FOTO: Policija.si
Policisti Policijske postaje Ljutomer bodo odslej opravljali delo tudi z Mobilno policijsko pisarno.

S pomočjo mobilne policijske postaje želijo policisti povečati preventivne aktivnosti in omogočiti ljudem, da se seznanijo z delom policije ter različnimi samozaščitnimi ukrepi, s katerimi bodo tudi sami preprečili, da bi postali žrtve kaznivega dejanja.

FOTO: Policija.si

S projektom želijo ljudem približati policijske storitve

Zavzemajo se zato, da bodo s prisotnostjo policistov na območjih, kjer ni običajnih policijskih postaj, ljudem še bolj približali policijske storitve.

V mobilni policijski postaji bodo delili preventivni material ter svetovali in opozarjali ljudi na različne nevarnosti. Policisti bodo opravljali formalne ali neformalne razgovore, zbirali informacije, sprejemali kazenske ovadbe in prijave, naznanitve kršitve javnega reda in miru in podobno.

Kje se bo nahajala mobilna policijska postaja?

Mobilna policijska pisarna se bo izvajala v času od 25.1.2022 do 28.1.2022 na območju Policijske postaje Ljutomer. 

In sicer na naslednjih lokacijah: 

  • 25.1.2022 (med 09. in 12. uro, parkirni prostor pred Vrtcem Ljutomer,
  • Fulneška ulica),
  • 26.1.2022 (med 11. in 14. uro, parkirni prostor pred OŠ Razkrižje),
  • 27.1.2022 (med 10. in 13. uro, parkirni prostor pred trgovino Mercator –
  • Veržej),
  • 28.1.2022 (med 10. in 14. uro, parkirni prostor pred Pošto - Križevci pri
  • Ljutomeru).
FOTO: Policija.si

Avtomobil v celoti opremljen za terensko delo

Kljub temu, da želijo z mobilno policijsko postajo izvajati preventivna dela in predstavitev poklica, mobilna policijska pisarna omogoča tudi opravljanje ostalih policijskih nalog. 

Avtomobil je opremljen z vso informacijsko in telekomunikacijsko opremo, multifunkcijsko napravo (za tiskanje, kopiranje, faksiranje, skeniranje) prenosnim računalnikom, radijsko postajo ter kompletom za odkrivanje ponarejenih listin in podobno. 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gringosnafta (nepreverjen)

Komaj čakan ka de avto stari ka bon ga kupo dol pa se z njin na morje vozo 🤣

Bbvcc (nepreverjen)

A zato se dobi kaksen dodatek k placi? Samo vprasam za prijatelja.

popek (nepreverjen)

ppfff, brez veze. ne zaslužijo si to. tam majo kolesa pa naj jih terajo. eni so itak tak debeli, da umrejo 25 let prej kak bi šli v penzijo glede na to da grejo pravzaprav mladi v penzijo četudi dostikrat nič ne delajo ali pa delajo hujše kot mehiška in italijanska mafija skupaj.

plavožutimarko (nepreverjen)

se mošau na treznenje 😂😂😂

tuncika

ČESTITKE, zelo pozdravljam mobilnost policije.
Lepo bi bilo, če bi bili tako mobilni še uslužbenci javne uprave in učitelji.

Blablablablabl… (nepreverjen)

Ja pa ja majo standheizung ka do leže spali vse je notri zakonska postelja pa vse ka sta itak dva ali pa trije, tiste 3 de na kauci v pripravljenosti.

Čakiyyyymaolo (nepreverjen)

AHA NA PÜŠČI TIDI PRIDETE 21 pred bouto pa tan pri Danijeli pa jeleni lejko parkerate .

Alkoholllbiberin (nepreverjen)

Da de pa na PÜŠČI 21 🤷‍♂️ Ob trgovini pa na ulici ob kapelici 🤷‍♂️Umazanci celo leto v spor sosedo Jasno ,Puščanski velki problem inšpekcija njim pod prste glejda glede umazanije srejdi naselja mamo eko bombo Borut Horvat brez higijenskih razmer katastrofa isto vala za 5družin problem .Ge ste CSD MATER V J>>>v kolikor nede rejda do deca lačni …ge je varuh človekovi pravic živijo kak brezdomci brez elektrike ,vode ,vse njim je že CSD zdavo pa vse zoudali pa kable zkujrili .Ge je zdaj Muc ,Rudaš,Krajevna skupnost😱😱😱krajevna skupnost je v ton naselji naj slabši člen neaktivna pristranska nezgovorna sestankov brez uradnih ur …glavno ka vsakši mejsec zobčine dobijo dotacije (dotacijo) delajo pa nič (ne dela nič )ne ljudje delajo ka ščejo —-Dajte se pripelat stou mobilno postajo na Pušču 🙏Kriminal se je potrojil kak položnice za elektriko pa ogrevanje na ptuji 🦠Ostanimo anomnimni in bomo več izvedli pravi moja souseda A

Starejše novice