Slika je simbolična.
Bralci Sobotainfo ste izbrali najbolj slasten krof v Pomurju.

Skorajda ni pekarnice, iz katere te dni ne diši po mastnih, slastnih krofih. Običajno radi posegamo po tistih z marelično marmelado, a priljubljeni so tudi čokoladni in vaniljevi - ni je šeme, ki ne bi imela svojega najljubšega. 

A šeme so se znašle pred zagato. Iz vsake mestne pekarnice omamno diši, a kateri krofi so res najboljši? Pomagali ste nam izbrati krof, ki je še posebej slasten. 

Tukaj lahko kupite najboljši krof pri nas

Izglasovali ste - to je po izboru bralcev Sobotainfo najbolj slasten, masten, puhast krof. 

Najlepše diši iz Pekarne Omar, njim ste namenili 29,5 odstotkov glasov, s tem pa so si s slastnimi krofi priborili prvo mesto. 

Za petami jim je Mlinopek, namenili ste jim 22,1 odstotkov glasov, tretje mesto pa si delita Pekarna Štručka in Terme Banovci, obema ste namenili po 8,6 odstotkov glasov. 

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zz (nepreverjen)

Mlinopek 2 mesto? Delano v 1 cent smrdečem motornem olju... hahahahaha

Tišinčar (nepreverjen)

Se pravi ka je oli v takšon stanji kak tvoj IQ?

In reply to by zz (nepreverjen)

geza mezga (nepreverjen)

Kaj pa moja Genovefa?

geza mezga (nepreverjen)

Moja FEFA!

In reply to by geza mezga (nepreverjen)

Vajz (nepreverjen)

Kot prvo, krofi se NE PEČEJO. Če žabarji tako govorijo, še ne pomeni, da je prav.

Konan (nepreverjen)

In to ni res,da so bili izglasovani krofi pekarne Omar,laz,cista laz!!!

Gost24482 (nepreverjen)

Razočaran? Navadi se

In reply to by Konan (nepreverjen)

Konan (nepreverjen)

Kaksni razocaran,zakoj le?!!
Zaradi krofa,hahaha,ka si nej tablete zel?!!

In reply to by Gost24482 (nepreverjen)

Gost24482 (nepreverjen)

Točno tak....nej je po tvoje zdaj pa drüjgi lažejo

In reply to by Konan (nepreverjen)

Konan (nepreverjen)

Aja tak je to,no te pa naj bou tak kak ti pravis.

In reply to by Gost24482 (nepreverjen)

jhh (nepreverjen)

Ge je tej Omar?

geza mezga (nepreverjen)

V moji sobi

In reply to by jhh (nepreverjen)

H fel vd ti i (nepreverjen)

So kurca izbrali,nej pa krofa🖕

Mačkovciiii (nepreverjen)

Mlinopek🤦‍♂️Delo san 12 lejt kolektijv za tri pm >>Stara krava nema pojma o pekariji o cvtrju krofof se pa za streliti 🔫>>>vedno se zdejrala pa mobing zganjala seveda do tej mere dokeč san nej spakejro pa odišo resno grdo. Tu da do se novinari not piknoli pa vrtatali Looool kanemo pijso o inšpekciji ka mijmo gledajo če bi prava inšpekcija prišla nej soboška te bi bil rejden joj 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️Škoda direktora ded na mesti 👍ali škoda ka pou ne vej (Lejko bi meli ala torte nej oni majo staro kopitne torte kelko smo se med sebov pogučavali glede kruja ka nazaj ide se Pojbič nespitavle zakoj???nej so trgovci pa terenski prodajalci krijvi nego mi peki stara pa vračilo od terenskih vedno in vedno se na njih zdejrala zaradi česa je telko vračila včasih san prav vido ka glih ka so se nej zjokali tak babe terenske tak dedi ka se je na njih zdejrala kruj trdi grata ,roglički trdi ka si lejko rokou človek spotro liki nej pa nej si je dala valati zakoj 🤷‍♂️Nej je se za šinfat čaren kruj je daleč najbokši (vijdin pa ka se včasih stavin ob policiji v toj bouti kolodvor 🤦‍♂️Pa Pojbijč če so tej dekle nej vrejdne lepšoga pa bogšoga objekta te me naj vrag zeme 🤷‍♂️Tou se rujši tou je za podrejti ozadaj med ton tuneli včasi doj zbloka glejdan ozadaj se rujši umazanija ozada še iz časov Yu dajte no malo se pa pobrigajte pa drujgi plac najte ali ga pa obnovte vejpa da not stoupiš graba v podi vrata komaj ka odprejš edijno dobro ka se dekle znajo lepou pozdravit.Pa brez zamer .lp iz mačkovec

Žled (nepreverjen)

Mlinopekov kru je dalec najbaukse v Slo.,odišlo je več kak polovica dobrih pekov. Zdaj delajo še samo tisti ritolizniki pa šlosari v pekarnah. Zakoj do odišli??? Zaradi tej kurčeve plače!!!

In reply to by Mačkovciiii (nepreverjen)

lalika (nepreverjen)

Za mene Čeh Beltinci zmaga. Dobiš krof še z THC-jem filan. TOP

PRIREJENA ANKETA (nepreverjen)

SOBOTAINFO ISTI STE KOT LAŽLJIVA MEDIJANA. Zakaj za milega boga ne objavite število glasov, ki so jih dobili zmagovalci ???? Saj po tej vaši ZAVAJAJOČI OBJAVI je lahko dobil zmagovalec 3 glasove, drugi 2 glasova pa vi imate zmagovalce in rezultat ki ne pomeni nič, ne tako delati tovariši na sobotainfo, nič se niste naučili.

HojSS PRESS (nepreverjen)

Najbolj žalostno je, da je danes pač vsak, ki obvlada "copipaste" lahko nek moderator in meče na splet maso zadev, da se pač klika !!!!!
Današnji mulci in moderatorji pač ne vejo, da se krof NE PEČE !!!!!!!!!
Sicer ni čudno, ker doma vse manj pripravljajo hrano !!!!
Kaj šele krofe !!!!!!
Celo mladi grejo do prvega kioska ali neke deske, ali okenca, kjer prinesejo hrano !!!!
Vseeno si pa nek portal, še celo, če dela neko anketo ne bi smel privoščiti takih norosti, da se krof peče !!!!!!

pozorni (nepreverjen)

Što je pojeb na meste? Šteroga direktora je škoda? Čide krüj je najbaukše? HA, HA. Iste je kak ova s pekarne, mogauče ešče üjše.

Gringosnafta (nepreverjen)

Mlinopek pfujjj 🤮 pa nej zaradi toga ka nebi bli dobri, zaradi glavetin keri se mastijo polek pa tak narahi delavce v glavo jebejooo. Grdo od grdoga to nej niksni odnos do zaposlenih ka delajo za te manijake gore. Nej se vsen glavetinan kuca po dugon pa po šrkon.

Gringosnafta (nepreverjen)

Židan palice za hitro hojo zeme pa raj hodi po tuj zemlji nej ka na pamet v kmico bršeš

Đouže (nepreverjen)

Mlinopek????Kdo jim je sploh dal točke..pecivo ni sploh podobno pecivu...brez okusa..plastika čista. In krofi...katastrofa, kot ce bi jedel ocvrt kruh. Naj rajši vse zaprejo in naj zaposlijo TA PRAVE slaščičarje, ne pa skup nametane ženščine,ki nimajo pojma od pojma.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice