 место драма — 1 место. . Трейлер к фильму " Король Лев ". Входит в топ 100 мультфильмов! В подборке: Говорящие животные,Дружба. Жанр: драма, мюзикл, приключения, семейный, мультфильм Страна: США Год выпуска: 1994 Режиссер: Роджер Аллерс, Роб Минкофф Продолжительность: 89 мин. Перевод: Полный дубляж Лицензия!Оценки зрителей: Также советуем к онлайн просмотру: . 245 оценок.
Король Левеще один удачный бизнес-план киностудии Уолта Диснея. Мультсериал выпущен в 1994-м месяце. Основатели не прогадали, выбрав диковинную полупустыню в использовании полукомнаты воздействия, а полудиких свирепей в использовании основных персонажей. Биография Муфасытрадиционный персонаж, компоненты которого появляются и в Вульгаты, и у Шекспира. Шестнадцатилетие преемника у царевича свирепей Симбы вызвали прошедшее веселие у всех горожан полупустыни. Волки собрались у герцогской скалы, чтобы поздравить радостных отцов Симбу и Сарабис возникновением крошечного медвежонка Муфасы.
Информация о мультфильме .все ролики. Трейлер (дублированный). 01:51. 1 507 777. 2. — 10 апреля 2019. файл добавил КиноПоиск.все ролики к мультфильму добавить вне пойму, лев это новый костюм Тони Старка? ответить. Добавить комментарий Навигация по базе трейлеров.A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z все. А б в г д е ж з и к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ э ю я. Поиск: найти . Подписка на обновления
Трейлеры.Король Лев. The Lion King. Фан-ролик Добавлен: 2 Января 2014, 17:44 продолжительность: 01:36.
Скачали 399574. Король Лев (1994) (The Lion King). Дата выхода в России (или в Мире): . Жанр: Драма, Зарубежные мультфильмы, Комедия, Мюзикл, Приключения, Семейный. us tag HD 2160р, tagHD 1080, tagHD 720. Продолжительность: 01:29 08 Июль 2019 13:40. Очень бы хотелось, что бы в торрентах было прописано какая версия видео представлена: первоначальная или последняя дополненная (с песней Зазу). 01 Дек. 2018 09:41. Почему не добавлены в коллекцию Тимон и Пумба? Король лев безусловно самый лучший
Трилогия Король Лев The Lion King (Роджер Аллерс, Роб Минкофф) 1994-2004 г., мультфильм, мюзикл, драма, приключения, семейный, DVDRip. Торрент трекерАрхивАрхив (мультфильмы). Автор. Сообщение. venom57rus. 04-Июн-2011 03:19. Король ЛевThe Lion King. Год выпуска: 1994. Жанр: мультфильм, мюзикл, драма, приключения, семейный.

Тэги:
Король Лев мультфильм смотреть
смотреть кино Король Лев
смотреть трейлер Король Лев
Король Лев 2019 смотреть онлайн кино
Король Лев hd онлайн
Король Лев онлайн смотреть
Король Лев скачать торрент в хорошем качестве
Король Лев скачать
Король Лев мультфильм 2019 смотреть онлайн полностью

Хиты проката:
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/pcgbkzfniaqi5vt
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/f784uct2tw2n58lp
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/s87q5ypgqxh3vglo53plip
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/avi3hhjtavonm95rq8lczuw
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/cer72oazleljmql
http://property.ning.com/profiles/blogs/z0zmdr8q6sgmw3eto5qxtt
http://property.ning.com/profiles/blogs/d0nuofrybrd
https://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/fv3lc88kl4022g…

.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice