Občina Lendava je bila uspešna pri pridobivanju sofinancerskih sredstev iz razpisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Župan občine Lendava Janez Magyar in državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Mitja Slavinec, sta v mestni hiši podpisala sofinancersko pogodbo za gradnjo prizidka k objektu DOŠ I Lendava v višini nekaj več kot milijon evrov.

Nov prizidek k objektu Dvojezične osnovne šole I Lendava je odgovor na potrebo povečanega vpisa v zadnjih letih, saj v obstoječih prostorih ne morejo zagotavljati optimalnih pogojev za delo. S podpisom pogodbe za sofinnaciranje projekta, lahko občina zdaj pristopi k nadaljnjim izvedbenim aktivnostim.

Z investicijo bo Dvojezična osnovna šola I Lendava pridobila dobrih 800 kvadratnih metrov tlorisne površine, v prizidku sta načrtovani dvorani oziroma predavalnici za 80 in 40 oseb, štiri učilnice in štirje kabineti.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
magyar bacsi (nepreverjen)

Mastnolasi.....koprivin, brezov, kamiličin šampon delajo čuda. Le kaj ko...........

Nepotrebno so-… (nepreverjen)

Financiraj se sam ker "so" nacisti

KAJ PA SOBOTA ? (nepreverjen)

V Lendavi se ogromno dela za razliko od komunistične Sobote, pipica se je Jevški lekaj dol zaprla.

Ka . (nepreverjen)

Ka se pa te dela? Biu par dni nazaj v Lendavi pa vse isto kak je bilo. Za razliko od Sobote kera je gradbišče zadnjih par lejt.

In reply to by KAJ PA SOBOTA ? (nepreverjen)

nova 1 (nepreverjen)

Ka tou gučiš. Pogledni si Soboto kelko sega se napravilo. V lendavi pa nika, razen par sto metrov cest za bicikle. Piramido je Balažek zrikta, te župan mađar pa nika! Ve samo na dosta guči, pa fešta.

In reply to by Ka . (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Mitja Slavinec je oproda Janeza janše ter karieristični aparatčik. Ne glede na vse porscheje in tesle bo za zmeraj ostal le oproda vladajočih klik. Bedno in patetično.

anton77 (nepreverjen)

Pa oproda velkoga privatnika pa njegove hčerij....

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Starejše novice