V torek se Sloveniji ponovno obetajo podražitve goriva. Gneča na črpalkah se je že začela, dizla je ponekod tudi zmanjkalo.

Cene pogonskih goriv se bodo v torek podražile, je v sredo povedal predsednik vlade Robert Golob

Spomnimo …

Vlada bo znova uvedla regulacijo marž trgovcev na bencinskih servisih zunaj avtocest ter sprostila marže in cene na avtocestah.

Nova pravila za oblikovanje cen na bencinskih servisih bodo začela veljati 21. junija.

O cenah goriva je Golob sicer povedal, da je še preuranjeno govoriti, saj da je vse odvisno od stanja na borzi. Najverjetneje bo liter bencina stal približno 1,7 evra in dizel 1,8 evra za liter.

Dizla zmanjkalo na vseh soboških črpalkah

Glede na podražitve goriva, ki se začnejo jutri je danes na črpalkah v Murski Soboti zaznati gnečo in kaos. Številni namreč hitijo, da še natankajo gorivo po zdaj veljavni, nižji ceni. Zaloge goriva pa že primanjkujejo

Okrog 10. ure smo se zapeljali na različne bencinske črpalke po Murski Soboti in opazili naslednje: 

Ob 9. 55 uri smo bili na bencinski črpalki Petrol Plese proti Rakičanu, kjer dizla ni bilo mogoče natočiti. Podobno je bilo tudi na bencinskih črpalkah MOL proti Rakičanu in MOL proti Bakovcem. Tam ob 10.05 in 10.12 prav tako ni bilo mogoče dobiti dizla.

Ob 10.20 ni bilo dizla tudi na bencinski črpalki OMV na Lendavski ulici v Murski Soboti. Devet minut kasneje pa smo se ustavili še na bencinski črpalki Petrol na Tišinski ulici, kjer ni bilo mogoče dobiti ne dizla in ne bencina

Kot je razvidno iz slik, lahko na različnih črpalkah po Murski Soboti zaznamo napise kot so 'točilna ročka ne deluje', 'črpalka ni v uporabi', 'dizla ni mogoče natočiti'. 

Komentarji (68)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ureeh (ni preverjeno)

Zdaj znamo kama mo v bodoce odli tankat, na Petrol keri se ide taksne grde igrice sigurno nej… Tak ka ce se njin to zdaj splaca. fala boge. skrajni cas je ka enjajo lidje biti suznji izkoriscevalcon

komunajzar (ni preverjeno)

To so vse dejanja črnuhov domobranskih in janšistov. Vse zapreti in bo naenkrat mir.

In reply to by ureeh (ni preverjeno)

čitač (ni preverjeno)

Črnuhi domobranski se maščujejo ker jih nismo izvolili. Janšisti nikoli več na oblast. Lastnike Petrola v zapor vogrski Mol pa odvzeti vougron.

In reply to by komunajzar (ni preverjeno)

pićčo (ni preverjeno)

komunajzli, pa vi ste navajeni, da ni bencina, pod vašo vlado ga nikdar nej blou....dol z vami, paraziti družbe

In reply to by komunajzar (ni preverjeno)

Športaš (ni preverjeno)

Janševe vlade že nekaj časa ni več, kriv je pa še vedno za vse. Vsi ti napisi na črpalkah pomenijo, do gorivo v rezervoarjih je, čaka pa na višje cene od jutri naprej. Po polnoči bod naenkrat vsi rezervorji na vseh črpalkah polni. Jaz sem danes zjutraj svobodno plesal na petih črpalkah, da sem lahko natočil prazen tank. Ne zaradi cene.

In reply to by komunajzar (ni preverjeno)

bosman (ni preverjeno)

Goriva de zmanjkovala, dokeč ne zdignjeo cejne. Te de ga pa naenkrat zadosta.

ppeea (ni preverjeno)

tako je. Jutri po novi ceni kolikor ga boste hoteli.

In reply to by bosman (ni preverjeno)

GOLOBOVA BANDA (ni preverjeno)

PRI JANŠI SE TO BOKIBOGME NE BI DOGAJALO, zdaj plešite in še boste v prihodnosti pod to bando, ki ste jo volili, PROBLEM JE KER STE Z 350.000 GLASOVI ZAJEBALI 2,100,000 SLOVENCEV.

gost81 (ni preverjeno)

ja ka pa te ma Golob s tem ka Petroli , OMW itd. "primanjkuje" goriva?!? Vrag je ka sta OMV in Petrol premočniva in to zdaj izkoriščujeta.

In reply to by GOLOBOVA BANDA (ni preverjeno)

anton77 (ni preverjeno)

Ja na čeli česa je pa bil Golob? Na čeli Gen-i, ka je glij tak preprodajalec elektrike, kak je Petrol preprodajalev gorijva. Kratkovidnost....

In reply to by gost81 (ni preverjeno)

Renoir (ni preverjeno)

Vepa Đanzi nan je to zakujo. Ka so sploj šli sproščat cejne goriv.

In reply to by GOLOBOVA BANDA (ni preverjeno)

Gripa (ni preverjeno)

Ne fantaziraj, lahko bi blo se slabse

In reply to by GOLOBOVA BANDA (ni preverjeno)

tonek101 (ni preverjeno)

Zakaj pa te Orbanove črpalke nimajo goriva pajdaša Janeza uni so tuj tak pokvarjeni

In reply to by GOLOBOVA BANDA (ni preverjeno)

FRAP (ni preverjeno)

Gre za grdo in nizkotno manipulacijo z ljudmi. Zagotovo ne bo ostalo zgolj pri naftnih derivatih. Še dosti neprijetnih presenečenj nas čaka v prihodnosti.

vrana (ni preverjeno)

in nič kaj dosti se o teh presenečenjih ne bo govorilo, RTV itak ka nede dosta razpravlao o ton, 24 UR itak ka tuj nej, so pa te mediji spravili gor te, keri do ta presenečenja delali fajn, banda novinarska pa še štrajkajo prej, kot da so lastniki medijske hiše oni in ne mi vsi, no oni mislijo da so oni mi vsi

In reply to by FRAP (ni preverjeno)

no ja (ni preverjeno)

Lepou san se odpelo na Petrol na avtocesti pa brez sakšoga problema natanko dizel. Neje bilo nikše gužve pa na blagajni so pravli ka nemajo problemov in ka majo zadosta goriva in ka je problem to ka mediji paniko delajo in se narodi čistak zmejšalo, zdaj pa ne folgajo s cisternami fizično cuj voziti gorivo. Največji problem so pa kmetje, keri so dobesedno s cisternami in kanistri izropali dizel na črpalkaj. In to vse samo zaradi par centov dražjoga goriva.

01..1 (ni preverjeno)

najprej kot prvič. niso ga izropali, so kar pošteno plačali. zaebkart ne vidim, da bi bilo prepovedano tankat v kanistre, če plačaš. Mediji delajo paniko, kot vedno zato jih plačjao, enako kot pri lažni korona pandemiji. edino to obvladajo. panika in strah. moraš pa priznati, da tudi trgovcem ni v intereseu dovažat za to ceno nafto na pumpo, če vejo da bodo čez 2 dni prodali po večji ceni, so le kapitalisti v pravem pomenu besede. Nikoli ni vse črno.belo.

In reply to by no ja (ni preverjeno)

traktorist2 (ni preverjeno)

niso kmetje izropali črpalke, plačali so. Kaj pa če kombajn nede mel goriva neboš mel moke.

In reply to by no ja (ni preverjeno)

Nič j se ti nej (ni preverjeno)

TOU več nej moka ampak čisti pesticid!

In reply to by traktorist2 (ni preverjeno)

01..14 (ni preverjeno)

Več kot 70 % vseh podražitev je neupravičenih. To velje tudi za naftne derivate. Poglejte ceno sodčka nafte, ki je cenejše kot pred leti, derivati so pa več kot 50 % dražji. Enako velja za hrano, električno energijo...POHLEP IN ODSOTNOST MORALE, sta največji bolezni današnjega časa.

Banda. . (ni preverjeno)

LOPOVŠČINA SINJEGA GOLOBA.
ROMAN KI GA JE IZDALA ZALOŽBA , VLADA SLOVENIJE.

In reply to by 01..14 (ni preverjeno)

Renoir (ni preverjeno)

SDS-ovce se že enkrat sprijaznite ka ste popušili.

In reply to by Banda. . (ni preverjeno)

anton77 (ni preverjeno)

Sprijazni se tij, ka so te pred volijtvami natejgnoli.... Tij pa volo kak ovca!

In reply to by Renoir (ni preverjeno)

FRAP (ni preverjeno)

Žal gre za neozdravljivi bolezni.

In reply to by 01..14 (ni preverjeno)

Nič j se ti nej (ni preverjeno)

V SAUDSKI-ARABIJI 95 oktansko gorivo košta 49 centov.Toliko o vladi štera nas vse na suho j.be!

In reply to by 01..14 (ni preverjeno)

fifaa (ni preverjeno)

Ne razumem osebka, ki je volil holoba, ker si je zaželel gibanja, da se kot obsedeni vozi od pumpe do pumpe, da bi polnil rezervoar pa še za nehumano Janševo ceno, če pa bo v torek lepa, okrogla in regulirana holobova.

gost81 (ni preverjeno)

jaz sem ga volil, ker JJ nisem več prenašal . Tudi če bi JJ ostal predsednik vlade, bi se cene dvignile, tako pač narekuje Evropska unij, umetno ustvarjanje krize.

In reply to by fifaa (ni preverjeno)

39333da (ni preverjeno)

si pač naiven volilvec. izbira ni bila ali golob ali janša, ker oboje je isto sranje, eden nadaljujej delo prejšnjega. golob bo itak privatizirala energetiko, vsaj to ima v cilju.
vi ste najslabša vrsta volilca, samo da ni janša, bi pordali dušo hudiču. A ne obstajaj še tretja pot. izven pralmaneta, nekdo ki ni podrejen bruslju.

In reply to by gost81 (ni preverjeno)

trepavec (ni preverjeno)

Iz kerih lukenj vi lazite iz dneva v den? Ges bi brez slabe vesti volo desnico, če bi se rešila toga hinavca in lopova. Ali za vas ene je on grato že pravi malik. Enako kak Tito za komuniste v Jugi. Nej čudo kak že cejli svejt vidi ka nega več razlike med samovšečnimi na diktaturo mahnjenimi motenimi osebki na levi in desni. SDS je pod vodstvon Janše gratala čista kopija komunistične partije. Očitno je on fejst dobro poslušo na kumrofških predavanjih. Eni smo si dobro zapomnili kak je bilo v Jugi in gda mamo Janšo mamo eni deja-vu. Neščemo več toga. In ja, vse je boukše od Janše tudi, če je enako ali celo malo slabše. Rejši naj se desnica toga pacijenta pa mo vsi dobro živeli. Vrvlen ka bi velka večina tistih ka so volili Goloba brez problema volila SDS, če bi več nej bilo tan Janše pa ostalih maloumnežov ala Grims pa podobni.

In reply to by 39333da (ni preverjeno)

Nič j se ti nej (ni preverjeno)

Narekuje tvoja blesav evropska smrdljiva buša.
Idi na Mađarsko pa tan pijtaj če tudi pri njih narekuje cene evropska smrdljiva unija!!!

In reply to by gost81 (ni preverjeno)

mediaoa (ni preverjeno)

Sprejeli smo sankcije proti Rusiji. In zakaj se Putin ves čas nasmiha? Ker so nas Američani peljali žejne čez vodo in smo naredili sebi bistveno več škode, kot Rusiji. Tepci ameriški podrepni.

divaj svooda (ni preverjeno)

Kmalu bomo hodili peš v službe, ker bo motorni prevoz predrag - prvorazredni komisarji pa s Teslami za 100k in lastnimi elektrarnami! No, ampak svobodni pa končno smo! V bedi

Jos (ni preverjeno)

Svoboda😃

In reply to by divaj svooda (ni preverjeno)

JajoPajoo (ni preverjeno)

Plesali bomo do službe. Za pol leta se bo plesalo na ulici ker ne bo služb

In reply to by divaj svooda (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

kvasgledabolimene

Veški (ni preverjeno)

ge san za tou ka de cena 3 eur.....ka nede telko pleja na cesti....lejko tude 4......

dave88 (ni preverjeno)

Kako je zdaj Madžarska ve kdo? Že lahko tankamo gor po nizji ceni?

pištekov lujzek (ni preverjeno)

Ako imaš madžarsko državljanstvo in madžarsko reg. tablico potem lejko.

In reply to by dave88 (ni preverjeno)

dringi22 (ni preverjeno)

.......Jenuli, Stefanoviči, Čordiči , ajmo gremo zdaj kolesarit, ne rabimo bencina, gremo plesat, dajmo zaplešimo, saj smo svobodni .....

Veški (ni preverjeno)

zato si tele.......ne vidiš budalo ka še itak mamo skoraj najcenejši bencin v Evropi....

In reply to by dringi22 (ni preverjeno)

anton77 (ni preverjeno)

Nej dugo, de se pernati pobrigo...

In reply to by Veški (ni preverjeno)

Veški (ni preverjeno)

vidim ka si ti tude še bole blesav žal....

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

kak je krivokapic reko inspektorji niso nasli nic,mislo je gorivo

Hjghchbbbvv (ni preverjeno)

Iz NATEGA V NATEG JE PRAVI NASLOV.

realnooo (ni preverjeno)

NA AC PA NISTE PREVERILI? VECNI STUDENTEM, KA ZI Z BICIKLINON DO TA NE POTEGNE? VSE ZA SENZACIJO IN KLIKE...

TANKAL 9:00 DIZEL NA AC V MS,
TANKAL 11:30 DIZEL NA AC V MS,
TANKALA MOJA OB 12:10 NA AC V MS...
NI GUZVE...

heeeh (ni preverjeno)

Osnovne kulture internetne komunikacije ne poznas? Ale mislis ka bodis z velkimi crkami vec pozornosti dragi uporabnik socialne pomoci, keri ne placujes niti RTVja? :)

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

Gost24482 (ni preverjeno)

Ajde svobodnjaki zdaj pa plesat na petrol

konžar (ni preverjeno)

Narod je bil spet natehnjen. Ša kolcalo se vam bo po janši. Zdaj imate levičarje na vladi. Janša ni perfekten je pa vsaj poskrbel za osnovne stvari. SDS bi moral prevzeti nekdo drug, mogoče trenutna namestnica.

khmmm (ni preverjeno)

Ka pa tan ge Janse nemajo? Recimo Nemcija, Hrvaska, USA itd.!!! Te je samo prinas slabo??

In reply to by konžar (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

konžar nikdar več Janša pa SDS pa lejko de štokoli predsednik stranke, so se nalezli Janšizma.

In reply to by konžar (ni preverjeno)

konžar (ni preverjeno)

Idi plesat pa ne jamraj.

In reply to by . (ni preverjeno)

ombbbb (ni preverjeno)

Na 24ur so video posnetki lidi keri probajo tankati bencin-diesel na rockaj kere so oznacene ka kao bencina-diesla nega in glej ga zlomka… bencin-diesel je!!! Tak ka nas na sujo nategavlejo!!! Na Petrol vec v zivlenji NE stopimo!!! Folga nan

peeowwq (ni preverjeno)

tisti, ki ste volili parlamentarne stranek ne sedaj jokat če so vas na suho preko medijev.
morate vedeti. Socializem je zelen, EU zaukazuje zeleno agendo.
Črpalke brez goriva so pot v zeleno preobrazbo družbe po agendi world ekonom foruma-wef
.

narodnaka (ni preverjeno)

MAFIJSKA POSLA SO SE PRIČELA z nafto in naftnimi derivati. Prehrambenimi izdelki so že v polnem teku. Vse ostalo sledi. Plin bo najbolj aktualen jeseni. Vlada pa se pogaja s trgovci za nižje marže in nas obvešča o nivoju cen po trgovinah. Kako je udeležena Vlada RS v tem poslu?

022 (ni preverjeno)

samo še manjka da uvedejo blesave pct ukrepa za lažni prehlad. banda.

Ka te pijtan (ni preverjeno)

Socialaš fukjeni, či te lejko pijtan, ka maš pa tij sploj na dieselski pogon, moguče tiča?
Štera tvoja je tankala disel? San čűl pravite, ka so te fse indašnje v rit brsnole ...

03933 (ni preverjeno)

Kako a Golob ne bo nič komentiral, da se folk takole pobija po pumpah......naj se volitve so mimo.
pred volitvami pa sedal na kongresnem tgu v dežju pod marelo in so ga oni z metelkove masirali z butastimi vprašanji.
p.s. ne zaupajte medijem, prepričjte se sami z dokazi

enota. medka (ni preverjeno)

povprašajte, na to temo pomurske poslanec. kakšne je njihovo mnejne, če ga sploh imajo ali smejo imeti.
da vidimo.

boreci (ni preverjeno)

hvala bogu da smo docakali svobodo ....

boreci (ni preverjeno)

Kje so zdaj te juznjaski zlatkoji , srbi in drugi juznjaki , svoboda je prisla ...

. (ni preverjeno)

samo za probo kaj majo za normalno

arafat (ni preverjeno)

Hja, pa bi natočil kurilca, če že ni dizla :-)

nouri arafat (ni preverjeno)

Zaj si lejko natočijo Goloubovi pacienti samo kur(il)ca.

novica, stara … (ni preverjeno)

Ravnokar sporočeno po madžarskem mediju: jutri se čez mejo podraži veleprodajna cena goriva,
maloprodajna pa se nekoliko zniža od zdajšnje. Bravo, naši!!!

čarni vrag (ni preverjeno)

Ova nora Ursula pleše v Bruseljski pisarni, kda je čula, ka nas je Golob že spravo v škripce.

Jaž1999al (ni preverjeno)

Jaja pravijo d aga je zmankalo, ampak ko vzameš ročico in vstavis v rezervoar se polni, čudno

black panter

Levicarsko golobinjekova gamad

Jaž1999al (ni preverjeno)

Umetno pomankanje goriva, nateg svetovni, mene na njihovem mestu bi bilo sram. Folk pojdite in tankajte ne ozirat se na napis da ni goriva. Ker goriva je dosti.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice