Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 11. septembra, opravili 2720 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 559 novih okužb, gre za 20,6-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 16.504 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 5488 PCR testiranjih potrdili 1085 novih okužb. Šlo je za 19,8-odstotni delež.

V Sloveniji je 9656 aktivnih primerov okužb s koronavirusom, to je 559 več kot dan prej.

Hospitaliziranih 292 oseb

Trenutno je v bolnišnicah hospitaliziranih 292 covidnih bolnikov, od tega je 70 pacientov na intenzivni negi. 

Včeraj nismo zabeležili nove smrtne žrtve s koronavirusom. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4469 oseb.

Komentarji (51)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pameten (nepreverjen)

Se vozijo bolnike od drugod, prekmurce pa moremo odite v mb na preglede ka so tu preduge cakalne vrste. Bolnica rakican sramota!!!!

Drekaške. (nepreverjen)

KAK JE PA NA HRVAŠKIH PLAŽAH, GUŽVA, PREVERITE.

In reply to by Pameten (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Mogoče je v tvojih možganih tudi, zato majo Hrvati vse odprejto pa nikšega cirkusa od PCT

In reply to by Drekaške. (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp p3p

Za vstop na Hrvaško potrebuješ PCT. Nimaš PTC obvezna karantena 14 dni.
p3p Ti si Lažnjivi Kljukec.

Ldan

In reply to by p3p (nepreverjen)

Lubrikantis (nepreverjen)

Vcera san sou sluzbeno na Hrvasko, nisce me na meji nej pijto nika, tak ka ne lapaj brezveze…

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp Lubrikantis

Na Hrvaško grem vsaki drugi dan. Za vstop je pogoj PCT. Lubrikantis lažnjivi "kljukec".
Na straneh ministrstva za notranje zadeve:
Putnicima koji dolaze neposredno iz država i/ili regija članica Europske unije, odnosno država i/ili regija članica schengenskog prostora i država pridruženih schengenskom prostoru, neovisno o državljanstvu, omogućit će se ulazak u Republiku Hrvatsku ako posjeduju važeću i valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.

Upam, da si "pismen".....lažnjivi kljukec😨😨😨

Lnedeljo

In reply to by Lubrikantis (nepreverjen)

Lubrikantis (nepreverjen)

Mahanje z rokou je za tebe PCT?

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

kontracepcija1 (nepreverjen)

Te bi si še dale prešto ka piše na toj strani:
.
Iznimke od navedenih obveza su:
radnici ili samozaposlene osobe koje obavljaju ključne poslove, uključujući zdravstvene djelatnike, pogranične i upućene radnike te sezonske radnike kako su navedeni u DOKUMENTU, uz uvjet da ne borave u Republici Hrvatskoj ili izvan Republike Hrvatske duže od 12 sati;
.
Če na meji pokažeš povabilo ali naročilo poslovnoga partnera ali stranke na Hrvaškon in še napotnico svojoga podjetja za izvajanje dela ali poslovni sestanek na Hrvaškon ne rabiš pokazati nikšoga PCT dokumenta. V ton primeri ne rabiš niti izpuniti obrazca na EnterCroatia.

Problem je edino gda ideš nazaj, ka moreš pokazati PCT papejre našin policajon na meji. Brez toga nemreš nazaj. Se pa da to rešiti, če ideš prek Mađarske in na meji povejš ka si v tranziti za Slovenijo pa te nišče nič ne pita. Na avtocesti iz Mađarske v Slovenijo na meji pa itak nega niti mađarskih niti naših policajov in se samo prek odpelaš. Tak ka si se zdaj dragi prijatelj malo osramotil s ten ka si Lubrikantisa označo za lažnivca.

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp kontracepcija

Tudi ti si lažnivec, kar si posredno tudi sam potrdil o vračanju preko Madžarske, in laganju o tranzitu, čeprav to sploh ni tranzit
Oseba doma iz Postojne,Kranja,Jesenic,Celja,Novega mesta itd.., ki je turist na Jadranu, se po tvoje v Slovenijo vrne preko Madžarske (Madžari na meji z Hrvaško preverjajo vstopne pogoje) v kraj bivanja...v tranzitu😊😊😊. Brez PTC sledi KARANTENA. Izjeme za vstop na Hrvaško brez Covid putovnice je za zelo ozek krog ljudi..(npr., če si lastnik kmetijskega zemljišča in tam opravljaš določeno delo. Ob vračilu v Slovenijo brez PTC do 10 ur v nasprotnem 10 dnevna karantena.
Od 1.11 na Hrvaško in ostalo EU samo še PC+ navedene minimalne izjeme.

Priporočam cepljenje in bodo vsa ta Balkanska "mudrovanja" nepotrebna.

Prijetno cepljenje in Lnoč

In reply to by kontracepcija1 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Na hrvaških plažah je še vedno dosti turistov. Ukrepov nobenih, niso tak odštekani kak naš protikomunistični borec Janša.

In reply to by Drekaške. (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Antivakseri izbira je vaša, do edne mere, po toj meri pa tüj naša. Nej se van trbej cepiti, nej van trbej nositi maske, ne vörvlete v betek, fse van je glupo. Pred seuf mate samo sebe, sebe, za drujge se van pa jebe. Malo mučnite s sfojo glavou, nej z glavo fasbukovcof pa raznij anarhistov. Samo pravin , ka se nete slučajno znajšli na špitalskoj posteli pod kisikon.

zk (nepreverjen)

cepljeni še bolj prenašamo okrog virus... in se ne testiramo... to ni kul...
lp

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

oppq (nepreverjen)

zk? gli ti si cepleni ja. kaksna betezna fora

In reply to by zk (nepreverjen)

ja rejsan je

Tou je eden, dva napijso, zdaj se pa okoule nose, kak da be tou bijla istena. Ja, ceplene lejko nosemo virus okoule, lejko gratamo betežne, ale se je menša verjetnost, kak če ne be bilij ceplene. Je tou tak težko razmete?

In reply to by zk (nepreverjen)

Giuhbbb (nepreverjen)

Ma kakšni menje v cepivih so same zdravju škodljive snovi gli cepleni te hudo zboleli!

In reply to by ja rejsan je

kontracepcija1 (nepreverjen)

Tou je tak kak da bi pravo ka je po kontracepcijski tableti ženska menje noseča kak pa, če bi nej tablete pogejla. Noseča je v obeh primerih. Tudi ti boš betežen v obeh primerih in to ka je ta verjetnost menša je glih tak pri necepljenih. Ne okuži se sakši necepljeni in ne okuži se sakši cepljeni. Izbira je od sakšoga posameznika. Ges san cepleni.

In reply to by ja rejsan je

100-100 (nepreverjen)

Nej je tak, tüj noseče so gratale po kontracepcijskij tabletaj ali pa luknjastomi olajgumiji. Tak je s cepivom , nika je nej sto procentno. Po ceplenji maš v primeri ka se okužiš samo bokše šanse za ležejši potek betega-pa tüj tou je odvisno od števila tvojih protiteles.

In reply to by kontracepcija1 (nepreverjen)

kontracepcija1 (nepreverjen)

"...bokše šanse za ležejši potek betega-pa tüj tou je odvisno od števila tvojih protiteles."
Tou vse maš tudi, če si necepljeni z dobrin imunskin sistemon, velkin številon protiteles, po možnosti še prebolevnik. Pa še mlajši od 50 lejt. Kak pravin odločitev je osebna in po moje nesmi biti prisile, glede na to ka od toga virusa resno zboli ali umre menje kak 0,02% okuženih.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

agaand
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Se popolnoma strinjam s tebof. Plus toga je prišlo na dan, da se necepijo manj izobraženi. To pa tak ali tak lejko vidiš po komenteranji in nerazumevanji resnosti betega. Zgleda, da kljub vsemu napredku ostajamo v pradavnini ali srednejm veku. Anticepilci bravo samo tak dale pa te lepo pomrli zavolo covida. Mi cepleni pa mo uživali življenje dale v miru brez vas. Vi samo delajte številke.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Zikovtza (nepreverjen)

Ti si samo laži podkupljeni cepec zabiti!

In reply to by agaand

agaand

Izobrazba je na tvoji strani. Što koli že si. Ko žališ sogovornika pomeni, da ima sogovornik prav. Torej BRAVO!

In reply to by Zikovtza (nepreverjen)

kontracepcija1 (nepreverjen)

Se strinjan, zato pa je namenje cepljenih in največ antivaxerov med volilci desnih političnih strank keri so že po defaulti menje izobraženi.

In reply to by agaand

agaand

Ma nemoj, kelko je meni znano se neščejo cejpiti pa propagerajo necepljenje gli levičari, keri nagajajo sedanji vladi. Poznan dosta lidi, keri se majo za pametne in izobražene v resnici pa nemajo zdrave pameti. tou so prdvsem delavci v vzgoji in izobraževanju. Volivci lejvih strank večinoma. Desni smo se cejpili že zdavnaj, zato ka smo ovčke pa bougamo pastira Janšo. Tak ka si si tou izmisli kar konkretno, da se desni ne cepimo zaradi nizke izobrazbe.

In reply to by kontracepcija1 (nepreverjen)

kontracepcija1 (nepreverjen)

No ja, to glih ne drži tak kak si ti misliš. Po zadnji napravleni raziskavi, ge so preverjali glih to, keri volilci kerih političnih polov so najmenje oziroma najbole naklonjeni cepljenji, so po šestih ponovitvah prišli do vzorca, oziroma do zaključka ka je več podpornikov levih strank cepljenih ali se še misli cepiti v bližnji prihodnosti. Razlika med levimi in desnimi je sicer samo kakšen procent ali dva, ampak je vseeno v korist levih. Zato ne drži to ka že celi čas poslušamo ka kao levi nasprotujejo cepljenji in se neščejo cepiti. Po toj raziskavi je cepljenih negi isto, levi 41%, desni 40%, ostali so neopredeljeni, je pa dosti večja razlika pri tistih ka se še za sigurno mislijo cepiti v bližnji prihodnosti, levi 19%, desni 13%. Iz prve roke, man dva sodelavca, keriva sta si do pred nekaj časa skoraj dala v koleno vrtati za Janšo pa še na smrt sta se vedno bila pripravljena skrejgati zaradi njega, zdaj se je pa pri cepljenji ljubezen do Janše naednouk nehala. V celon kolektivi (14 lidij) sta edino njiva nej cepljeniva. Dva sta sicer prebolevnika in se nameravata cepiti takoj gda njima to pretečej. Oviva dva pa nonstop napekata o nekših strankih učinkih cepiva.

In reply to by agaand

VRANA (nepreverjen)

Hahahaha, kakšen kretenčič... Ge je tou prišlo na dan??? Što te je tou tak nakrmo??

MIT študija pravi ravno nasprotno!!!!! Ali što je geli MIT??? Nekši šalabajzeri, geli???
Študija pravi, ka so skeptiki "visoko informirani, znanstveno pismeni, sofisticirani pri uporabi podatkov..." !!
In Slovenija ponavlja isto napako, kot ZDA: necepilce so razglasili za "manj inteligentne", "teoretike zarot",.... samo negativni izrazi v glavnem! In kaj je bil rezultat v ZDA? Skeptiki so bili še bolj odločno proti cepljenju , plus še tisti neopredeljeni so se pa nagnili k necepljenju! Ko ti nekdo ves čas laja in bleje, da si neinteligenten in vse negativno: kaj pa pričakujejo?? V glavnem: z javnostjo komunicirajo totalni idioti !! Napak xyz....

Zdaj pa še malo realnosti, za tvoj pokvarjeni, izrojeni pogled, da bomo necepilci "pomrli zavolo covida"... Če vzamemo, da je smrtnost 2%, potem od 100 necepilcev preživi covid 98 !!! Ali idiot de dalje svoje tiral !!!
"Mi cepleni pa mo uživali življenje dale v miru brez vas." -točno to dokazuje, kakšno govno si!!! Cepilci lejko še naprej širijo virus, brez testiranja-IN TO JE GLAVNI PROBLEM... Pa vendar se imate za plemenite in inteligentne, napredne, hahahaha...

Cepljenje BI IMELO UČINEK LE V PRIMERU, da se nas čimveč cepi (VARNI ZA SEBE) in da za vse velja, da se redno testiramo (VARNI ZA DRUGE) !!!! Zdaj pa tak polovičarsko, cepljeni širijo virus, krivi necepljeni....

In reply to by agaand

agaand

itak moreš biti inteligenten ka vrvleš raznorazni vračon pa šalabajzeran. Resno me zanima če pri resnoj bolezni, poškodbitudi najprle letiš k vedeževalki, ali šamanom ali pa ideš po pomoč k uradnoj medicini? Samo telko za razmislek.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Kakšni vrači pa šalabajzeri, se ti mejša?? Pozabo si še Fakebook, hihi....

Vsi podatki, ki jih uporabljam, so dosegljivi vsem, so od uradnih inštanc, ustanov, uglednih časopisov,.... Vse ostalo je plod tvoje (močno omejene) inteligence in propagande, kateri nasedaš !!!

P.S.: Mimogrede, jaz osebno imam tudi npr. zavarovanje, ki mi omogoča DRUGO MNENJE, če je pri zdravniku kakšna malo "čudna" zadeva !!! Pa to ni nič čudnega, ampak čisto normalno !!!

Zdaj so vas pa nekatere prepričali, da je razmišljati s svojo glavo nekak neinteligentno!!! Ni to ironično: razmišljati z lastno glavo je neinteligentno!!! Slepo prikimavati je pa biti razgledan, inteligenten, izobražen, hihihi...
Zdaj si pa vzemi malo časa, pa pobrskaj "Milgramov eksperiment" in poglej, kateri si ti v tem preizkusu !!!

In reply to by agaand

Lubrikantis (nepreverjen)

Zdaj san ti se ge lajk stisno, vupan samo ka se bos tej logike o keroj zdaj pises dale drzo. Vidis ka se da.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Pinjac (nepreverjen)

kaj vredi izobrazba, če drugače nimaš inteligencije? in to si s tem dokazal. budalo. ko čez par let doživiš probleme zaradi cepiva, ne javkaj potem!

In reply to by agaand

Zgjijb (nepreverjen)

NATEG in PREVARA LAŽI SVINJO PODKUPLENO NIČ VREDNO! CEPITE SE DA BOSTE NEPLODNI IN DA PREJ ZBOLITE!

isusek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

in ti si gli tisti spermij ka je zmago!!?! boze sacuvaj! te je edino pravilno ka de vecina neplodna ce pridejo v taksni kak si ti

In reply to by Zgjijb (nepreverjen)

penzlin (nepreverjen)

Na hrvaškon so še fraj mesta v kampe.

p3p (nepreverjen)

Pa na Murinon stadioni, pa na ulici v centru MS in Kuzminska noč in vse veselice bogračijade trgatve in vse druge prireditve, bi po takšnon pol Prekmurcev bilo na pol mrtvih?

Ovčke ste (nepreverjen)

Korona plan na svetovnoj ravni: Cepiti čim več mladih s cepivom, kero de čez par let pokazalo ka do vsi cepljeni neplodni. Takrat majo muslimani, talibani in ostali 'nerazviti' narodi, keri se ne cepijo prosto pot ka osvojijo Evropo, ker v Evropi več nede naravnoga prirastka. Čez 50 let de Evropa, Amerika,... že zdavnaj pod islamsko ureditvijo. Ka sploj ne omenjan mastnih zaslužkov farmacevtskih firm in toga, kak je vse podkupljeno s strani Kitajske, Bližnjoga vzhoda itd. OVCE, PREDVSEM MLADI NE NASEDAJTE VLADI KERA VAS SILI V CEPLJENJE, ČE ŠČETE, KA DE EVROPA OSTALA NORMALNA.

narod je čuda (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Koje bluzite eni oz en, sobotainfo bi že zdavnaj mogla te komentare doj zaprejti, tak nika pametnoga tu ne piše. 😂

In reply to by Ovčke ste (nepreverjen)

Ovčke ste (nepreverjen)

En mladi človik, keri ma normalno delujoči imunski sistem, se zdravo prehranjuvle in športa vsaj 0.5-1 uro dnevno in nema nobenih pridruženih bolezni nemre tak zboleti z viruson ka bi to melo trajne posledice. Po drugoj strani pa z cepivon neveš ka so posledice čez par let. Tisti ka nemrejo meti dece več in so z biološkoga vidika v družbi neuporabni pa naj se precepijo in zaščitijo samoga sebe in porast številk.

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Sami strokovnjaki vsi poprejk, te kda te betežni ne j oditi k doktori pa v bolnico, na fb pitajte ka trbej.

In reply to by Ovčke ste (nepreverjen)

Lubrikantis (nepreverjen)

Ti si ze betezen, pa se izda lapas!

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

vip.... (nepreverjen)

vsak 2 je cepljen, teh Ne tastirate, okuzenih pa vec ko ni bil noben cepljen. Ni logike. Poleg tega pa se vsak hoce okuzit, da potem lahko dobi P prebolelist dokaz, zato vec okuzb.

vpaoao.... (nepreverjen)

Ves, mi delamo na projektu s 350 sodelavci, vsi brez mask, enkrat na mesec testiranje In nobeden ni zbolel do danes po letu dni, ceprav smo iz 15tih razlicnih drzav. Toliko o nevarnosti.

amdamdes (nepreverjen)

ste vi iz 15-ih držav, ja! le kdo ti to verjame!

In reply to by vpaoao.... (nepreverjen)

a.a.o.... (nepreverjen)

Jansa ima pogoj vsaj 70% precepljenost, sploh ni pomembno ali ste zdravi ali bolni, le tako bo potem dobil 3,5 milijarde eur iz evrope, da bo imel za place in bo lahko brez protestov sel na volitve. rok uporabe cepivom se iztaka konc oktobra, vecini konc decembra 2021

korona-corona (nepreverjen)

Pozabo si pa pripijsati, ka mamo glij še MILIJON, ja en milijon, doz cepiva na lageri,
pa to trbej takoj ponucati (rok uporabe)!

In reply to by a.a.o.... (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ka se tiče borbe s kovidom je Janša pravi genij. Cepili smo milijon ljudi, pa da vidimo kakšni so rezultati. Lani sobota 12.9. smo meli pri 16793 testaj 99 pozitivnih to je 5,5%. Letos sobota 11.9. 2720 testov, 559 pozitivnih, 20,5%. Vsaki norc lejko vidi, ka cepivo deluje več kak dobro. Milijon ljudi smo cepili, rezultat pa petkrat slabši. Ka to za cepiva je kupo Janša? Izgleda da je to cepljenje njemi vujšlo v hlače. Mogoče ges kak menje izobraženi necepljeni ne razmin velki uspeh našega Fuehrera.

??? (nepreverjen)

Leta 2017 je bilo samo v rakicane v bolnice skoraj 300 pacientov z gripo, ge je se cela slovenija... zakoj za vraga pa zaj naodnok nega vec mesta? Kama ste jih te dale? Zaj jih pa nemrete... pa kaksa smrtnost velka je te bila pa nej bilo nikse panike pa nikseh ukrepov pa nika... vaci si pa to lejko na splete vse poiscete pa prestete... na statisticnon urade je vse gor, samo malo casa trbej ka poisces...

Nacisti ... (nepreverjen)

oe24/oesterreich/politik/kickl-regt-mit-nazi-vergleich

čarni vrag (nepreverjen)

Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.
Sveto pismo, knjiga Razodetja
Očitno gre pri tem PCT pogoju za privržence Satana. Žig zveri pa se imenuje PCT pogoj.

čarni vrag (nepreverjen)

Nekaj čudnega se dogaja. Med TV poročili v Avstraliji se je za trenutek pojavila slika satanistične maše. Ali je korona orodje Satana?

Ofeden (nepreverjen)

Murina tekma, Kuzmiška nouč…
Zaj mo te vidle kak divđa je ta delta.

Krek, Kacin pa Beovička gvüšno že grozijo ka de v naslednjaj dveh kednaj Prekmurje nej samo temno rdečo liki de že čarno.

Blablablablabl… (nepreverjen)

Igrala je igrala Vladojova banda
Plesala je, plesala 'z B'ltinec devojka

korona-corona (nepreverjen)

Dedek Mraz je izpljuno: cepljeni so talci necepljenih,. ker zasedajp bolnice in podaljšujejo čakalne vrste!
Ka je do lani dugih čakalnih vrst nej bilo??? So vse po tekočen operirali???
Smrad smrdljivi! Za prihod po metadon (keri je btw. gratis) pa nej trbej PCT?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice