Fotografija je simbolična
Policisti so bili nekaj minut pred pol dvanajsto obveščeni, da je na območju med hriboma Baba in Mali Javornik medvedka napadla moškega.

Kot poročajo policisti, so imeli lovci so imeli skupinski lov, pri tem pa je medved napadel 63-letnega lovca.

Odpeljan je bil v ZD Postojna, kjer je bilo ugotovljeno, da ima zlom roke, poškodovana rebra in več ran na hrbtu. 

Ugotovljeno je bilo, da ga je napadla medvedka, ki ima dva mladiča. Ker je na tem območju veliko pohodnikov, policisti opozarjajo na previdnost.

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
đager (nepreverjen)

Medved ujel naopačnoga lovca.

prekmurc (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka pa te lovec je puško doma pozabo ?ali je pa bilou tisto -neboj se puška vuka-

In reply to by đager (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

za odstrel in pika. Medvedi uzivajo, da svoje zrtve zive jedo. Pomeni zival ranijo in jo pri zivem jedo.

gostja 426 (nepreverjen)

Ne lupetaj norosti, kak te neje sran Medved neje bujo človeka že vsaj 70 let, vsi napadi pa so bili v samoobrambi. Medvedka ščiti mladiče, glih takak človeška mati boji za svojo deco. Lovci bi lejko bili bole previdni, ker točno znajo, kak se trbej obnašati v šumi. Ti itak ne bi znal, ker ne vejš nič.

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Ja rejsan... človek je bole "humane", ka žival buje, pa jo sküja ale spečej, pa te pogej?
Rejsan se čujden!

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Čukarički (nepreverjen)

Ja, človek je v vsej svoji zlobi res human, tu imaš prav. Tudi je bolj human, da ne je živih živali in da meso skuha, ne trga. Hec na stran, medvedka je odreagirala čisto normalno. Njen nagon je pač tak!

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

pffff (nepreverjen)

Skoda ka se tak srne nevejo braniti! Bi trbelo spakerati par Gorickih lovcov keri se izzivljajo nad zivalami pa jih na crno izven kvot strelajo! Ste znali ka na Gorickon mamo lovce keri nemajo koncano niti srednjo solo in te isti lidje nosijo orozje?! To se zdi kome normalno?! Najvecji bedaki majo dostop do orozja

Zalostnaresnica (nepreverjen)

Opazan ka je dosti menje srn ob cesti in nasplosno na pasi. Torej so jih masovno zdesetkali nasi sprepiti pijancki z rdecimi nosami. Zadnjic so palek meli redno pijanico pri Rudiji v Salovcaj, tan so si se na okenskih policaj sob ladili pijve, ka so njemi te lejko ponoci dale davali! Pomale vec na Gorickon nede srn, tak kak nega divjih pujcekov. Tao ka njin je v rit slo so prvo iztrebili

In reply to by pffff (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ka se srne pasejo ob cesti je nej normalno. Stalež srnjadi je bil izven pameti.

In reply to by Zalostnaresnica (nepreverjen)

Gadafii (nepreverjen)

Pa ka ma to zaj pa z šolo veze.., Poznan nekaj modelov šteri majo končane fakultete pa so v življenji lejvi kak tri lejtni otrok in ti bi takin šolanim idiotom stisnil v roke orožja. Ni fse tako kako in kaj piše na papiri🖕

In reply to by pffff (nepreverjen)

ebebbeb (nepreverjen)

Ce nesce ne naredi sole, niti srednje pomeni ka z njin nej neka vredi. Ka leta 2022 nemas telko v
glavi ka bi ti bilo jasno ka pomeni izobrazba, pa kak je pomembna izobrazba za prihodnost te nemas telko razuma ka bi lejko noso orozje! Ide se za razum, kak razmisljas, kak gledas na svet, okolico, kaksno moralo mas, obcutek za sebe, obcutek za to ka je praf pa tak dale! Pa ce ze ne naredis sole za sebe pa svojo prihodnost jo naredi vsaj za svojo deco ka nedo meli starsa na minimalci… Sto pa
sce v srmastvi ziveti

In reply to by Gadafii (nepreverjen)

222 (nepreverjen)

"Aktiviste" pa glasne, kak so živali bauge pa ne ven ka. Če človik pogledne naravo, vidi, ka nega v njoj nika preveč lejpoga kak tau prikazuvlejo zgodbice za deco, ampak nonstop borba za preživetje pa prevlado. Živalski svejt se med seuf kole pa spopada, od najmenšoga črva do največjoga medveda in tau brez milosti. Zdaj pa nekše lovec strli ali šče strliti nekšoga medveda ali vuka pa cejla štala s toga grata. Kak da lidge več sploj ne bi meli pravice živeti pa bi mogli vseme kar laze po svejte odstopite vse; telko gli, ka eni ne zahtejveljo, ka se damo pogeste zveren. Te navidezne altruizem pa nekša klinčeva empatija do vsega sta presegla že meje zdravoga razuma. Populacijo zveri pač trbej regulejrati. Mesau pa itak nucamo za hrano. Či pa je što altruističen do te mere, ka nešče nikome pa ničeme škoduvati, pa naj enja geste - vse ka pride na krožnik je bole ale menje bilau idnauk živo tak ali ovak - svinja ali šalata ali "fkradnjeno" živome (eni vegani pravijo, ka kradnemo mlejko kravan). Posledično de mrau, kak mrtev pa nikome nede škodüvo.

Lalika (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ti si se v kameni dobi z razvojem zgleda.
Si že slišal kdaj za duhovno rast?
Po napisanem sklepam, da si na stopnji črva.

In reply to by 222 (nepreverjen)

222 (nepreverjen)

Duhovna rast? To je tisto, gda napredek preide v dekadenco? Gda mamo 125 spolov, to je to, a? Tau je tista "hrana" kera nasiti telau, ka nej trbej več geste? Buda, si tau ti? Si se reinkarnejro?

In reply to by Lalika (nepreverjen)

Lalika (nepreverjen)

To ni to.
Ipak sem jaz zaposlen v vojski ti pa niti do tabornikov nisi prišel, ker si tipkovnica majster. Ala mamin sinek, ki misli da se s takim mišljenjem moskost meri. Taki so največje seronje. Če bi bil borec bi imel tudi srce, kar pa ga ti nimaš.

In reply to by 222 (nepreverjen)

222 (nepreverjen)

Marija svejta! V vojske si zaposlene... Ka pa, čuvaš prazno skladišče? Drüjgeč gda ti pasul dajo, pa mesau vö pobere, kak velejvle duhovna rast! Pa kakše Rambo si ti, uporablaš moško spregatev glagola ("sem zaposlen"), vzdevek pa ti je Lalika? Sicer pa se ne sekejraj, zdaj je moderno nej biti prepričane keroga spola se... ;)

In reply to by Lalika (nepreverjen)

kontra Lalika (nepreverjen)

kaj si hotel povedati, da si ti zaposlen v vojski ???? saj pa znamo kaj je danes vojska ..... še sreča da imamo lovce, da malo redčijo to živino na polju in v gozdovih, škode je pa itak preveč na njivah. Če bi bili kmeti iz Goričkega, ki so tu na forumu bi drugače pisali. O UBOGE ŽIVALI, ŠKODA JIH JE STRELJATI.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice