Dogodki in pojavi za 24. december 2012.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnih prostorih. 

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali poškodbo osebnega avtomobila, tatvino žlebov z objekta na stadionu NK Mura, vlom v gostinski lokal in vlom v župnišče. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Uporaba pirotehničnih izdelkov I. kategorije, katerih glavni učinek je pok, je dovoljena le v času od 26. decembra do 2. januarja. Nepremišljena, nepravilna in objestna uporaba pirotehničnih izdelkov pogosto vodi v telesne poškodbe, moti pa tudi živali in onesnažuje okolje. Policisti opozarjajo, naj vam nepremišljena uporaba pirotehničnih izdelkov ne pokvari veselja ob praznikih. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bruc002

Upniki že pobirajo iz stečajne mase ;)
Rajše bi se na Topičeve žlebej spravle

lendavcan

Čarni kradnejo čarnim? :DD

mcmario

tocno san znal ka do krivi cigani hehe. To se zna sto je napravo,tisti keri ne dobivajo place in cist prav tak.

josef

mario nej si ti med njimi? Hhahaha. :D Ka je pa te eto bilo s kočevskim milošon? 2 meseca si samo od njega gučal, te te je pa zajebal, pa keš odneso, vidli smo ga pa nej, ajajaja, kakšna organizacija. Drugič rajši znano ime pozovi, ka boš gvušen ka pride, nej pa nekoga, ka smo prvič za njega čuli..

kanžor

Vido san ka so se Brajdiči vozili po Soboti

stipko

Ha ha, Topič pač nemre več pejnez kradnoti ka jih nega, pa se je na posel z bakron vzel. Zdaj jemi bar ovi gor nadejvlejo ka se jin v posel mejša !

mcmario

josef... z moje strani je bilo organizirano vse v nulo... ce se pa on ne drzi dogovora pa ni moj problem... to ka pa pravis ka naj znano ime pozoven pa se stebof strinjam...tej milos je pa vecji drek kak mi vsi skup...lp mario

Starejše novice