Slika je simbolična.
Poletni dogodki so že v polnem zamahu, tudi ta vikend se obetajo številni koncerti in prireditve. Preverite, kaj se bo dogajalo. 

Po premoru zaradi epidemije, se zdaj dogodki vrstijo eden za drugim. Vsak vikend je tako v Pomurju na različnih krajih na voljo več koncertov in prireditev. Kam se boste odpravili ta vikend? 

Mokri petek na Kobilju

V petek 17. junija, se obeta najbolj mokra zabava tega leta, Mokri petek na nogometnem igrišču v Kobilju. Dogodek se bo začel ob 15.30 z mokrimi igrami, na katerih bodo sodelovale ekipe s štirimi člani, ki bodo premagovale različne vodne ovire. 

V večernih urah, ko se bo zmračilo pa sledi nora zabava z glasbenima skupina Magazin in Ljubavnici. Za dvig temperature bo poskrbel tudi DJ Popi.

Večerno glasbeno dogajanje se začne ob 20. uri, vstopnina za obiskovalce pa znaša šest evrov. 

Kot obljubljajo organizatorji, bo prireditev potekala ob vsakem vremenu saj je poskrbljeno tudi za velik prireditveni šotor.

Koncert ob 100. obletnici Pihalnega orkestra Ljutomer

Za vse ljubitelje kulture in klasične glasbe se v petek, 17. junija, pripravlja tudi slavnostni koncert Pihalnega orkestra Ljutomer.

Koncert se bo odvijal ob 19. uri v parku 1. slovenskega tabora v Ljutomeru, posvečen pa bo 100. obletnici delovanja Pihalnega orkestra.

Gostje na koncertu bodo Mladinski pihalni orkester Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer ter Godba na pihala iz Središča ob Dravi.

Poletno dogajanje se ta vikend začenja tudi v Lendavi

Dva dni zabave in koncertnega dogajanja bo otvorila prekmurska glasbena zasedba Zlata Žila, ki bo poskrbela za žur z avtorskimi skladbami in zabavnimi hiti. V nadaljevanju pa sledi zabava z DJ-em.

Koncertno dogajanje se bo odvijalo v petek, 17. junija, v Športnem parku v Lendavi, začne pa se ob 20. uri. Vstop na prizorišče je brezplačen. 

V soboto, 18. junija, ob 21. uri sledi na enakem prizorišču še koncert priljubljene hrvaške skupine Crvena jabuka, s predskupino L'amour Fou.

Vstopnice za sobotni dogodek so na voljo na spletnem portalu Eventim.si, v predprodaji znašajo devet evrov, na dan koncerta pa 15 evrov. 

Noč ob Bukovniškem jezeru

Pestro dogajanje bo ta vikend tudi ob jezeru na Bukovnici. 

V soboto, 18. junija, ob 20. uri se obeta tudi Noč ob Bukovniškem jezeru. Nastopili bosta predskupina Sladki greh ter priljubljena slovenska pevka Ines Erbus.

V nedeljo, 19. junija, pa sledi ob Bukovniškem jezeru še Vidovo proščenje z glasbeno skupino D-dur.

Gasilska noč v Korovcih

Kot že tradicionalno, tudi to poletje prihaja Gasilska noč v Korovcih. Ta se bo odvijala v soboto 18. junija na nogometnem igrišču v vasi Korovci.  

Dogodek se prične ob 18. uri, in sicer s proslavo ob 120. obletnici delovanja Prostovoljnega gasilskega društva Korovci. 

Ob 20. uri pa sledi še večerna zabava s skupino Weekend band in priljubljeno srbsko pevko Nedo Ukraden

Kot obljubljajo organizatorji, bo poskrbljeno za pijačo, jedačo in veliko mero zabave. Vstopnine ni. 

140. obletnica PGD Beltinci

V soboto, 18. junija, se ob 140. obletnici delovanja Prostovoljnega gasilskega društva pripravlja gasilska veselica tudi v Beltincih

Slavnostna prireditev ob obletnici se bo začela ob 18. uri, potekala pa bo ob gradu v Beltincih.

Ob 20. uri sledi gasilska veselica s skupino Čuki. Vstopnine ni. 

Gasilska veselica v Gomilici

Slovesnost ob 90. obletnici ustanovitve Prostovoljnega gasilskega društva se pripravlja tudi v Gomilici. Ob tej priložnosti bodo tamkajšnji gasilci prejeli tudi novo gasilsko vozilo GVV-1.

Prireditev bo potekala v soboto, 18. junija, z začetkom ob 17. uri. Za otvoritev pripravljajo gasilsko parado in proslavo ob obletnici, ob 19.30 pa sledi še gasilska veselica z ansamblom Horizont.

Za hrano, pijačo in bogat srečelov bodo poskrbeli domači gasilci.

Komentarji (8)

Kimbo (ni preverjeno)

V soboti pa pred zvezdo, ka nej slučajno, ka bi se vse na enkrat dogajalo kak po vasaj.

Saaaššš (ni preverjeno)

Ime "SLADKI GREH" Je poslovenjeno iz "SLATKI GREH" Iz enih drugih časov!
Se je pravlo, SLATKI GREH I LEPA BRENA!

platofil (ni preverjeno)

Ja.... za kakšno bole kvalitetno muziko pa moremo v MB ali v LJ ali pa v tujino... na žalost je Prekmurje meka za izvajalce najbole plitve in nekvalitetne muzike.

Dingostar (ni preverjeno)

Ja saj stagneramo, ker nan program delajo lidgej kere je čas zmlel. Glavno ka se oni svojih delovnih mest držijo, če gli so nej v stike z čason, tak dugo do se nan smijali ka smo zabačeni pa zaostali.

In reply to by platofil (ni preverjeno)

Giovhcffj (ni preverjeno)

Pa dajte nekšen rock pička van je materna pa ta ciganska muzika.

gost81 (ni preverjeno)

saj je bila včasik kakšna rock skupina na polanskih dnevih, samo kaj to takrat ni ljudi in se ta muzika nikomur ne izplača.

In reply to by Giovhcffj (ni preverjeno)

NN (ni preverjeno)

V Gradišču turnir v malem nogometu.. v petek od 18.ure ter v soboto od 15.ure dalje.
Ribe na gradiski način,srečelov...

carni vrag, (ni preverjeno)

Ne treba jebat

Starejše novice