Slika je simbolična.
Policisti so zgodaj zjutraj obravnavali voznico, ki je vinjena v šolo pripeljala svojega otroka. Po vrhu vsega pa se je ob obravnavi nedostojno vedla do policistov.

Velenjski policisti so danes zjutraj pri kontroli prometa, v okolici ene od velenjskih šol, ustavili voznico osebnega vozila, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti.

Pijana voznica v šolo pripeljala otroka

Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imela 0,91 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka ali drugače povedano dobrih 1,8 promilov alkohola v krvi.

Voznica je, preden sta jo policista ustavila, v šolo pripeljala otroka. Nato pa brezskrbno nadaljevala z vožnjo, a so jo policisti ustavili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so jo pridržali, sledi pa še obdolžilni predlog.

Za storjeni prekršek je sicer predpisana globa v višini 1200 evrov in izrek 18. kazenskih točk.

Ker voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov in se je do njiju nedostojno vedla so ji izrekli še dobrih 750 evrov globe.

Komentarji (12)

Toti glih (ni preverjeno)

Sramota

Levak (ni preverjeno)

Ma dajte je bla žedna in je mal si spila. Nič takega.

Krokodil11 (ni preverjeno)

Nega problema,ženske so zakon

Bindi (ni preverjeno)

Samo tou, nič nejso CSD-ja obvestili? Ajoj, šlamparija.

sinkop (ni preverjeno)

ja, važno da se kasira od nje, da ima nekaj policija. pa kaj če ona ali otrok crkneta ali ne bosta mogla kaj jesti zaradi teh glob sedaj itd. "bravo" policija, najzločesti državni organ - za iztrebit tudi njihove potomce!

In reply to by Bindi (ni preverjeno)

zelman (ni preverjeno)

Mošt je probala sigurno .In prav ma

Harčal (ni preverjeno)

ja in, kaj? naj vsak skrbi za svoje privat življenje. saj nikomur nič hudega ni napravila, razen svojemu zdravju. in zaj bo super, ko bo mogel otrok v mrzlem peš v šolo, a? ali ko ne bo mogla plačati ostale položnice, ker bo morala tem zabitim konjem plačati, kii sami bolj kršijo zakone, bo bolje, potem ,a? nedostojna je policija, da tako uničuje življenje nekomu. zaradi takih zadev bo samo še bolj pila, ker jo bo tako bolelo in bo na tak način blaila duševno stisko. tak da policija dela daleč večjo škodo kot pa korist. če bi imeli kaj srca in vesti, ne bi take počela, ne glede na zabit zakon.

Mistik9763 (ni preverjeno)

Se povsem strinjam z vami! Čista resnica!

In reply to by Harčal (ni preverjeno)

Travanarava (ni preverjeno)

Meni je tudi cudno kak v smo mij 40 pa 50 letni gor zrasli. Pilo se je 10x bole biti smo bili itak kadilo se polek nas lejtali z pecilkinami bilij zamazani do vecera. Pa nisce nanc za socialno ne znal. Neven ka gnes den tak vsen vse smejče. Ve pa dejte poglednoti nesmis pa bi ze policijo zvali

In reply to by Harčal (ni preverjeno)

tanjaa flaškon (ni preverjeno)

To je bila volilka levega političnega sranja

administrator (ni preverjeno)

Administrator je vam rekel
Jebite se

In reply to by tanjaa flaškon (ni preverjeno)

realnoo (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec jebi se tij.

In reply to by administrator (ni preverjeno)

Starejše novice