Cestno podjetje Murska Sobota je danes začelo s sanacijo dela Slovenske ulice, ki jo ponovno asfaltirajo. Dela bodo končana do konca tedna.

Cestno podjetje Murska Sobota je danes zaprlo del Slovenske ulice zaradi sanacije cestišča. »Poškodba cestišč, zimska zmrzal in še kaj je naredilo svojo zgodbo, zato moramo cestišče ponovno asfaltirati je pojasnil dela na cesti direktor soboškega cestnega podjetja Jožef Dominko. Dela bodo po njegovih besedah končana čim prej, najverjetneje že ta teden: »Vpeti smo v igro, tako da je potrebno vse opraviti zelo, zelo hitro. Ob takem tempu bomo ta teden zagotovo končali.« Koliko bo obnova ceste stala državo, nam Dominko ni mogel povedati, saj bo izračun del končan po zaključku del.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
tinka78

Lepo, da so se spomnili urediti Slovensko ulico, ker zadnjih nekaj dni je res izgledalo, kot da je bila tam vojna. Ni mi pa jasno, zakaj celotne ulice ne preplastijo na novo. Spet se gremo polovičarstvo.

Opportunity

Vupajmo ka de to tan do novoga leta gotovo, ka znamo ka se našin cestaron lejko kaj zavliče.

Vipko
KRT

končno so skašlali peneze.

GOTHA

@ tinka - najprej popravijo eno polovico ceste, potem pa drugo - vedno se tako dela. Zgleda pa res, da bodo samo tam, kjer so najhujše grabe, kjer je cesta nepoškodovana bodo pustili...samo naj "šive" napravijo kot treba, da nebo spet tam pokalo.

baabu

spet se vsi v vse razumemo... :D

šverc-komerc

ka so delavce menjali? na prejšnjon prispevke san samo lopate pa vejdre vido zdaj so pa z strojami prišle. tak ka do zdaj od pločnika do pločnika asfalt vlekle? vupajmo.....tiste flikice so se mi nej glih vidle

smex

@šverc-komerc

tou do še zdaj vekše flikice kak prle, če se ne preplasti celotno cestišče se ne napravi nič! Primer nesposobnih cestnih inženirjev je cesta beltinci-odranci!

duracell

No, tou pa je že malo bole pošteno porihtano.

maw3rick

Zaj še z enen naj radar postavijo tu, ka po novon asfalte de pa bole šlo...

kanžor

V nedelo so cejli den krpali pa z lopatami doj pomlatili in pohodili asfalt
brezi veze v pondelek so pa vse skupaj gor strgali a plačati za nedelo de se moralo .
Popravlajo samo gre občine ka njim nebi avtoji kalili mir da bi po grabaj vozili pametni občinarge

Plemeniti

Isto sem se jaz danes spraševal. V nedeljo so tam delali po nedeljskih tarifah in krpali luknje za silo, dva dni pozneje so pa vse strgali gor in zdaj delajo preplastitev. Pa še to samo polovično.

No, saj plačamo pa itak mi. Če bi tisti, ki je v nedeljo dal navodilo, da je treba tisto krpati na silo trgali od plače, potem bi naslednjič malo bolj premišljevali. Saj tak hudo pa spet ni bilo.

Starejše novice