Na novinarski konferenci po tekmi je zdaj že bivši trener Mure 05 Oliver Bogatinov dejal, da nepreklicno odstopa z mesta trenerja.

Bogatinov se je za to potezo odločil po novem porazu njegovih varovancev, Mura pa za najbližjim nasprotnikom zaostaja že za 7 točk. Bogatinov je po porazu športno čestital Domžalčanom. Dejal je še, da se je za postavitev brez klasičnega napadalca odločil po analizi nasprotnika, kjer so ugotovili, da slednji stojijo precej visoko, tako da bi hitrejši igralci z vletavanjem v prazen prostor za nasprotnikovo obrambo prišli bolj do izraza. Mura se bo v naslednjem krogu pred domačimi gledalci pomerila z Rudarjem. Kdo bo vodil ekipo, še ni znano.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Spy

Končno!
Šimundžo nazaj takoj!

mis

g. topič, Šimundža ni potreben, še kako je. Ti si res smešen...

Thor

dvomin ka de Šimundža prišo nazaj glede na to kak jo je to sezono vničilo vodstvo

joshy

hvaljen jezus... cejlih 90minut je sedo tan kak tele, pa niti enkrat nej gor stano ali eno rejč pravo svojin igralcon... pa tau je te nekši trener???

bojci19

Zdaj pa se treba odstraniti CIFRA! Ta clovek nima kaj delati pri muri

I-OWN-YOUR-MOM

Ge mislin, ka lejko samo igralci ostanejo, pa še to se jih more par spakivati ...

pizdun

pa Topiča zeme sebo jesssssssss

Daddy_Cool

Zdaj kda je napravil nepopravljivo škodo, je itak vseeno če ide ali nej. Mura de zelo verjetno letela iz prve lige, bi me fejst čudilo, če bi se obdržali.

ti_si_nula

Takšnega trenera Mura res ne rabi, Šimundža je naredil v pretekli sezoni nemogoče iz njih; kaj takšnega težko da se ponovi. Med drugim: osebno navijam zato, da se Topiča skensla; se ga spomnim od nekoč&nekdaj in je samo drek mešal ter vedno nekaj delal po svoje.

methos

Treba se sprijazniti z dejstvi....

Mura da ni dobila povabila v 1. SNL, verjetno bi se danes igrala v 2.SNL, ker ji s takim igralskim kadrom ne bi uspelo priti v 1. ligo.

Šimundža je pred leto dni dvignil sidro in odjadral v Avstrijo, ker je tam dobil boljšo plačo, zaj ko so ga naterali, zaj bi mu trenersko mesto v Muri bilo vrhunec, ker dvomim da bo ga kje kdo sploh vzel od 1. SNL.

Treba pa je biti realen, Mura nima za coca colo pejnez, igralski kader je zelo slab, da o vodstvu kluba ne govorim, tako da mislim da je realna situacija 2. SNL, sanja pa lahko svinja o kukuruzu oz. 1.SNL brez pribite pare , dvomim pa da obstaja na tem svetu idiot, ki bo prisel z denarjem in bo ga vlozil v klub, da pa bodo s tem denarjem "virtili" razni Topici & co.

©en3x

Par kol prekesno. Čas je bil ka ide tak Bogatinov kak Topič

đorđ

Pa nemre prešaltati iz pionirov ali kadetov na člansko ekipo kar tak nešče. Bogatinov, nazaj trenejrat pionire Kopra

Vipko
Truplo

Ko so slabi rezultati, se mislim da vsepovsod menja trener. Pri Muri nekaj krogov prepozno.

Ko ni ničesar v klubu urejeno in to v Muri ni, se morajo iskati druge rešitve pri upravi, vodstvu. Na tem se sploh ne dela.

Kot laik bi povedal, da igralski kader ni tako slab. Tudi iz najboljših sestavin slab kuhar težko skuha dobro jedačo. Torej naj najdejo boljšega kuharja, vendar je treba imeti tudi denar. Zastonj bo težko prišel kakšen dober trener.

Da so prodali baje 47 vstopnic, pa pove svoje. Vsaj jaz sem včeraj rajši popoldne prespal doma.

skandi

POL EKIPE SUSPENDERATI!
Fajič koliko je bila kvota na 2 u Travniku?Možda 2.80 jeli.P...a van m.....a!Te so pa vsi drugi krivi.......!

Al_Pacino

Anteeeeeeeeeeeee svi mo zateeeeeeee

mcmario

ka je rejsan s ten fajicon? odiso ali poskodovani ali ka?

Plemeniti

Kaj ste pa čakali? Dečki tudi morejo z nečesa živeti. Če ni plače pa pač s stavami.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice