V napolnjeni dvorani Park je sinoči nastopil hrvaški glasbenik Massimo Savić ter navdušil občinstvo.

Sinoči je v nabito polni gledališki dvorani Park nastopil priznani hrvaški glasbenik Massimo Savić. Koncert se je sicer pričel s skoraj tričetrturno zamudo, a se je Massimo obiskovalcem za zamudo opravičil, s svojim nastopom pa tudi hitro odkupil. Ena izmed prvih pesmi, ki jo je zapel, je bila priredba pesmi Razlog, slovenske skupine Nude. V napovedi pesmi je dejal, da ni vse dobro, kar pride iz Hrvaške ter da imamo tudi v Sloveniji dosti kvalitetnih glasbenih skupin, s čimer je požel aplavz in navdušenje publike. Poleg priredbe pesmi skupine Nude, je Massimo s skupino zaigral in zapel tudi pesem Gracija, legendarne skupine Azra. Vzdušje v dvorani je bilo tudi sicer odlično, čeprav se rahlo zadržano občinstvo, kljub pevčevim pozivom, nikakor ni moglo vklopiti v koncert ter zapeti z njim.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dejan4977

bi lejko dali gor slike občinstva iz razlicnih kotov nej pa vse slikane iz enega mesta.

nani17

ja tej fotograf je pa rejsan stal sigdar na enem mestu in slikal...

theused

in kar je v naslovu vam more prav Hrvat povedat..siromaki..ampak, Massimo, Josipa Lisac, Arsen Dedić, Parni valjak, Hladno pivo, KUD Idioti , Psihomodo po, ne sodijo v to kategorijo slabe Hrvaške glasbe.
Najbolj smešno pa je bilo, da so potem na njegovo izjavo aplavdirali ljudje, ki 90 procentno poslušajo samo Hrvaško glasbo. Kontradiktorno Prekmurje, zmeden narod.

raskolnikov

Jap, zame je Masimo moška različica Josipe Lisac, sicer pa res odstopa od ostalih hrvaških "trehdurašev"..ala Zečič..Stavros..itd.

Vipko
KRT

theused po moje ljudje, ki poslušajo tretjerazredno hrvaško muziko na tem koncertu ni bilo, verjamem pa da je Massimo bil pred koncertom na kavi v Cubuju, pa ga je to spodbudilu k temu razmišljanju, kot mene ista stvar par ur prej na opoldanski kavi v omenjenem lokalu (pa niti slučajo ni edini tak lokal) ... koncert ok je pa bil zadnji njegov v lendavski dvorani vseeno boljši ali zaradi boljše akustike dvorane ali pa sem sedel na napačnem mestu. verjamem pa da se je malo poznala njegova bolezen ... ne zmanjšuje pa to njegove veličine. še več takih dogodkov.

Vipko
tinka78

Koncert je bil odličen. Vse pohvale organizatorjem in predvsem odlični glasbeni zasedbi. Na koncertu v Lendavi nisem bila, ampak če je bilo boljše kot včeraj, potem je res moralo biti odlično. Presenetila me je tudi njegova slovenščina, ki je za nekoga, ki ne živi v Sloveniji, prav odlična. Res povsem drugi razred glasbenika, kot vsa tista cenena hrvaška muzika, ki jo vrtijo po raznih kafičih in diskačih.

Več takih koncertov!

tuncika

Bravo Masimo, po dolgih časih komentar na mestu !
Res ni vse dobro kar pride iz Hrvaške !
Ampak Pomurci tega ne vedo, dobro, da si jih opomnil !

respect

zakon koncert - malo je sicer bil kitarist na hipe preglasen ale celota super.
novi cd je tude prijeten za uho.
Več takih koncertov v MS.

goodboy80

Katastrofa od zvoka (sploh ni bilo ozvocenja), katastrofa od koncerta. Slisala se je kitara iz ojacevalca. Sramota. Da ne omenjam 45minutne zamude...

raskolnikov

Ma nehaj z takimi forami, ne boš menda trdil, da so bili vsi mikrofoni, bas kitara in klaviature priklopljeni na kitarski ojačevalec...tega si še dueti ne privoščijo...mal pojma je pa že treba imet, če hočeš komentirati.
l.p.

maksim

Zvok je bil daleč od optimalnega.Kitara je bila preglasna in je v glavnem preglasila pevca, tako da se ga večkrat niti ni razločno slišalo kaj poje. Potem se pa čudi, da ga publika ne spremlja in to predvsem pri manj znanih komadih.
Očitno je temu botrovala zamuda in slaba priprava na koncert, vključno z osvetlitvijo.Tega še nisem doživel na koncertih ,da bi nekdo med nastopom z mikrofonom dajal navodila za osvetlitev.
Tako pač ne gre in to je v neki meri podcenjevanje publike.
Zato pa naj ne šimfa ostalih glasbenikov s Hrvaške, ker se ti s svojo ekipo vsaj pripravijo na nastop, kljub temu, da niso tako renomirane zvezde.
Pa lep dan

klaudija

Mislim, da je Massimo nekaj časa živel v Kopru, sicer že leta nazaj, in zato je tudi njegova slovenščina precej dobra. Lendavski koncert je res bil 1a, ampak Massimu nasplošno ležijo bolj intimni prostori. poslušala sem ga v dvorani Lisinski, pa lahko rečem da je lendavski koncert bilj boljši - on enostavno ni za velike dvorane.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice