Foto: Nika Škrilec
V petek 3. junija bo na Slovenski ulici ponovno zadišalo, prihaja kulinarični dogodek Sočna vilica, drugi v letošnji sezoni.

Ulična kulinarična avantura v sedmi izvedbi se nadaljuje 3. junija, med 11. in 20. uro. Kot obljubljajo organizatorji, bo na Slovenski ulici ponovno pestra druščina ponudnikov.

Kdo bo kuhal tokrat?

Na tokratni drugi Sočni vilici te sezone bodo vaše brbončice razvajali naslednji ponudniki: 

Foodstoock - za prijatelje Jimi. Prekmurski frajer, ki vam bo postregel z gurmanskimi burgerji in ostalimi dobrotami. S slastnimi ajdovimi palačinkami v sladki ali slani izvedbi, torticami in langašom vam bo postregla Kavarna in slaščičarna Diana. Ftrgano govedino v bombetki pa bodo pripravljali Krambergerjevi iz osrčja slovenskih goric. 

Za jedi z mehiškim pridihom bodo poskrbeli mojstri ulične kulinarike Gud Street Fud. Tiste obiskovalce, ki imajo najraje sladko pa bodo razvajale Bernijeve puhaste palačinke, to so slastne, omamno dišeče, in puhaste mini palačinke, ki se postrežejo s prelivom ali posipom po želji. Manjkal ne bo niti novozelandski sladoled Koru, narejen iz pravega sadja.

K jedači pa se seveda prileže tudi pijača. Za odlično žlahtno kapljico bodo poskrbela Vina Kramberger, za hladno pivo pa Pannonian Sailor, pivovarna iz Ropoče. Poleg Ropočkega piva bodo ponujali tudi brezalkoholne pijače. 

Pestra ponudba bo poskrbela, da se bo za vsakogar nekaj našlo. Izgovorov, da manjkate na uličnem kulinaričnem dogodku v središču mesta torej ni. 

Pestro glasbeno dogajanje

Za dobro voljo, sproščeno vzdušje in popestritev Sočne vilice bosta poskrbela glasbenika Žan Videc in Sia Lana, mlada glasbena gostja pa bo Sanja Balažic.

Vabljeni na kulinarični dogodek ta petek, med 11. in 20. uro!

Preberite še:

Komentarji (6)

Mitja86 (ni preverjeno)

Viden ka lejko ze vsi na socne vilici delajo,San probo hambureger od toga jimija...groooza pa fuj...nekaj tak slaboga san ze dugo dugo nej pojo.
Je pa scenski kombi,samo to je nej zadosta.

Butasto (ni preverjeno)

In zakaj si mogel tu napisati to.Tan bi pravo. Nabavi si kombi pa značaj peči. Neš mel časa gobca vrteti pa šinfati ka de trbelo delati

In reply to by Mitja86 (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Se popolnoma strinjam s tvojo pripombo. Zadnjič sem zapisal, sicer ne bom tega nosil tja, tule to berejo tudi odgovorni za prireditev, da bi lahko ponudili tudi kakšno drugo pivo, ne samo predragi bevog. Nismo vendar v Avstriji!
Drži pa, si tam ali nisi. Če si, potem sprejemaš njihovo pravilo igre oz. cene. Če pa želijo večji obisk, pa bi morda premislili tudi o tem?

In reply to by Butasto (ni preverjeno)

Tadej 2022 (ni preverjeno)

Predlogi in pripombe so zmeraj dobrodošli. Ampak tam kjer je mesto za to pri organizaciji.lp

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Mitja86 (ni preverjeno)

Napiso san zato ka tak je!! In ka mogoce vidi lastnik,pa de pravo ten ka tan kuhajo naj idejo malo k neksomi kuhari ka jih navci kak se dela burger ali pa ka njin on pokaze kak se stvari streze. Pa tude zato ker je vcasih na soncni vilici resan bila dobra hrana,zdaj pa je kar nekaj..zalostna resnica

In reply to by Butasto (ni preverjeno)

Iz Kamnika doma (ni preverjeno)

Hrana za manj vredni folk

Starejše novice