Mladi iz Občine Beltinci so se odločili, da izvedejo projekt medgeneracijskega druženja in na brezplačno izobraževanje povabijo vse starejše krajane, ki bi se želeli naučiti veščin osnov računalništva.

Mladi iz Občine Beltinci so se odločili, da izvedejo projekt medgeneracijskega druženja, zato vabijo vse starejše krajane in vse, ki bi se želeli naučiti veščin osnove računalništva iz Občine Beltinci na brezplačno izobraževanje. K sodelovanju vabijo tudi prostovoljce, za katere bodo nato tudi organizirali piknik.

Zagotovite si vaše mesto že danes

Udeleženci delavnice se bodo seznanili z računalnikom, tipkovnico, miško in dokumenti za pisanje sporočil. Znanje bodo nadgradili s spoznavanjem  interneta, ustvarili si bodo svoj elektronski naslov in se včlanili na družabno omrežje Facebook. Vsak udeleženec bo lahko obiskal dve delavnici po dve šolski uri. Prva delavnica bo potekala 23. novembra. Prijave zbirajo vsak dan od 17. do 19. ure na telefonsko številko 031 457 967 (Kaja). Izobraževanje bo predvidoma potekalo ob sobotah in nedeljah od 17. do 19. ure. Vsi zainteresirani bodo naknadno obveščeni o točni uči in lokaciji izvajanja delavnic.

K sodelovanju vabijo prostovoljce

Ker brez zadostnega števila prostovoljcev ne bodo mogli učinkovito izvesti projekta, vabijo k sodelovanju prostovoljce. Kot so navedli, starost ni ovira, prav tako tudi ni ovira če niste član DPM Beltinci in ste iz drugih društev ali pa niste člani društev. Edini pogoj je znanje osnov računalništv. Vsi, ki bi želeli postati prostovoljci pošljite sms na PROSTOVOLJEC IME PRIIMEK na 031 457 967 (Kaja). Vse informacije sledijo naknadno. Za vse prostovoljce bodo nato organizirali tudi piknik.


S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jonie

končno nekaj pametnoga

Starejše novice