Slika je simbolična.
Potnik, ki je vstopal na avtobus, je vozniku rekel, da bo »dobil še eno prijavo«, vozniku pa je prekipelo ...

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, na katerem potnik ob vstopu na avtobus provocira voznika z besedami, da bo »dobil še eno prijavo«. 

Voznik vstane in potnika na silo potisne iz avtobusa, ob tem pa ponavlja: »Kaj si rekel?«

Sliši se tudi glas: »Ali si retardiran?« 

Na družbenih omrežjih videoposnetek v luči številnih omejitev, povezanih s koronavirusom, spremlja pripis: »Tkole pa LPP dela kontrole...«

Kaj pa ozadje dogodka?

Voznik naj bi bil v podjetju Ljubljanski potniški promet zaposlen že 12 let, šlo pa naj bi za potnika, ki vozniku že nekaj časa povzroča težave, zato je odreagiral neprimerno, poročajo Slovenske novice.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Anticepilci povzročajo ogromne probleme. Vsepovsod uveljavljajo svojo demokracijo BITI NECEPLJEN. Ko ne gre zlepa, gre pa na grdo. In seveda za vse smo krivi cepljeni...... Če se bojiš cepiti bodi vsaj toliko prijazen do družbe in de delaj nepotrebnih problemov in ne obremenjuj sodržavljanov, ki so toliko odgovorni, da so nese prevzeli tudi tvojo odgovornost in se cepili po tvoje s smrtonosnim cepivom. Necepljeni pokažite solidarnost do cepljenih,kajto po vaše itak ne bomo dolgo in bomo zaradi cepiva v kratkem umrli in pomrli. Takrat boste NECEPLJENI lahko zaživeli svobodno življnje brez omejitev in brez butastih sodržavljanov, ki zaupajo zdravnikom. BO ŠLO?

VRANA (nepreverjen)

Pa ka je s tebof, budalo? Nindri ne piše, ka se šlo za necepljenoga!!
"....šlo pa naj bi za potnika, ki vozniku že nekaj časa povzroča težave, zato je odreagiral neprimerno,..." Ka točno je bilou, znata samiva, ka nika ne pijše... Ti si pa navadno sovražno tele, tou pa je že jasno

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Daj no (nepreverjen)

Nej trbej fčasek skakate... Človek je šou malo rejsan preveč na slejpo. Vaček pa, gnesden se sakšne nekšno pravico išče, seposejde se obnaša, kak se njeme vijde praf. Če pa dobij nazaj kakšen šamar... pa se sklicavle na človekove pravice, svoboščene... Kak drüjžba smo nej v rejde!
Ena zagnjeh takšneh cvejtk je, da se je deklina pre telovadbe umetne, paze umetne nojejt strla, pa zdaj znonkar blond mate štej nekoga toužete.
Delić be pravo: "Pa ljudi, je`l to moguće?"

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Tej retard že duže cajta tupi eno in isto, zatou je pač doubo porcijo od menej.

V toj situaciji na avtobusi bi ges verjetno šmrklaša tüdi okouli kepe, pa doj z avtobusa.... Tak na groubo povejdano, itak pa niti približno ne vem ka je sploj dejansko bilou !!
Pri tistih nojejtaj pa bi okouli kepe tresno šmrklo, oba starša, pa mogouče še babico pa strijce, ka so tak zabita familija, hihihi

Vse sküper pa zejti iz konteksta, pa promovejrati zgodbo necepilca, pa nemrem cüj glejdati...

In reply to by Daj no (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Idiot eden, večijno tej problemof ustvarjajo socialaši, pijanci, VSI cepleni, ka lejko ešče dale odijo po oštarijaj!!!!!!! Marsikeri, ka saki den delamo 8 vor ma s takšimi izmečki probleme tudi po večkrat na keden... Ker je tej gnoj prepričani, ka smej se, samo zatou, ka je nalijani....

In reply to by someone1 (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Či ga pa fsičejš kouli kepe, de pa policijo zval, pa plačaš štrof pa ešče slujžbo zgibijš.... Lejpi časi, nega kaj....

In reply to by anton77 (nepreverjen)

magiran (nepreverjen)

socialaš si ti v glavi, kubični budalo! ne ponižuj te ljudi, niso vsi v istem košu. če si tak proti temu, bodi frajer in najdi job vsem socialašem. tebi bi takoj vzel plačo, pa niti spocialne ne bi dal in te bi videli kaki gobec bi imel, seronja.

In reply to by anton77 (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Največji socialni problem v toj državi je debeli fuknjenec.

In reply to by magiran (nepreverjen)

Što bi vas razmo (nepreverjen)

Glede na to, ka se prvo čuje šoferov glas: "bejž" predvidevan, ka potnik nej upošteval PCT-ja ali provociral šofera. Šoferova reakcija pa seveda žal res napačna ... ampak logična. Ne zagovarjan nikoga, ali potnik si resno proso.

Ohjoj (nepreverjen)

Sploh neven ka je point te objave. Ne veste vi za kaj se je šlo, mi ne vemo za kaj se gre, v komentarih pa se že napada necepljene. Eni lidje so stalno na preži da ob vsaki priliki izbruhnejo nad ljudmi keri se neso PROSTOVOLJNO cepili. Tam raje napišite kejo cepljenih športnikov je melo infarkt ali pa mrlo!

HojSS PRESS (nepreverjen)

HMmm, šofer se obnaša, kot bi bus bil njegov.
Sicer vemo, kdo vozi buse. Kot nekoč. Ko nkateri še osnovne šole niso končali.
Za šoferja je vsak bil dober.
Obnaša se arogantno in primitivno.
Popolnoma nobene kulture.
Ima srečo, da ni naletel na kakšnega, ki obvlada borilne veščine.
Bi ga prijel in čez glavo pognal iz busa.
Šofer bi potem 100 X premislil preden bi žalil kakega občana.

Starejše novice