Protesti, ki so se pričeli v Mariboru, se širijo po vsej Sloveniji. Prihodnji petek napovedan protest tudi v Murski Soboti.

Protesti, s katerimi so pred nekaj tedni mariborčani pričeli pozivati župana Kanglerja k odstopu, so se po ponedeljkovem protestu, ki ga je zatrla policija, mariborčanom pridružili tudi v nekaterih ostalih krajih po Sloveniji. Včeraj zvečer so se tako v znak podpore mariborčanom zbrali protestniki v Ljubljani, kjer so protestirali proti županu Jankoviću in proti vladi. Obenem se je na Facebooku pojavila tudi stran z imenom Prekmurska vstaja, ki je napovedala protest oziroma shod proti vladi v Murski Soboti, ki so ga pozneje na poziv nekaterih uporabnikov preimenovali v shod proti politiki Republiki Sloveniji. Ta naj bi se zgodil v petek, 7. decembra, ob četrti uri popoldne na Trgu zmage. Istočasno so proteste napovedali tudi v Kranju in Ljubljani. Nekaj dni prej, 3. decembra, se bodo protestniki zbrali tudi v Celju, kjer bodo protestirali s sloganom Postavi se zase tudi ti.

Vseslovenska vstaja preko družbenega omrežja Facebook

Skupina "Prekmurska vstaja" je v nekaj več kot dveh urah po oblikovanju na družabnem omrežju facebook zbrala čez 110 všečkov, udeležbo na shodu pa je potrdilo preko 60 uporabnikov. Do jutra se je število všečkov dvignilo že na 186, udeležbo pa je potrdilo nekaj manj kot 90 uporabnikov. Stanje se je do poldneva že spremenilo, saj je skupina zbrala že 429 všečkov, udeležbo na "Shod proti politiki Republike Slovenije" pa je potrdilo že 201 uporabnikov. Prvi člani skupine sicer niso bili iz Prekmurja, zato lahko sklepamo, da je protest v Murski Soboti koordiniran s strani pobudnikov protestov drugod po Sloveniji.

Tudi na obali jim je prekipelo. Ena izmed včeraj ustanovljenih skupin »Obalna vstaja« ima do sedaj 46 podpornikov in podpra protestnike v Mariboru in Ljubljani. Kot so zapisali "Za začetek zahtevajmo, da vsi politiki predložijo potrdilo o nekaznovanosti kot pogoj za opravljanje funkcije." Tudi Koroška gre v boj, za obstoj, je danes zapisala skupina "Združeni za boljšo Slovenijo - Korošci protestirajo", ki šteje do sedaj 566 podpornikov. 

Gorenjci so stopili na noge in vzdignili glas "Čas je da tudi mi pokažemo nezadovoljstvo z nekaterimi župani na gorenjskem in nestrinjanje z vlado". Skupina "Gorenjska vstaja" ima do sedaj že 426 podpornikov. Napovedali so shod proti vladi in kranjskemu županu zaradi jemanja občinskega denarja. V petek se bodo pridružili protestnikom v Ljubljani.

Od včeraj širijo svoj glas tudi Celjani "Postavi se zase tudi ti - Celjani protestirajo", ki imajo že visoko število podpornikov - 1182. Kot so zapisali, je skrajni čas, da se protestom pridružijo tudi celjani in vsi slovenci."Dovolj imamo, da imajo interesi vplivnih lobijev in bogatih posameznikov v politiki večji vpliv, kot pa želje in volja ljudstva. Dovolj imamo enih in istih politikov na levem in desnem političnem polu, ki delijo slovence že zadnjih 20 let. Dovolj imamo pristranskih in neučinkovitih sodišč, ki so sposobna zapirati "majhne" ljudi, medtem, ko "veliki" počnejo kar se jim zahoče! Dovolj imamo krčenja socialnih in delavskih pravic." Tako se je pred dobro uro ustanovila še skupina "Postavi se zase tudi ti – Gorica protestira", ki ima do sedaj 17 podpornikov.

Proti županom v Novem Mestu in Trebnjem

Dolenjci pravijo: "Gotou je!" Prebivalci Novega Mesta so se odločili, da imajo dovolj igric tamkajšnjega župana. Na socialnem omrežju facebook se je že 17. oktobra ustanovila skupina za odstop novomeškega župana Alojza Muhiča pod imenom "Za Novo mesto, brez župana Muhiča", ki šteje trenutno 899 podpornikov. Očitajo mu marsikatero nečedno dejavnost, od korupcije do laži. V Trebnjem si prav tako želijo padca Alojza Kastelica iz županskega stolčka. V ta namen so ustanovili skupino "Alojz Kastelic, odstopi s položaja župana občine Trebnje", kje so zapisali "Zakaj bi moral odstopiti? 1. Pravnomočno je obsojen zaradi zlorabe županskega položaja na pogojno kazen 7 mesecev 2. Ovadba s strani Komisije za preprečevanje korupcije RS 3. 15 kazenskih ovadb. Skupina je namenjena tistim, ki menijo, da bi moral župan Alojzij Kastelic odstopiti z mesta župana občine Trebnje!". Njihov namen ni spodbujanje nasilja, temveč da mirno in na kultiviran način povedo javnosti, da se ne strinjajo z nemoralno in neetično oblastjo!

S spleta

Komentarji (284)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dexter

Truplo, tüdi ostali so ŠE nej bilij pravnomočno obsojeni pa so za tejbe že po defaulti krijvi. Dvoličnež!

"Dexter, ges se več nejden. Ka si biu pouleg san sumo gledej na se podrobnosti, štere si pijso. Zdaj je edijno problem, ka je tebe Janša dau premalo od tistoga, ka je nakradno, pa boš na velko tožarčkevo naokoule?"

No, končno si prizno ka je Janša kradno...

zima.bela

** novih 20 % pa si bodo prislužili v ponedeljek, 3.12., ko bo 3.mariborska vstaja.

Vipko
Truplo

Dexter, tij se deca!

Ostale so obsojene - pravnomočnost je somo je finale, en Kordež, en Zidra, ena Tovšakova... se nedo zmazale! Sicer pa so uni krijve za se, nej somo za lejve, ale desne. Za obouje! Tak, ka ne delan nekšne razlike. Točno ne ven, mijslen pa, ka je niti Kangler še nej pravnomočno obosojene, bar nej za kakšno velko pizd...? So pa zadejve tak kristalno čijste?

Janša pa je obtoužen za zdaj, ka je prejel nedoločene znesek na nedoločenon kraje od nedoločenoga človöka ob nedoločene vöre? Tou je razlika! Pa še terete ga, ka ne ode na sodišče, čeglij njeme po zakone nej trbej! Bar dokeč ma opravečilo... tak ka seposejde vijdete od paranoje enoga pleška, podnejve, ponoče, v megle ali kmice... in si so za vas Janšeki, he, he...

Ka se tijče policije... eden den do stouple na drüjgo stran, če do zadejve eskalejrale... bar mijslen.

Za zdaj je situaceja niti nej nevarna... prostesti, preklinjanje je še nej nasilje. Za zdaj mečejo kamejnje lekar nekšne ekstremiste, pa določene neodgovorne... Ges praven, nevarno de te, da te/mo tiste kocke začale vij/ges metate... Da te mera puna! Ges lejko zgibin še somo zdravđe... in praven, če be zvedo, ka man kakšnoga raka, neka neozdravlijvoga, be jeh eno par počo bilokak, če be bijla prijleka, tou sigurno. Kak tisti Ruby atentatorja Oswalda... za dva mejseca se je ftejgno od raka i niko mu nije mogao ništa!!! Počo s pesnicof ali kak vaček, seeno je. Glavno be bilou, ka be mele neka straja od naroda! Totačas pa ges ne mijslen izegravate refoluceonara... san prestare!

Vipko
Truplo

Aja Dexter: mijslen, ka je niti Marineč še nej obsojene pravnomočno, ka se lejko pritouže na vrhovno sodišče... ale nej san delo razlike. Dvouje sodišče njeme je dopovedalo, ka je biu na tiston izpite za tajčlandstvo eden drüjge!! Mala ribe iz SDS, ale tou tüde dokazuvle, ka na desnijce glij nega velkoga števila grejšnekof!

Evo, na konce koncof smo zasmejtele temo, kak sigdar?

A in B

Malo san pogledno tüde naslovno sliko te zemljevid...? Nekak ne vej osnove zemljepisa... če je prekmurska vstaja, te ne ven, ka dela osenčene del ozemlja desno od Möjre gore? Tou trbej razložete, ka se slučajno nede Prleke pa Prlečke od muke nendrek vesele, kak so skompleksejrane, če njin somo omejneš "Pomurje" in ga notre spadajo, he, he...

feniks3.0

tega truplo, a in b ali katerikoli shizofrenični account zdaj uporablja - pustite ga na miru!

dajte mu minus in se ne ukvarjajte z njim.

če želi lahko mirne volj podpira orožarja in ostalo nesnago. Samo zaboga ne se spuščat na njegov nivo.

Gotovi so!

KIRA

zima bela, tou je nej moja peticija. je samo primer, kako se še da kaj naredit razen s protesti. :P

A in B

Sproute me letij v glavou: na sodišče, obsojene so nej bilij nite tiste falsefekatore diplom pa izkazof, pa nej Meršol, štere je navadna gnida, ka je kolege toužo, niti Vogrin, štere je posloval, kak pač je... in so krijve, bar mijslen, ka narod tak mijsle! Tak, ka mamo rejsan parlament kao iz snova, he, he...

Razne Jankoviće, Janša pa so obtoužene za rejdno rejsne zadeve... in dokejč? Dexter, mijsleš, ka de se Kordež rejšo? Nede se, če nej vaček pa zatou, ka nekoga morajo enostavno obsoudete. En Zidar je stare, zdaj vzdržo tisto leto pa pou v zapore ne že drüjgo pijtanje. Tofšakojco be ges lično zapro nekan v mrzlo klejt nendrek v goricaj ob vodej, malo krüja pa temprečere največ petnajst stopinj. Pa še se najde! Pravnomočno je nej obsojene niti tiste razpečevalec odnosno kurir za droge z zadnjoga procesa, pa je spijzdo in ga zdaj išče Interpol. Janšo zaednouk še nišče ne išče!

A in B

Evo, pa san glejdo objave maleh oglasov in ostala je prijava A in B!!!! Grunska strejla san površen!

Vipko
Truplo

Evo, preklopil sem se!

Kanal A v oddaji Svet poroča:

Mariborski župan je izjavil, da bo ostopil, če bosta odstopila župan Kopra Popovič in župan Ljubljane Janković oz. tudi, če ga zato zaprosi Janez Janša! Zdaj mi ni jasno, je bil dobre volje in nalit s kapljico, ali pa še dalje resno misli zajebavati narod.

Potem bi naj baje župan Kopra Popovič na to Kanglerjevo izjavo sam dodal, da pa bo on odstopil, če ga zato zaprosi ameriški predsednik!

Ne vem, če je komentar ravno potreben!

Vipko
Truplo

Malo so spremenili izjavo ali pa nisem ravno dobro poslušal in koprski župan bo odstopil, če bosta odstopila ameriški predsednik in vodja kitajske partije Hudžintao... pa ga je novinar Trebušak spomnil, da Hudžintao že teden, dva ne vodi več kitajske partije, he, he...

Smešno ali ne, to kar se dogaja s temi lokalnimi šerifi je kriminal brez primere!

zima.bela

Veš kaj Truplo,
ti in AinB si tu kar dopisujta! Prijetno parlamentiranje vama želim!

I-OWN-YOUR-MOM

lol. kda se sklicujes na PRAVNOMOCNOST, te ti je POSTENOST posledicno nej prioritea oz glavna vrednota. smilite se mi tisti, keri sye se kak zivali, ka mislite, ka bi se lidge MED SEUF JEBALI, NAMESTO STOPILI SKUP. Povrh vsega pa de melo svoj car tuj to, kda de pjudstvo doseglo to, ka do politiki obsojeni po zakonaj, kere si sami pisejo. to de zabavno..

Vipko
Truplo

Ges ne mijslen nikoga linčate! Tou je značilnost komunajzarof, najprejel diskriminejrate, na konce likvidejrate, te de pa že nekak... tou vam je šlo po vojne, da ste poklale par gezero nedužneh lidij.

Tou se van enostavno več nesme posrečete! Tak, ka če neščete, ka se jebemo, se malo smirite in demonstrejrate proute takšnen, ge je krijvda nej sporna, proute vsesplošne nepravne države, krivican. Pijate tüde pravosodnega ministra, ka dela v toj smejre. Nej pa, ka naj letij. Nekak tou mora delate, če tej nešče, te naj ide.

Vaček pa na vaše veselje, na demonstracejej me nede. San malo pogledno, ka man tiste den in ugotovo, ka moran na košarko daleč za slovenske razmere fkraj... proute Kozjanskome. Tak, ka se slučajno štere ne zadavij, če be me vido.

Boltzmanovakonstanta

Genocid Ruskoga, Ukrajinskoga naroda

http://www.youtube.com/watch?v=v0tGrozx_XI

zima.bela

Truplo, ti pojdi na košarko,
tvoj prijatelj AinB pa naj gre na demonstracije;
pa bo koza cela in volk sit!

feniks3.0

@Truplo

Janez el Fuhrer te je lepo zdresiral.

Še ne veš? Vsi smo mi komunisti! Kaj pa če je stol na katerem sediš tudi komunist?!

Komaj čakam, da bomo zopet marširali v Jajce. Upam, da nas bo Janez orožar zopet vodil.

Aja pa naslednji teden imamo volitve za predsednika Zveze socialistične mladine Slovenije. Nedvomno bo Janez Orožar tudi kandidiral...

Če ne bo zopet ukradel kakšne dokumente in šel zaradi tega sedet :O

Potem pa ne bo več z nami in bo čez nekaj let, ko se ga bo odstavilo s položaja kar naenkrat prevzel vlogo velikega antikomunista. :(

Janez ne daj se! Tudi tvoj oče je preživel pa čeprav je ljudem kradel vole, da jih je lahko dajal nacističnim kvizlingom!

power.play

Zanima me, kak do potekale volitve za predsednika. Glas za Pahora je glas za Janšo. Torej to odpade. Glas za Turka je glas za staro gardo. Torej bi vseeno bil najboljši glas za Chucka Norrisa, torej neveljavna glasovnica. Problem je samo, ker de Pahor v takšnon primeri dobo preveč glasov. Te pa so nadzor na vojsko in pomilostitev v sodnih primerih za JJ zagotovljeni. Nehvaležna situacija.

Daddy_Cool

Bojim se, ka de se med protestniki našlo par bedakov, keri bodo začali z izgredi in bo policija mela povod za ukrepanje.
Poleg toga je pa zgrešeno organizirati proteste na različne dneve po Sloveniji. Določiti bi se mogo en datum, kda bi bili protesti po celi državi. Nega telko specialcov, ka bi to ladali. Pa naj polejo vojsko na cesto!

black panter

malo si pogledni kak se po svejti protestejra,(grčija,španija, maribor)te pa stoj kak kurac tan na trgi.
udari navali

zima.bela

Bravo Daddy_Cool,
SUPER bi bil plebiscitni dan - 26. december.
Takrat smo dobili Slovenijo, vmes so nam jo ukradli, zdaj bi si jo pa vzeli nazaj. Dela prost dan je, bogatini bodo itak v Schladmingu in St. Moritzu, mi bi si pa na ta dan lahko nazaj vzeli državo!!

Vipko
Truplo

Še en komentar, nekaj o demonstracijah, nekaj o razlikah med dvema sosednjima državama, velilko o nepotrebni funkciji predsednika države. Objavljeno na portalu bicikel.com:

-----
Kulturne razlike, ali razlika med kapitalizmom in (slovenskim) tranzicijskim socializmom:

V Avstriji se pripravljajo na veseli december, ljudje se popoldne veselo sprehajajo po mestnih središčih, posedajo pred lokali, pijejo punč, jedo zaher tortice (ne kremšnite kot Kučan v Zvezdi) razmišljajo kakšna darila bodo kupili otrokom in se medsebojno obdarovali.
Na ÖE3 vesela glasba in hiti, pri nas pa na nacionalnem Valu 202 revolucionarne in turobne pesmi, "modrovanja" o lakoti, nepravicah, zatiranju ipd. mračnjaške teme. Na ulicah pohodi anarhistov, metanje granitnih kock in doma izdelanih bomb. Rdeči pol ljudstva se pripravlja na jutrišnji napad na vlado in skuša ujeti še zadnji vlak za spremembo javnega mnenja pred 2. krogom nedeljskih predsedniških volitev.
Kdor ne vidi razlike je slep.

Na teh volitvah v nedeljo ne bo težko izbrati. Na eni strani najslabši predsednik Slovenije dosedaj, nasproti njemu pa, najslabši predsednik vlade dosedaj, oba komunista. Niti prvi niti drugi ne zaslužita, da zaradi njiju grem na volišče. Prvič dosedaj bom bojkotiral volitve, dati glas enemu ali drugemu je norost, glas za kateregakoli od njiju je glas za nadaljevanje socialistične tranzicije, iz socializma v socializem.
Naj pride na volišče manj kot 35% volilcev, pa da vidimo ali bodo politiki, ki nam želijo odvzeti referendum, tudi v tem primeru zagovarjali najmanjšo kvoto za veljavnost izvolitve.
Predsednik države, funkcija, ki je Slovenija ne potrebuje in bi jo bilo dobro ukiniti.
-----

BuLsHiT

black panter ce je tvoj namen samo iti ta delat pizdarije ostani prosin doma

feniks3.0

@truplo

čakaj kaj nisi ti na veliko gobezdal, da bo pa Zver najboljši predsednik?

A zdaj je pa kar naenkrat funkcija nepotrebna... Shizofrenija much?

BuLsHiT

saj se ti vidi ka si novi tu gor :D to je pac truplo...

lethal lexi

Truplo ti si samo dol leži pa tak ostane de še največ haska

black panter

BuLsHiT
hahahahaha

BuLsHiT

no te mi pa povej ka bos sten napravo, ce bos po ms delo pizdarije pa meto kamenje okoli? dau bos jin razlog ka te znamlatijo...

black panter

nemo nika delo

black panter

uživam ob posnetkih iz ljubljane.

BuLsHiT

ges bi tuj ce nebih blo tejh 50 skinicov idjotov

black panter

večeras je naše veče
večeras se lopov peče
nek se peče i okreče
ko ga jebe nije imao sreče
p.s (lopov)-politik
p.p.s delije 1989 namesto lopov -tuđman

kasparov

Janša je fašist in rasist, takšna je tudi večina njegovih privržencev.
Ni treba odstaviti vseh politikov, nekateri med njimi so pametni in imajo veliko državniške modrosti, vsekakor pa je treba odstaviti fašista Janšo in njegovo SDS.
Tisti, ki volite SDS in ki vas sodeč po zadnjih volitvah v volilnem okraju MS1 in MS2 hvala bogu v Murski Soboti ni dosti, ste pa ravno takšna tesla kot vaš veliki vodja Janša.
Teslo teslo voli.

kasparov

Še nakj bi dodal, nasho bi prišel, če bo ohranili prvotni naziv: "Shod proti vladi"
Ker ste naziv shoda preimenovali v "shod proti politiki v RS" me pa tam zagotovo ne bo.

Vipko
Wizeman

Truplo, malo si zamejšo. Türkof nasprotnik je nej Janša, liki Pahor.

Vipko
Truplo

Kasparov, teslo si ti, ker še nisi dojel, da bi se naj vsaj pri nas komunizem končal 1990 leta, nekateri pa še vedno zganjate maškerado po raznih proslavah, shodih oddrpancev, kot je v Dražgošah in še kje. Nekateri bi imeli komunizem še sedaj, premali ste Soboto s tistimi posranimi zvedami in si na butaste tikve dajete kape s tem simbolom ene nasilne ideologije, katera bi morala za vedno izginiti.

Wizeman, če sem kje to napisal v povezavi z volitvami, bo res napaka!

feniks3.0

Da ne bi gdo slučajno odgovarjal truplo. če je zagoveden je zagoveden. take ne moreš spremeniti. še vedno vidi povsod komuniste, kot njegov fuhrer Janez Orožar (sicer nekoč sam eden perspektivnih komunistov).

paranoični shizofreniki. ne padite na njihov nivo.

bodi to dovolj o tem.

@kasparov

Res je, da so nekateri 'dobri' politiki a dejstvo je, da je politika (nasploh) zadnjih dvajset let pripeljala do tega kjer smo. levo-desna politično-gospodarska naveza.

Vlada je samo prva ovira, potem pa bomo zrušili večino teh starih politikov. Kdor je deloval v dobro Republike Slovenije naj to pokaže in dokaže ter se še vedno lahko vrne v njo.

Res je, da je Janša največje zlo slovencev in zato bo prvi letel s svojega priviligiranega položaja. pa makar v Albanijo.

Z njim še recimo Gorenak za njima pa Janković.

Ne moremo pa iskati igel v senu, ker zdaj je čas, da prevetrimo politiko in da izluščimo načelne ljudi. Le-ti se za obstoj nimajo bati.

Dary

LE VKUP, LE VKUP, UBOGA GMAJNA!

I-OWN-YOUR-MOM

aja, rejsan. truplo, Kunstelja kaj šteš?

http://mikstone1.blogspot.com/

Šti. Pa nej samo najnovejši članek; vse šti - od prvoga do zadnjoga.

Tu de ti edino malo problem najti, h kerin točno naj bi Mitja pripado - ker odgovora nega. ;) Problem de še eden - vse, ka napiše, je žal rejsan. :'(

Vipko
Truplo

Žal je rejsan... da je tale Kunstelj hudo sporna oseba in ima tudi veliko problemov z zakonom. Že večkrat so mu tudi dokazali nekredibilnost.

To si na žalost pozabil/nisi hotel/nisi vedel napisati?

dexter

Tüdi Janša je hudo sporna oseba in ma veliko problemov z zakonon. Že večkrat so njemi tüdi dokazali nekredibilnost, laži, podtikanja, poneverjanja, zapravljivot...

Truplo, to si na žalost pozabil/nisi hotel/nisi vedel napisati?

Spy

Daj henjajte s ten Kunstljon. Tej je večji barabin kak Janša :)

feniks3.0

To je pa izjemno težko. Skoraj nemogoče.

kunstelj vsaj ni naredil 145.000.000€ vredne izgube in ni ponarejeval dokumentov. Je sicer izgubil tožbo a vsaj ni bil pravnomočno obsojen. Janez je bil že trikrat.

Tako da je Janez naredil neprimerno več škode državljanom Republike Slovenije kot Kunstelj z blogom svojih memoarjev.

zima.bela

- da orožja NITI NE OMENJAM !!!!!!!!!

feniks3.0

Ah, Janez je debelo desetletje zatrjeval, da se ni poslovalo z gotovino. izkazalo se je, da se je in je na koncu le 'priznal'.

še vedno pa ne 've' povedati kje se je izgubilo 30 milijonov DEM. Ni čudno, da se kopira in reže arhive po dolgem in počez.

Vipko
Truplo

Si pa res butec... na splošno je znano, da so tvoji morilci tako po osamosvojitvi in še nekaj prej uničili približno 90% arhivov... da se seveda izbrišejo sledi večine hudobij, ubojev, pobojev..., katere so ti oddrpanci zagrešili!!!

feniks3.0

Mama ti je butec. Pa še kaj drugega.

Aja in kdo je po osamosvojitvi imel dostop do tajnih vojaških arhivov? Da ni bil to slučajno bramboslovec..?

power.play

Truplo, Kunstelj je jebeno strašno slaba vest pomladnikov, na čeli z JJ-jon. In prav privoščin njin to.

dexter

Truplo, ge so dokazi za tvoje trditve? Na splošno je dosta znanoga tüdi o Janši pa se tij cejli čas sprenevedaš oziroma lažeš ka je tou nej istina in sigdar zahtevaš dokaze in se sklicuješ na nepravnomočnost.

power.play

Dexter, razjebo si ga z njegovin orožjon.

zima.bela

Truplo, ti imaš končane samo 4 razrede OŠ, ko pride v urnik zgodovina, si ti že maturiral?
V zgodovini človeštva je bilo na tisoče vojn. Vsako vojno eden zmaga, drugi zgubi. In potem zmagovalci poražence in kvislinge ščegetajo po podplatih tako dolgo, da izdajalci umrejo. Kapiš?

feniks3.0

Uf zdaj ti bo začel nakladati o Mao Dzedungu in 'pozabil' vprašnje Dexterka.

Pa kaj bi to. Tako pač on in njemu podobni operirajo.

Genetika in vzgoja imata veliko vpliva na posameznika. V slednjem primeru so njegovi starši nekje močnoo mimo pihnili.

zima.bela

Aj, aj, feniks, ti moram ugovarjati!
Če bi Truplov ata mimo pihnil, nam Truplo zdaj tu ne bi težil!

Vipko
Truplo

Mater ste eni pametni... To z arhivi je na splošno znano, vendar če kdo to omeni, seveda vsa komunjarska sodrga stopi skupaj... in laž postane resnica.

Kar se tiče zgodovine pa se toliko ne trudite - verjetno sem prebral več knjig o tem, kakor je tule neko povprečje!

Kako "lepo" ste nekateri vzgojeni pa lepo kaže, da se mi omenjajo starši. Res pohvalno! Tudi tisto, da je Feniks 3.0 butec je z moje strani prišlo zaradi tega, ker nam, kateri pač volimo in mislimo drugače vstavlja raznorazne pridevnike!

Sicer pa se prepirati z vojsko takih, katerim je komunizem popolnoma opral možgane?

dexter

Truplo, dokazi??? Če jih nemaš si pa san sejbe potrdo ... in laž postane resnica!

zima.bela

Truplo,
dobro ste zvolili! Ker..... naslednji predsednik bo namreč sestavljal našo novo, tehnično vlado. Pahor bo sigurno sestavil boljšo, kot bi jo Tuerk. Ne bo pripustil nobenih orožarjev, shizofrenikov, tajkunov ,
to pa preprosto zato, ker ga nihče ne drži za tisti dve kroglici, veš kateri, vsi ostali so pa tako "mastni", da bi morali delati kompromise.

Vipko
Truplo

Dexter, zdaj mi ni jasno če se delaš neumnega ali pa si premlad in za tisto ne veš... Točno kdaj so "razturili" tiste arhive v bunkerjih pri Kočevskem rogu ne vem, je pa to bili prej, predno se je pač ustanovila Sova, policija na novo formirala... verjetno malo prej, predno je nastopila prva vlada. Mesec prej ali pozneje, ni pomembno, v glavnem v času, ko se še imeli pripadniki prejšnjega režima dostop do teh arhivov.

Po nekih ocenah bi naj izginilo okrog 90% dokumentov. Tako, da to ni laž. Tako se je vedno govorilo, pisalo in tudi ne negiralo. Če je vse laž, bi sigurno razni Kučani, Stanovniki, mislim da je živel še Maček, skočili do stropa?

Neke tehnične vlade pa po mojem ne bo... ker je pot vlade itak podobna tisti, po kateri bi moral iti tudi Janković in še kdo, bo zadeva verjetno šla skozi (reforme, proračun, uravnoteženje bilance). Janković ne bo mogel prodajati non-stop meglo s tem, kako je treba dohodkovno stran bilance povečati, povečati potrošnjo, povečati zaposlovanje in še kaj. To itak ve najbolj neumna kura na dvorišču. On enostavno ne pove, kako to narediti?

Dalje ne bom, itak me boste zbili, kakor se pravi!

dexter

Truplo, dokaza si še vedno niti enoga nej predstavo. Samo nekše konstrukte, domneve in nakladanja. Za Janšo obstajajo pisni dokazi ka je šverco orožje (dokumenti so bilij že večkrat javno objavljeni) samo ga na žalost z njimi pravno več nemrejo bremeniti ka je vse fküoper zastaralo. Tisto ne vrvleš pa ne priznaš tiste dokaze, nas pa krmiš tü zdaj z nekšimi pravlicami brez sakšoga oprijemljivoga dokaza.

Truplo, zdaj te že četrtič pijtan - ge si biu 1988, 1989, 1990... ??? Verjetno si biu te še član komunistične partije ka se ne spoumniš. Eni smo bilij na drüjgoj strani tak ka tij meni ne lapaj ka san biu premladi pa ne ven. Neumnoga se delaš edijno tij!

Mraz

Udeležencem protestov le to: če se je kateri od vas kdaj posluževal ali se poslužuje navideznih vpisov na srednje oz. visoke šole; če pri katerem od udeležencev doma koristijo ali so koristili "princip matere samohranilke"; če je kdo vsaj enkrat prakticiral delo na črno ali to omogočal v lastno korist (podjetniki posledično lahko padejo tudi v nižji dohodninski razred, kot bi sicer, pa še njihovi potomci dobijo štipendijo za nagrado), itn.(verjamem, da je še veliko načinov kraje državnega denarja), potem je sprevrženo protestirati proti lopovom, ki so okradli državo, kajti tudi on je eden izmed njih.

Vipko
Truplo

Če so dovolj kot dokazi to, kar se je pisalo, govorilo po televiziji v raznih intervjujih ipd..., si to poišči. Meni ni treba, jaz vem, da je to bilo in to ni laž. Mi je pa zelo, zelo čudno, da niso Janše do sedaj zaprli, če obstajajo tako trdni dokazi, kakor ti govoriš. Čudno res, Janša je trn v peti komunjarjev in raznih njihovih podrepinikov preko 20 let, na vse načine se ga hoče spraviti stran ali v zapor in da ga ne bi, če bi bili dokazi? Se ti ne zdi, da nekaj hudo ne gre skupaj?

Jaz nisem bil NIKOLI član komunistične partije, niti nisem bil v kakšnem odboru, političnem združenju v takratni Jugoslaviji. Če pa ti več veš o meni, se mi javi, da se pogovoriva. In v glavnem prinesi dokaze o mojem članstvu v komunistični partiji kot prvo! Na koncu ti pripomnim samo še to, da si skrajno nesramen!

Vipko
Truplo

... tudi če bi bil v Jugoslaviji in takratni socialistični republiki Sloveniji član partije to še nič ne pomeni razen, da sem pravočasno prišel k pameti! Pa res nisem bil. Sigurno pa je med nami 99% takih podobne starosti, kateri smo živeli in rastli v komunizmu, vedeli več ali manj samo to, kar so nam "blejali" v šoli in na televiziji in mene ni sram priznati, da sem takrat tudi jokal za Titom. Malo je takih, kateri so se takrat veselili. Tako, da so tvoja naltocevanja več kakor bezobrazna in nesramna! Jaz tebi ne očitam, ker si bil verjetno pri birmi in si hodil v cerkev?

dexter

Aha, tak ka te tou pomejni ka si rejsan biu član komunistične partije!

Vipko
Truplo

Si pa res idiot na malo večjo potenco... Taka provociranja so samo rezultat bolnega in blesavega uma.

Da ne boš dalje mešal: Nikoli nisem bil član komunstične ali kakšne sorodne partije!

dexter

Kak nej, če se te pa spoumnin iz sestankov.

BuLsHiT

truplo je valda udbas biu :D

Vipko
Truplo

Dobro, s telete se je brez vejze štükate... ja pa še v šoulo v Kumrofce san odo, pa na partijsko v Beograd, pa mijslen ka je bijla še edna v Bileće in mi je na smrt žau, ka san nej biu še tan.

Tak, ka idete na šrijcer, če van je dugčas!

feniks3.0

Torej boš 'človeka', ki je že večkrat pravnomočno obsojen, ki je dokazano preprodajal orožje in ki je lastnoročno odgovoren za sovražne prevzeme velikih slovenskih firm, še naprej podpiral?

Potem pa naredil miselno salto in zahteval odstop človeka druge barve, ker so se pojavili indici ipd.? Operiraš pa tudi s kretenizmi a la 'splošno je znano'. Shizofrenično dosledno.

Po resnici prosim; Bi Janšo še vedno podpiral (tj. ne bi zahteval njegovega odstopa), če bi bil npr. član SD in ali bi zahteval odstop Jankovića, če bi bil predsednik SDS?

Mraz

"Torej boš 'človeka'...ki je dokazano preprodajal orožje...".

Iz čiste radovednosti bi rad videl te dokaze, če mogoče lahko podaš link ali kaj podobnega, kar nedvomno nakazuje na to (ali tudi pričaš, če si bil zraven).

zima.bela

Truplo, v knjižnico po naslove:
- Matjaž Frangež: KAJ NAM PA MOREJO
- Brane Praznik: BRANILCI DOMOVINE I. in II.
- Matej Šurc + Blaž Zgaga: V IMENU DRŽAVE I. in II.

Ko vse to prebereš, se nam spet javi!

Ä‘žćčš

Kam ste vi zašli s to temo... :)

zima.bela

Sory, Đžćčš, da nisi tudi ti (ljubitelj abecede) AinB?
Pa vseeno ti odgovorim: glej, spet smo zašli;
pa kaj moremo -- če na pomlad, ko nas vse malo nosi, debatiramo o cvetoči češnji, se pojavi eno Truplo, ki začne trditi, da češja cvete, ker je Janša tako ukazal (zmeraj svojo goni slavček)!!
In, ck... že smo spet pri isti temi.

Vipko
Truplo

Gornji, ti meni res ne boš zapovedoval, kaj bom jaz trdil. To je forum in tudi nismo ravno več v tistih komunjarskih časih, ko nisi smel pisniti.

Če jaz trdim, da ima češnja jabolka je to moj problem in ne tvoj.

Po svoje je čisto v redu, kaj pove Stanovnik, Janković, Kučan, kako izgledajo in kaj počenjajo. Le da se ne sme omeniti Janša in SDS. Ste pa res posranci na kubik, enkrat bo morala demokracija pomesti s tako miselnostjo, katero nas je "tabanilo" več kakor petdeset let.

Na eni drugi temi je en bedak tudi napisal, da je Cerkev ločena od države v smislu, da sta Stres in Erniša komentirala rezultate volitev. Saj je ločena, ampak to še ne pomeni, da nima Stres ali Erniša enako pravico komentirati volitev kakor vi tukaj. Sicer so to bolj vidne osebnosti, pa vseeno. Janković lahko, Kučan (včeraj so ga predstavili kot nekega strokovnjaka - pač RTV Slovenija) tudi, pa še kdo, le nihče od desnice ne sme.

Saj se ni za čuditi, da nam gre tako, kakor nam. Da nismo še prilezli iz komunistične teme. Tudi Janša in SDS nista seveda idealna, pa vendar. Tam mi ponujate neko literaturo samih laži in nekih neznanih piscev. Jaz to ne mislim seveda brati. Vse preveč sem moral gledati, se učiti iz komunjarskih knjig, ko sem še hodil v šolo.

V glavnem imate nekateri kar žaljive komentarje in tudi nepreverjene. Kopira se, kar piše Kunstelj in podobni. Pa kdo temu sploh kar verjame razen vas bedakov tu gori? Če bi bil verodostojen, bi se njegova pisna pričevanja, dokumenti že uporabili na kakšnem sodišču.

V petek pa pojdite kar protestirat proti vladi kot dobro vodene ovce stricev iz ozadja. Točno se ve, komu bi koristil padec vlade oz. da se ji čimbolj oteži vodenje politike. Čim "hipotetično" pade vlada, se bosta vsem vam cedila med in mleko. Budale, kredite bo treba dati nazaj, če je kateri od vas kaj dolžan bankam in še komu, dolga se ne boš znebil. Ne glede na to, ti vlada Janša ali Janković oz. Bog ne daj Türk. Meni se lahko po svoje kar smeji: nikomur nisem nič dolžan, ne bankam ali posameznikom, službe več ne morem izgubiti, lahko jo dobim samo nazaj. Vi nekateri pa se kar tresite oz. bo na koncu itak kriv Janša, kateri je v enem letu vse zapravil, kakor mislite. Kriv je seveda tudi za vse prevzeme, noben pa se vpraša, kdo je napisal tiste zakone. Kdo tiste krivične za male delničarje, kjer nekateri še sedaj odplačujejo grehe drugih (zakon je bil napisal za časa Gasparija nekje 1999 leta, da vam malo obudim spomin). In še se najde.

dexter

Truplo pravi: " V glavnem imate nekateri kar žaljive komentarje in tudi nepreverjene. "

Te pa v iston posti piše:

- Na eni drugi temi je en bedak ...
- Pa kdo temu sploh kar verjame razen vas bedakov tu gori
- Budale, kredite bo treba dati nazaj

Pa še malo nazaj:

- Dobro, s telete se je brez vejze štükate...
- Si pa res idiot na malo večjo potenco
- Si pa res butec..
- Kasparov, teslo si ti

In tou samo v eni temi. Ka nemo gučo kakšne oslarije pa laži pijšeš na splošno. Si najbole žaljivi komentator na ton forumi. Pouleg toga si še največji lažnivec na ton forumi. Za niti eno od svojih trditev in otožb si še nigdar nej podao nikši oprijemljivi dokaz, nasprotno smo ti pa mij ostali več ali menje sigdar predstavili dokaze. Truplo, sakšo tvojo trditev pa sprenevedanje v eni minuti postavin na laž. Tou san ti za rekreacijo zdaj že prakrat napravo. Sigdar bole se tüdi zapletaš, samo v ton tvojon zadnjon posti v toj temi si natrouso telko kontradiktornih podatkov ka je strašno. San ti že pravi ka si navaden kaputar in svetovni ignorant. Čüdi me pa samo eno, gleda na tou ka si kak izgleda eden bole vernih janšovih jurišnikov, mi je nej jasno kak ti janči še neje zrihto nekšo dobro plačano državno slüjžbo kak vsen ostalin svojin vernikon. Očitno si nej takši car za kakšoga se maš, pa so te verjetno tüdi v SDS preštimali ka si nej glij tak bi mogo biti.

Pa vesejlo podtikanje, šinfanje, žaljenje in laganje ti želin.

feniks3.0

Ooo seveda si dolžen truplo. Dolžen si državi vso socialno podporo na kateri sediš in gobezdaš po forumih cele dneve.

Enkrat boš že moral odplačati dolgove družbi. če ne ti, pa tvoji (upam, da jih nimaš) otroci.

feniks3.0

''Tam mi ponujate neko literaturo samih laži in nekih neznanih piscev. Jaz to ne mislim seveda brati. ''

Bravo. Označiš za laži pa ne veš niti kako platnica izgleda. To da je v knjigi polno dokumentov ki janeza direktno inkriminirajo seveda izpustiš. ker gre za tvojega firerja.

Ti še kr cuzaj socialno pa pametuj kako je potrebno šparati. Da bi pa v vsem tem prostem času prijel za knjigo, uf bi se ti svet podrl.

Janezov oče, je kradel vole ljudem in jih dajal kvizlingom. Ti so skupaj s svojimi šefi nacisti kurili knjige. Zgleda da to delu bebave populacije ostane v genih.

dexter

Truplo, kakšen je tvoj komentar na Janševo zapravljivost v ameriki - 1400€ na noč za spanje v hoteli v keron bi lejko komout spal za 500€ in tou v luksuzni sobi. Türka si raztrgo zaradi tiste potratne poti v Sarajevo. Ajde, daj na tvoj komentar, tij keri se že eno leto derejš kak trbej šparati.

Vipko
Truplo

Jaz ne dobivam nobeno socialno podporo. Državi nisem nič dolžan, ampak ona meni, kar mi sedaj nekaj vrača v obliki nadomestila.

Davke sem plačeval 33 let in še jih iz zaslužka od košarke. V nasprotju z marsikom na tem forumu.

Seveda ti ni težko širiti laži, napišeš jo nekajkrat in postane seveda resnica! Bolno!

Tisto o piscih pa je čisto res... te knjige nimajo nobene veljave, prav tako ne pisci in "njihove resnice", kar so ugotovili že mnogi drugi. Torej ne lažem oz. mi to niti ni treba brati. Če pa ti nimaš drugega dela, pa zapravljaj čas s tem. Bili bi naj v demokraciji in tvoj čas je pač tvoj čas.

Vipko
Truplo

Ne vem koliko je Janša zapravil. Ne vem, koliko stanejo tam hoteli. Navadni hostel oz. Motel6, kjer smo mi spali je tako poceni, da je primerljiv z našimi. En premier seveda ne bo spal v sobi 3 x 4 m, kjer se jih lahko nagnete nekaj. Tudi nisi napisal, kaj vse je vsebovala cena in če se je še kaj častilo na državne stroške v hotelu (kakšen sprejem, meddržavni razgovor...)? Meni osebno je taka cena tako visoka, da se mi kar dviga pokrovka... ne vem, morda to ni niti tako visoka cena v enem New Jorku ali Washingtonu?

Tako, da se za analizo obrni na nekoga drugega. Kar se tiče Türka so tudi drugi ugotovili, da je zapravljiv in da je tisto potovanje stalo enostavno povedano preveč.

feniks3.0

@truplo

http://sobotainfo.com/novice/ogled/16866/?s=s

Če več ne prejemaš sociale, si jo pa! In ti boš to enkrat moral vrniti. Torej imaš dolg!

je pa zanimivo, kako nisi bil proti socialni levi, komunistični državi, ko te je fotrala in podpirala vse te mesece (leta?) tvojega brezdelja in neumornega gobezdanja ter žaljenja po forumih.

dumdum

Daj ne lapaj pa se ne sprenevedaj palik. Plačo je 1400€ na nouč samo za spanje v hoteli v keron drugi državniki spijo za 500€. Če nebi novinari vstrajali pa če nebi po zakoni iz njegovoga kabineta mogli posredovati tej podatke bi jih lepou skrili. Najprlej so nej ščeli posredovati tej podatek, gda so jin pa zagrozili z zakonon in plačilon kazni so pa vseeno dali informacijo. Truplo, 1400€ za spanje na nouč !!!

Vipko
Truplo

Dexter, si nesramen do amena, govedo na kubik. Spet to nekje lepi in mi prilepljal etikete takega in takega. Tudi nikjer ne lažem. Ti nisi nikjer podal noben oprijemljivi dokaz o Janši, ampak daješ gor neke čudne bližnjice. Kot bi jaz napisal, da je Pahor lopov in bi to veselo nekje drugje dajali gor kot dokaz. Vse to, kar lepiš gor je tudi veliko vzeto iz konteksta in kot tako še bolj bolano od tebe, da to omenjaš. Sicer pa svinja ostane svinja in to enostavno si! Pa čeprav te preko foruma ne poznaš. Nimaš pa nobenih jajc, da bi mi to povedal v obraz.

Sicer pa imejte svoje komunistično korito! Zdaj bi bil čas, da Janšo obtožite tudi, ker je Pahor zmagal?

Vipko
Truplo

Svinja ostane svinja in Feniks3.0, to velja tudi zate. Ti ne ločiš socialne podpore od nadomestila. Tekom 33 let službe dobivam samo to, kar je po zakonu in nič drugega. Tekom 33 leto so mi vzeli vse, kar je po zakonu in je kontra tudi prav.

Kaj jaz delam, pa to v brezdelju ali kje drugje, te nič ne briga. Svinja ostane svinja, ker to omenja!

feniks3.0

Spletno oko že pregleduje to stran. cheers truplo!

Sicer pa bi lahko admini malo bolj skrbeli za neko higieno debate.

To da samo do enega uporabnika (truplo) prihajajo žaljivke po vseh in vsem pa noben ne uvede sankcij dela ta forum bolj gostilniški kot ne.

Pozivam skrbnike internetne strani, da pobrišejo žaljive in nestrpne izjave uporabnika Truplo, saj je v drugačnem primeru mogoče smatrati, da njegovo žaljenje najmanj odobravate.

LP

zima.bela

Truplo, verjemi mi, ne bi ti škodilo, če bi si dolgo zimo skrajšal s kakšno knjigo in si malo razširil obzorja, ker sedaj imaš zelo zelo ostri kot gledanja! Me zanima, kako bi potem debatiral - ker zdaj ga kvakaš iz prazne glave.

Sicer pa - naš "nick name" pove o nas veliko več, kot se zdi na prvi pogled. Ne izbereš si ga slučajno, ampak tu sodeluje tvoja podzavest in tvoja skrita notranjost (če nisi votel!).
In Truplo, ti si "truplo" - mrtvo, gnijoče, črvivo, smrdeče,..... telo.
A ti to kaj pove?
Ko si zbereš drugi (skrivni) nick, pa tvoj IQ ne seže dlje, kot do AinB. Ampak, glej, glej, po tvojih, isto butastih komentarjih te brž razkrinkamo.
Daj, izberi si nekakšen novi nick - boš videl, v 15 minutah te "imamo"!
Ne poznam te, nimam pojma kako izgledaš, kdo si, sodim te samo po tem, kar tukaj gor izvem. In to je to.

Vipko
Truplo

Dumdum... to nisem vedel, sicer pa prilepi neki verodostojen link, kjer to piše. Jaz se nič ne sprenevedam. Verjetno je to bilo takrat povedano, sem verjetno tudi slišal, ker pa iz tega niso delali dalje cirkus je že nekaj na tem. Zakaj pa niso ustavili "gonje" proti Türku?

Sem zadnjič v gostilni slišal, da je Janša pač psihopat, da je napadel Urško tam v Grčiji in se je moral kot pobalin vrniti z zasebnim letalom skupaj z družino v Slovenijo. In še marsikaj. Čudno je, da niso o tem ničesar pisali razni mediji, vsaj en Dnevnik in Mladina bi to zgrabila, uh za rogove čak! Počasi bo že pijanec, pa to in ono. Kaj, ko bi se malo bolj obrnili k sebi glede teh osebnostnih šimfanj?

Vipko
Truplo

Hm... nisem vedel, da te bo sedaj motil tudi moj nick... Nastal pa je pri igranju nogometa na pikniku košarkarjev dolga leta nazaj in mi ga je prilepil tedanji ručunovodja tovarne Mura. In je ostal.

A in B je nastal, pač nastal zaradi iskanja malih oglasov, ker pa sem vmes prehitro kaj pisal, se dvakrat nisem izklopil. Nič me niste odkrili, ste prebutasti za to. Razen enkrat, ko sem se skliceval sam nase (glede na vso gonjo sem se pač malo branil pod pasom, kakor se pravi, pa ni bilo nič žaljivega), ni ničesar napisano žaljivo ali sporno. Odštejem tisto zadnjič, več niti točno ne vem, kaj sem pisal, ker sem pomotoma ostal prijavljen pač kot A in B. Čudno, da vas to tako moti, ko pa imaste nekateri tule baje po štiri imena? In še že toliko razlagaš ta IQ mi malo obrazloži, kaj to točno pomeni, da bom vedel s kakšnim IQ-jem pa ti nastopaš.

Vipko
Truplo

Feniks3.0 si pa res butast, če misliš, da je moje pisanje, ker sem te označil za svino, kar si glede na prvoizrečene nepotrebne žavljivke naspram meni, za Spletno oko. Prej razna vaša razmišljanja oz. obtožbe, kako je Janša "ukradel" to in ono.

Dosti si ne prosi, da res ne pošljem nekaj tja... in čez pol leta boš iznenada stal pred tremi, štirimi kriminalisti. Ti ali kdo drug!

zima.bela

Truplo, imaš tudi slabo bralno razumevanje!
Tvoj nick me ne moti, ampak mi pove veliko o tvoji osebi (ne osebnosti, da ne bo pomote

feniks3.0

jaz nikoli nisem trdil da je Janša naredil kaj nelegalnega. Trdil sem, da je 'neka' oseba, ki sem jo poimenoval Janez orožar. Poglej nazaj komentarje.

Če si ga pa ti v mojih zapisih našel.. kudos!

Aja pa pričakuj položnico zaradi žaljivega pisanja. kolikor mi je znano si zaradi svojih primtivnih izpadov že bil obravnavan na sodišču.

Ja, tudi janša je bil že večkrat obravnavan na sodišču.. in tudi pravnomočno obsojen!

pa pojdi jokat v kot, ker janez nima podlage za tožbo, ne proti meni, ne proti trenutnemu predsedniku, ne proti nikomur. tako da s temi grožnjami o obiskih lahko mile volje še naprej ti in janez operirata.

Ti pa kot priden vojak kar ovajaj ljudi janezu.

BB

Dragi feniks3.0: bojim se da tvoje pisanje nebo zdržalo niti vlažne krpice kje pa še kakšega čistila v primeru higienskega čiščenja foruma :)

skoraj v sakšoj temi neka gor kurblaš te pa sledi suza...

Vipko
Truplo

Feniks3.0 - kako lepo bi bilo to s položnico. Ne dobiš jo samo tako, ampak kot kazen pri neki razsodbi. In ker nisem kršil tistega člena o netenju nestrpnosti bo že tako, da me moraš tožiti, vendar mislim, da me pravno ne more tožiti neki Feniks3.0, ampak npr. Štefan Horvat oz. kaj podobnega. Pa tudi malo pomisli, komu vse si talal tepec in še kaj.

Če kateri pismeni tule prebere moj prvi post, v njem ni ničesar žaljivega. S tem si začel ti in tebi podobni. Ker pa vas je vsak deset na enega, zadeva izgleda, kakor zadeva.

V glavnem bi bilo mene sram, če bi bil ti. Saj priznam, da nisem nobena cvetka, pa vendar!

Vipko
Truplo

Tema so protesti in kdo neti nemire? Janša je sicer rekel, da desni in levi ekstemisti, vendar bo izgleda bolj držalo, da so to t. i. desni obritoglavci (niti ne vem, če levi obstajajo) in še kateri, ki po svoje niti ne ločijo leve in desne politike, ampak so nastrojeni več ali manj proti vsem in vsakomur.

V Mariboru bi naj ravno potekali boji med policijo in temi zamaskiranci. Jaz nasilja ne odobravam, vendar po svoje trdim v prenesenem pomenu, da bo jasno: vlada je lahko po svoje srečna, razni lokalni "šerifi", razni obsojeni kradljivci (npr. iz procesa Čista lopata) in še kdo, da za sedaj mečejo kocke in netijo nemire omenjeni huligani. Vlada in vsi bodo morali biti hudo zaskrbljeni, ko bo "vsal", če bo narod in bo marsikaj mogoče letelo po zraku od navadnih ljudi. Vlado omenjam zato, ker je pač politična sila ki vlada in v določenih ministerstvih tudi odgovorna, da je prišlo do tega stanja. Ta vlada in tudi prejšnje, da ne bo pomote.

V petek pa lepo demonstrirajte, ampak če vam bo vodilna misel samo gonja proti vladi, ste zgrešili. Marsikaj je narobe, to vlado in tudi prihodnje je treba prisiliti, da spremeni razno volilno zakonodajo, tudi veliku zakonov in da vzpostavi predvsem pravno državo. Ko bo ta delovala, se ne bodo pojavljali razni Kanglerji, Jankovići, Popovići... še kdo? Danes so vzeli v Celju v precep tudi Šrota! Zame presenečenje!

zima.bela

Ja, Truplo: - obritoglavci, mali "naciji", sedež imajo v Žirovnici.
Tri krat lahko ugibaš: iz podmladka katere stranke so?

Sicer pa: s tabo se pa res ne das debatirati, razen, če si AinB.

Vipko
Truplo

Pa mi ti povej kateri podmladek neke stranke so? Če boš omenil Nacionalno vsaj vedi, da je imel Plemeniti poln vrt titovih spomenikov, he, he...???

Po mojem se jih uradno noben ne prilašča! So pa tudi slike iz demonstracij, ko si našemljenci dajejo na blesave tikvi kape z zvezdami in se ovijajo v zastave s peterokrako zvezdo. Toliko tem, kdo vse hodi na demonstracije in komu bolj paše, da so nemiri?

Z mano se da debatirati vendar le pod pogojem, če poslušaš/bereš tudi mene, ne pa da pričakuješ, da ti bom v vsem slepo prikimaval.

zima.bela

Truplo, znanje stane, a veš, stane !
Mi, butli, te pa tukaj brezplačno podučujemo. Konec je s tem. GOTOF SI!

BuLsHiT

truplo steoboj se ne da debaterati, ka v momenti sakoga ka se tebi zdi ka voli levo opcijo ga oznacis za komunjaro. te se pa cudis kda ti nazaj sto napise ka si budalo

Vipko
Truplo

Budali si ti (moj mnenje), če zagovarjaš v celoti NOB, povojne poboje (koliko se jih najde, kateri pravijo, da so jih pobili še premalo), diktaturo skoraj 60 let in še kaj podobnega. Kaj je človek, kateri nikakor ne sprejme dejstava, da NOB tudi ni bila tako "sveta", kakor se prikazuje in da so bile v t. i. revoluciji storjene velike napake, nepotrebno nasilje, uničene cele generacije intelektualcev in še kaj.

In kaj si potem, če ne komunist?

zima.bela

Truplo, eno "gratis" lekcijo ti še poklonim, za naprej pa se lahko zmeniva za inštrukcije!
Evo:
http://www.delo.si/novice/volitve/neonacisti-slepi-potniki-parlamentarn…

Zdaj pa: nema više gratis;
pa one, prej navedene knjige ti tudi prepovedujem brati!

A in B

Truplo, ti si en velik packon! Da takšne pišeš o naših borcih, kateri so zmrzovali zunaj, medtem ko si se ti domobranec grel ob peči. Naši borci so umirali od gladi, ti pa si jedel ta čas jedel pohanega piščanca, tünko in pečena rebra. Vse to si nakradel pri kmetih, medtem ko smo mi rajši umrli od lakote, kakor da bi vzeli s tal zmrznjeno jabolko.

Sedaj zagovarjaš mojstra tihotapljenja, največjega bogataša med desničarnji, kateri sprejema podkupnine in s tem denarjem zida kliniko nekje na najlepšem in najdražjem zemljišču v Avstraliji. Zagovarjaš psihopata in nasilneža, kateri se je znašal nad ženo v Grčiji!

Grdo pa govoriš o očetu borcev Janezu Brkiću, najboljšem županu na svetu Zokiću in prvemu med diplomati Danilku Türku...

Ja, res si packon!

Vipko
Truplo

Ne da se mi to vse brati. Če so še aktivni podporniki ali člani SDS-a jih je treba seveda odstraniti, izčlaniti. Ne more sedaj stranka v celoti odgovarjati za nekaj huliganov, kajti nobenemu v začetku ne piše na čelu, kaj je... O tem, kaj so bili, so sedaj... bi moral nekdo iz SDS-a vsekakor kaj povedati. Moje mnenje!

Sicer pa zadeve raziskuje policija... pa počakajmo!

zima.bela

Ups --- AinB, tu pa več tablete ne pomagajo. Je ttreba na zaprti oddelek. Pa Truplo vzemi s sabo. Pa tam se lahko še malo izobrazita, npr:
http://www.rtvslo.si/slovenija/neonacisti-v-sloveniji-podtalne-skupine-…

MacUser

Truplo, če se ti ne da brati, pa prosim nehaj pisariti bedarije. Ne da se ti seznanjati z dejstvi zato, da lahko nenehno kvasiš neumnosti.

BB

Naj vas je sran rdeče kapice!

Vaš najboljši župan vam je zrikto ka te vi osebno plačüvali še v penziji njegove spomenike :) No saj tüdi sineki je uredil zadevo o keroj rajši nemo kelko penez so ostali dužni samo v našon pomurji. Seveda je bila zadevea pometena pod tepih pravočasno, firme so šle v stečaje... No in če ste na to tak hudo ponosni morete biti najsrečnejše ovce na ton svejti - čestitan vam iz srca ! :) :) :)

power.play

Gotovi ste zdaj in levi in desni. In njihovi jurišniki! Pun kurac vas mamo.

sobotašinfo.com

@Truplo "Dosti si ne prosi, da res ne pošljem nekaj tja... in čez pol leta boš iznenada stal pred tremi, štirimi kriminalisti. Ti ali kdo drug!"

Dušan, tvoje ere je konenec ----> GOTOF SI !

zima.bela

HVALA Dexter!

gronjevdaro

Prišel je čas, da jim povemo kaj si mislimo o njih. V petek bomo mi glasovali o njihovih usodah!
http://sobotainfo.com/slike/fckUploads/gotovi-so.jpg

Vipko
Truplo

Gronjevdaro, s tem, kar si prilepil se čisto strinjam. Vendar to ni zadeva za protest. Tam bodo tudi taki, kateri pa se z izdajalsko politiko in koketiranjem soboške SDS s komunisti, strinjajo. Prostestirati morate za vzpostavitev pravne države, to je prvo. In to je odgovornost vlade, tožilstva, sodišč...

Da se ne boste ravno stepli na teh protestih?

Mraz

@dexter:

V "dokazih" se sklicuješ na delo Matjaža Frangeža. Ne verjamem, da nekdo, ki kritično in temeljito pregleda to delo, ne bi mogel imeti resnega dvoma o sporočilu, ki ga sporoča - to je, da se je Janša precej okoristil pri trgovini z orožjem (zadeva je podobna Da Vinčijevi šifri: ogromno informacij, ki delujejo zelo prepričljivo, jih je pa skoraj nemogoče preveriti; sčasoma se pa itak izkažejo za blef). Drugo je seveda, če si čustveno nastrojen proti Janši, kakor je tudi z večino debaterji tukaj. Za te niti ne verjamem, da je šla brat to delo, še manj, da bi kritično pretresla vsebino in prisluhnila kritikam. Tudi nisem opazil, da bi kdo drug "resno" vzel to delo (od medijev do vodilnih politikov).

Delo temelji na izsekih poročila o trgovini z orožjem, ki je bilo narejeno na zahtevo Drnovška, ne pa na celotnem poročilu, kar pušča prostor za manipulacijo. Če citiram izjavo SDS-a v zvezi s tem:

"Dokler vlada in Ministrstvo za obrambo RS ne umakneta oznake zaupnosti in objavita celovitega poročila o prometu in tranzitu orožja, ki je bilo leta 1993 narejeno na zahtevo takratnega predsednika vlade dr. Janeza Drnovška, je vsakršna nadaljnja polemika z g. Frangežem nesmiselna, saj so v njegovih današnjih navedbah objavljeni le izseki omenjenega poročila, kar pušča veliko prostora za manipulacijo. Zato ponovno pozivamo vlado in MORS, da umakneta oznake zaupnosti in objavita celovito poročilo."

Verjamem, da to poročilo vsebuje neugodne informacije za Slovenijo na splošno, zato nobena vlada ni hotela umakniti oznake "tajno". Še več, prejšnja ministrica za obrambo je ob pozivu, da naj umaknejo tajnost, izjavila, da oznaka še dolgo let ne bo umaknjena. Tukaj pridemo seveda do paradoksa v zvezi s sporočilom, ki ga daje knjiga: zakaj za vraga niti opozicija noče umakniti oznake na poročilu, ki bi naj tako zelo bremenila njihovega političnega nasprotnika? Kako to, da niti po zamenjavi Janše kot ministra za obrambo (s Kacinom), ta ni podal ovadbe zoper njega, ko pa je tako očitno manjkalo 10 milijonov evrov? Zopet citiram izjavo SDS-a:

"Če g. Frangež meni, da njegove navedbe o manjku 10 milijonov evrov držijo, zakaj ne vpraša nekdanjega obrambnega ministra LDS Jelka Kacina, kako to, da kot minister ob takšni domnevni ugotovitvi ni podal kazenske ovadbe. Ob tem nas zanima, ali bo ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal ovadila Jelka Kacina zaradi nevestnega dela v službi?"

Kako to, da je tudi Drnovšek (kljub temu, da so v rokah imeli oblast) ob pogrevanju te teme izjavil:

"...domnevne nepravilnosti v zvezi s prodajo orožja v osamosvojitveni vojni sta skušala ugotoviti že vlada Republike Slovenije in državni zbor Republike Slovenije v prejšnjem mandatu. Vendar naše aktivnosti takšnih domnev niso potrdile. Ocenjujem, da stalno obujanje tako imenovane orožarske afere ni v interesu države in meče slabo luč tudi na osamosvojitveno vojno."

Kako to, da je tudi Rop izjavil:

"Obstajajo sicer različna mnenja in domneve o tem, vendar do danes ni še nihče v vladni proceduri dokazal predpostavke o nezakonitostih pri trgovanju z orožjem."

In to kljub temu, da so imeli dostop do vseh dokumentov Ministrstva za obrambo (zgoraj omenjeni Frangež je pa podal le delne izseke iz poročila).

Kako to, da Janša nikoli ni izkazal, niti mu niso našli (pa čeprav bi si za to najbrž kdo odgriznil roko), enormnega premoženja, ki bi si ga naj pridobil pri trgovini z orožjem?

Če po vsem tem še vedno nekdo lahko z gotovostjo trdi, da je Janša vojni dobičkar, potem zame to pač nima kaj opraviti z razumom.

dexter

Mraz, odgovor je enostaven.... za preprodajo orožja v tistih časaj je znalo celotno takratno politično vodstvo, kero je janši dalo tüdi blagoslov saj se orožje nej moglo voziti iz vojaških skladišč brez odobritve obrambnoga ministra. Prodajalo se je na podlagi dogovora o "humanitarni" pomoči hrvaški. In glede na tou ka se je večinoma poslovalo z gotovino in brez papirov tüdi ges sicer dvomin, ka do komikoli gda uradno dokazali tou trgovino. Ges osebno san biu prisoten pri enoj takšoj zadevi leta 1992 samo se nan je te nej zdelo nika čüdno zatou ka je ukaz prišo iz samoga vrha. Vsi so te znali ka se dogaja vrejd s Kučanon, Drnovškon in ostalimi ka so bilij na oblasti. Levičaron pa je nej biu interes razrejšiti tej zadeve glih zaradi toga ka bi se izkazalo ka je nej biu janša edijni ka je za tou znao in bi te zgüjbili zgodbo za nonstop jebanje janše.:) Največji problem se je pa pojavo te zaradi gotovine in računov v avstriji. Gda je trbelo pejnaze rastalati so se pa pajdaši skrejgali. Mraz, teva tvojiva zadnjiva stavka sta malo naivniva. Ne misliš valda ka bi si človek na janšovon nivoji doma ustvaro nekvo v oči padajoče bogastvo glede na tou ka ga že dvajsti lejt obtožujejo korupcije? Jankovič pa ostali lopovi tüdi nemajo nika doma. Za janšo je "na splošno znano" kak bi pravo Truplo, ge je njegovo bogastvo in na kere račune se je steko keš od prodaje orožja pa što je gotovino noso v avstrijo pa bla bla bla.... Frangež je dejansko ponüco v svoji knjigi dosta populizmov ali bistva je nej zgrejšo. Kak lejko vzemeš iz konteksta dokument na keron da minister za obrambo ukaz ka se nekomi preda telko pa telko orožja kero se preda hrvaton, plačila pa za tou orožje od nikec. Mislin ka samo strašni naivnež ali pa janšov vernik vrvle ka je janša tou orožje šenko hrvaton kak "humanitarno pomouč". Tüdi zgodbe hrvatov v večini naše švercere iz tistih časov postavljajo na laž.

Vipko
Truplo

Dexter, tvoje pisanje je lahko resnično, a kaj, ko nima neke podlage, razen tega, da si "bil zraven". To, kar si napisal je mogoče celo iztožljivo na sodišču?

Po svoje pa si pristranski, še bolj pa kateri drug, kajti glede trgovine z orožjem več ali manj omenjate navadno samo Janšo. Sedaj si vsaj razširil kot "osumljencev"! Tako, da ti meni nisi ravno verodostojen, si pristranski, tudi nepošten zaradi teh političnih nagnjenj (da ne bo pomote, jaz ne trdim, da si privat lopov ali kaj podobnega) - podobno sem ti itak napisal v osebnem sporočilu! Tebi je trn v peti Janša ne glede na argumente! In nekdo, kateri na tem forumu pač brani omenjenega. Vsaj jaz več ali manj nisem nikjer resno, ponavljajoče trdil, da je trgoval z orožjem tudi ostali del politike - preprosto, ker ni dokazov, niti nekih obsodb. Dexter, ti bi si enostavno moral nadeti naziv: Lynch oz. linč po domače. Verjetno veš resnično zgodbo z Divjega zahoda, kdo je bil tisti človek in kaj je počel?

Mraz

" Vsi so te znali ka se dogaja vrejd s Kučanon, Drnovškon in ostalimi ka so bilij na oblasti. Levičaron pa je nej biu interes razrejšiti tej zadeve glih zaradi toga ka bi se izkazalo ka je nej biu janša edijni ka je za tou znao in bi te zgüjbili zgodbo za nonstop jebanje janše.:)"

Vsekakor bi dokončno razkritje teh dokumentov pomenil politično smrt Janeza Janše, če je Janša vojni dobičkar. Nekako si težko predstavljam, da pred volitvami poziva levičarsko oblast naj razkrije to poročilo, če ga tako bremeni. To ne gre skupaj. Tudi ne verjamem, če je bila zraven levica, da bi to pomenil propad SD, takrat že glavne levice, kajti v času orožarskih poslov je bila glavna LDS, ki je pa tako "jebala" Pahorja in tudi krepko izgubljala simpatije volilnega telesa.

"Mraz, teva tvojiva zadnjiva stavka sta malo naivniva. Ne misliš valda ka bi si človek na janšovon nivoji doma ustvaro nekvo v oči padajoče bogastvo glede na tou ka ga že dvajsti lejt obtožujejo korupcije?"

Seveda, da ne. Je pa zelo velika razlika, če ima račun v tujini nek občan, ali pa predsednik vlade. V slednjem primeru moraš biti kar neumen, da to skrivaš, kajti obstaja najbrž milijon ljudi, ki bi od tega lahko imeli koristi - od obveščevalnih služb, mafije pa nenazadnje do opozicije. In ne verjamem, da je to mogoče dolgoročno popolnoma skrivati.

trot

Vstaja naj bi potekala v podporo ostalim in upqamo lahko da brez kakih vadalov.

dexter

Mraz, na začetki so vsi še bilij prijatelji, razšli so se po aferi Depala vas in od te dale so se začnola obtoževanja enih pa drüjgih. Ne boj naiven pa ne misli ka je takratna politična levica mejla poštene namene. Glih tak so se ščeli okoristiti... mogouče nej na celon nivoji ali posamezniki so si glih tak obetali dobičke od toga orožja. Keš so v vrečkaj nosili iz hrvaške. Gda san biu še pripadnik naše vojske se je gučalo tüdi ka so določeni lokalni poveljniki na svojo rokou odavali orožje iz prepunih skladišč jugo vojske, najbole tisti hrvaškoga porekla in z vezami.

Vipko
Truplo

Dexter, spet pišeš večinoma nepreverjene in neverodostojne zadeve. Ampak ti moram dati prav, ker: takrat si prišel baje do kalašnikova za smešen denar? Od kot vse to orožje. Kot na dlani je, da so razni posamezniki, lokalni šerifi to tržili.

Vendar, da te spet napadem, kakor si ti mene že velikokrat in to na dokaj zahrbten način: tu se pogovarjamo več ali manj o Janši! In ker si meni pripel epitet lažnivca, češ da ga branim, tega "orožarskega dobičkarja", ti povem, da si navadni lažnivec, ker nimaš niti enega dokaza, da je temu tako, niti enega verodostojnega dokumenta, tiraš pa še vedno več ali manj svoje. Še posebej pa nimaš nobene priče, da si je Janša denar tlačil, kakor pravimo v žep. Edino, če si bil zraven, pa si sam kaj dobil, a kaj, ko premalo in bi sedaj malo še...????? Več ali manj slednje vzemi za hec!

dexter

Mraz, tüdi glede janšovega nelegalno pridobljenoga premoženja je dosta špekulacij. Glede na tou s kakšin šikanjiranjon in grožnjami se soočajo lidjej keri ščejo kaj dokazati janši in glede na tou ka se ga večina lidij boji (vsaj tistih ka majo kakšne otipljive dokaze) je tüdi tou malo verjetno ka de ge kaj dokazano. Gda so njemi predočili dokaze o "njegovih" zadevaj po avstraliji je človek namesto ka bi dokazo ka je tou nej istina (v bistvi je sploj nej zaniko ka tou tan ne obstaja), začno s tistimi njegovimi politilčnimi konstrukti pa udbomafijo pa komunisti pa strici iz ozadja. Totalno patetičen je že s temi fluskulami. Isto kak gda gledaš jankoviča ka laže v korist svojoga sina pa se spreneveda pa okoliši. Saj če gledaš desne pa lejve gda lažejo se skoraj ne razlikujejo. Terminologija pa izgovori so pri obojih isti. Tak ka verjetno tiste trditve ka so naši politiki v resnici med sebov pajdaši, krejgajo se samo pred kamerami za občinstvo čista držijo. Pa dokazali eni drüjgin v resnici tüdi verjetni nigdar nika nedo, ka bi v ton primeri en pol zgüjbo podmetalna polena pa razloge za krejganje in zavajanje naroda.

Truplo, tebi pa samo še neka napijšen te se pa več ne ukvarjan s tebov. Tej stvari ka si tij meni pijso na privat so direkt za psihiatra... idi si preveri ka ti pijše v tvoji kartoteki na psihiatriji v Ormoži.... mogouče je diagnoza paranoik - šizofrenik.

Vipko
Truplo

Dexter, spet pišeš nepreverjene informacije in glede izraza "nelegalno" pridobljenega premoženja si lahko po mojem tožen. Verjetno si bil cela leta zraven, da vse veš? To, da Janša "grozi" morebitnim pričam je tudi huda obtožba in kar kliče k preverjanju 297. člena kazenskega zakona... netenje nestrpnosti............... (spisek je dolg in te lahko obtožijo, če hočejo tudi tega, da si nekaj grdo povedal domači mački). Dan dva bom premislil, ali prijavim sovražni govor na Spletno oko!

To da se ne ukvarjaš z mano samo kaže, da nimaš več nobenih argumentov. Kar sem pisal tebi (pa še omenimo, da si ti prvi pisal meni in ne jaz tebi, da ne bo kdo mislil, da se izmotavam), lahko prekopiram tudi tule, da tudi drugi preberejo, če je res tako sporno?

Z mojo diagnozo bilokje se ne ukvarjaj, ker se tudi jaz s tvojo ne! Ker pa nisi ne pošten, ne iskren, se vse bolj zapletaš!

cashualcash

Bla, bla bla bla bla...VSI na ulice!!!

Direktna

Truplo, tij boš koga šau prijavit na Spletno oko? Tij to resno? Mijslin, resno?

kokodrilo

AinB-ja, AinB pa njega.

Vipko
Truplo

Direktna ne, sem pa dal namig, da to mogoče stori kdo drug. Mene so prijavili za dosti manj banalno zadevo. Hočem samo napisati, da so zadeve lahko hudikamano hitro komplicirane... če se najde kakšna baraba in začne tožariti.

Če si brala poste, je meni točno na tej temi prvi grozil s tem Spletnim okom? Tako, da če si realna, to vzemi kot prvo in pozabi, da podpiram Janšo, he, he...

power.play

Samo, mislin, ej, podpirati Janšo... Kakšen človek lejko to napravi? Mislin resno, brez kančka provokativnosti. SDS jurišnik? Naiven? Pokvarjen? Potomec domobrancev, ki so jim komunisti v ali po vojni koga ubili in vidi v Janši strujo za maščevanja? Obstaja še kaj? In podpirati Jankoviča, Kučana... hehehe. Katastrofa...

kasparov

pridem na protest na trg zmage, vendar ne zaradi tega, da bi bil proti vsem politikom v Sloveniji, saj so nekateri med njimi vredni spoštovanja.
Pridem pa zato ker sem proti Janezu Janši in njegovi skupini razbojnikov, ki si z njim deli oblast. Pridem protestirat proti Janševi vladi. Janeza AJnšo moramo odstaviti z vseh funkcij, še več, odstaviti ga moramo enkrat za vselej. Prepričan sem , da ej Janez Janša v preteklih 20 letih storil že toliko kaznivih dejanj, med katerimi so tudi najtežja kazniva dejanja veleizdaje, da ga je obvezno treba spraviti pred roko pravice.
Kriominakna pot Janeza Janše se je začela s prperodajo orožja v času vojne na Hrvaškem in v bosni. Nadaljevala se je za časa njegovega ministrovanja kot ministra za obrambo, ko so njegovi agenti vohunili za civilisti in zoper civiliste nasilno ukrepali. Potem je za provizije kiupoval oklepnike Patria, pa se dogovarjal s Sanaderjem za incidente v Piranskem zalivu. janša je tudi glavni osumljenec za bedavno krajo podpisov za referendum, on je nezakonito v prejšnjem mandatu 2004-2008 prevzemal časopis Delo, Večer, pa Rtv Slovenijo, on je dajal komande za podelitev tajkunskih kreditov, on je v državne firme nezakonito nastavljal svoje ljudi, on ima toliko masla na glavi, da je trenutna predpisana najvišja zaporna kazen cv Sloveniji, ki znaša 30 let, zanj prekratka.
Pridem na trg zmage, hočem da odstopi Janez Janša in njegova vlada.
Potem se bomo pogovarjali naprej.

kasparov

Še nekaj bi dodal, glede lokalne politike.
Več kot dober razlog za demonstarcije v Murski Soboti je pa tudi aktualni soboški župan Anton Štihec.
Vemo za mahinacije z zemljišči na mestu sedanjega trgovskega centra Merkur, kjer so posamezniki preprodajali zemljišča in zaslužili bajno bogatstvo, čeprav bi občina lahko uveljavljala predkupno pravico.
Tudi Štihec ima veliko masla na glavi, on je mali Kangler.

zack69

madona, berem texte tukaj in pa drugod...in res je , večina je proti JJ .. ampak zakaj pa niste tistikrat podprli njegovih nasprotnikov in bi bil sedaj JJ v manjšini oz. sploh nebi imel take moči kot jo ima sedaj ...

PrividSlepih

@zack69: Potem bi pa bili proti tistemu drugemu. Ko pa so vsi isti. JJ je na tapeti sedaj, ker predstavlja trenutno ablast.

Palmer Loan (nepreverjen)

Palmer Darlehen Firmen

Wir sind Private International Money Lenders. Wir bieten verschiedene Kredite zu einem sehr niedrigen Zinssatz von drei Prozent pro Jahr an. In der Vergangenheit der Welt .. Unsere Fonds sind rein verdient aus privaten und Corporate Investment Portfolios unter unserer direkten Gerichtsbarkeit.

WIR BIETEN DIE FOLGENDEN KINDER VON DARLEHEN OHNE KOLLATERAL BEI 3% INTERESSEN
* Persönliche Darlehen * Business Darlehen * Investment Darlehen * Auto Darlehen
* Student Loan * Farm Loan * Haus Darlehen * und vieles mehr bei 3% Zinssatz * .. Unser Darlehen reicht von $ 2, 000,00 bis $ 10, 000.000,00.

Wenn Sie an unserem Angebot interessiert sind, geben Sie bitte kurz die folgenden Informationen an die Verwaltung per Email: [email protected]

Herr David Palmer (Geschäftsführer)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice