Vir: Facebook profil 112 Ptuj
Nova prometna nesreča na štajerskih cestah.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da sta včeraj, ob 16.07, na cesti Središče - Godeninci v občini Središče ob Dravi trčila avtobus in osebno vozilo.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ormož so s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, zavarovali kraj dogodka in pomagali vlečni službi pri nakladanju osebnega vozil.

Policisti so zdaj sporočili dodatne informacije o nesreči ...

Huje telesno poškodovana voznica avtomobila

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Maribor, so policisti včeraj popoldan v občini Središče ob Dravi obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 54-letni voznik avtobusa.

Slednji je v ovinku zapeljal na nasprotno stran vozišča in čelno trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti vozila 45-letna voznica.

Posledica trčenja je bila, da je osebni avtomobil odbilo in ga nato prevrnilo na streho. Zaradi navedenega je voznica ostala vkleščena v vozilu, iz katerega so jo rešili gasilci.

45-letna voznica je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe in je ostala na zdravljenju v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. 

Njeno zdravstveno stanje je resno. 

Zoper voznika avtobusa bo po vseh zbranih obvestilih na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba zaradi utemeljnega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Komentarji (7)

Konfuzitor (ni preverjeno)

ma ja kot da je hotel to namerno. še travmo bo imel, pol pa ga še tu jebeta policija in sodišče, gamad.

BalaBala (ni preverjeno)

Torej če nešče lejče pa ga odnese prek na drugo stran ceste pa se zaletij v nekoga nič krivoga si po novon zasluži nagrado al kak?

In reply to by Konfuzitor (ni preverjeno)

Konfuzitor (ni preverjeno)

ne, kje to piše? zato pa še ne rabi v zapor ipd.

In reply to by BalaBala (ni preverjeno)

Gripa (ni preverjeno)

Nocem nikogar obsojat, ampak tako osornih in nesramnih voznikov kot jih ima ariva, ni dalec naokoli.Se posebej so alergicni na potnike z rdecimi karticami.Najraje bi vozili prazne avtobuse. Mogoce je kaksen izjema, a ne vem zanj.

Koronateg (ni preverjeno)

Vsi "pametnjakoviči" se lahko brez težav zaposlite kot vozniki avtobusa in dokažete svoje sposobnosti pri upravljanju 15-tonskega vozila s 50 potniki v vseh vremenskih razmerah. Seveda ne pozabite, da tvegate 50 življenj za minimalno mesečno plačo. Pa srečno na poti!

Tunč (ni preverjeno)

Točno tak, pa v medosno razdaljo avtobusa lejko sparkeramo 2-3 njihove avtoje. On malo nače more v ovinek kak mij z svojim avtojame.

In reply to by Koronateg (ni preverjeno)

Felix 10001 (ni preverjeno)

Na žalost so nekateri vozniki avtobusov tako nerodni, da te glava boli. Ne vem kako naredijo izpit. Mogoče jih delajo na letališču. Kjer se vozim vem, da ob določeni uri bolje ne voziti, ker bo zagotovo zastoj če bo šofer, ki drži v eni roki telefon v drugi volan in pleše po celem cestišču. Če cesta ni prazna avtobus ne bo uspel priti skozi. Seveda pa na istem odseku ceste enak avtobus drugi šofer nobenega problema. Pol pa recite, da so vsi šoferji sposobni na žalost niso. In ni problem uporabnikov prevozov če šoferji niso plačani dovolj. Pa si naj najdejo drugo službo. Saj je povsod isto mar ne.

Starejše novice