Foto: Niko Časar
Radensko poletje s Tanjo Žagar in Klapo Šufit.

Zabava na Radenskem poletju se nadaljuje. V soboto so vse obiskovalce parka v Radencih navduševali člani splitske Klape Šufit in Tanja Žagar

Pianistka, učiteljica glasbe in pevka Tanja Žagar ima za sabo uspešno glasbeno kariero, ki jo je pričela v najstniški skupini Foxy Teens leta 1996. Kasneje je stopila na samostojno glasbeno pot ter izdala pet albumov, ki so rodili uspešnice, kot so Tiho, tiho čas beži, Hvala, ker si ob meni ti, Lario dada, Pet poljubov, Naj se ve, Neka te neka te in druge.

Prejela je dva viktorja za najboljšo glasbeno izvajalko ter osem gongov popularnosti. Leta 2019 je s soplesalcem Arnejem Ivkovičem zmagala v tretji sezoni šova Zvezde plešejo na POP TV, 2007 pa je bila zmagovalka podobnega šova, in sicer Zvezde plešejo na RTV Slovenija, kjer je zaplesala z Matevžem Ogorelcem.

Klapa Šufit se je prvič sestala leta 1992, prvi nastop na Festivalu dalmatinskih klap v Omišu pa je zabeležila v letu 1994. Na omenjenem festivalu so bili zmagovalci, in to celo trikrat zapored (2006, 2007 in 2008).

Tekom let so se nadgrajevali in si pridobili status prave klape, vrhunec pa so dosegli leta 2012 s pesmijo Ne diraj moju ljubav, ki je postala ena največjih »klapskih« uspešnic vseh časov. 

Komentarji (5)

,,,, ,,,,, (ni preverjeno)

tanjo za predsednico države
ne pa ono
debelo deklico

Jinok (ni preverjeno)

Fašist!

In reply to by ,,,, ,,,,, (ni preverjeno)

tanja flaškonn (ni preverjeno)

fašist
ti je
mama

In reply to by Jinok (ni preverjeno)

levak (ni preverjeno)

Kje pa je radenski župan ? On ni bil na velikem koncertu ?

Ohjoj (ni preverjeno)

Či jega nebi blo se to sploh ne bi dogajalo!

In reply to by levak (ni preverjeno)

Starejše novice