Foto: Instagram 2many4granny
Vplivneža sta se podala na Kajmanske otoke, na dopust le zanju. Zbolela sta za covidom in zato obtičala v strogi karanteni, daleč stran od doma. Zdaj si želita, da bi otroci lahko prišli do njiju.

Znana Slovenka Jasna Žaler Culiberg in njen mož Miha Culiberg vodita pet podjetij, njuna Instagram profila pa navdušujeta s slikami z raznih koncev sveta.

Tudi zadnje dni lahko spremljamo fotografije s krasne Jamajke, kamor je Jasno za 40. rojstni dan peljal mož.

Vplivneža sta se odpravila na Jamajko, na oddih le zanju. Sprva sta pisala o tem, da je oddih brez otrok zelo pomembna stvar v partnerskem odnosu.

Sedaj sta zaradi pozitivnih covid testov obtičala na Kajmanskih otokih, njune Instagram objave pa te dni preplavlja njun strah in obžalovanje, da še nekaj časa ne bosta videla svojih otrok.

Potovati brez otrok

Pred dnevi sta na družinski Instagram profil objavila odgovor na kritike, da sta zakonca »egoistična, da potujeta brez otrok«.

Odgovorila sta povsem odkrito:

»Nima smisla ovinkariti, olepšavati svoje misli in prepričanja. 

Pustiti otroke v varnem zavetju, se posvetiti tisoč odstotkov en drugemu, se ljubiti trikrat na dan in klepetati, delati plane, revizije, narediti kaj norega kot v mladosti, se spočiti, naspati, spoznavati nove zanimive in uspešne ljudi, je po najinem mnenju vredno več in najbolj dragoceno darilo tudi za otroke. 

V tempu, ki ga imava, v skrbeh in odgovornostih vzgoje petih otrok, kreditov, petih firm, zaposlenih, je odklop in filanje baterij nujno, da se še najdeš, čutiš in ljubiš. In ohranjaš fizično in psihično zdravje.«

Sedaj otroke pogrešata

Dopust na Jamajki sta vplivneža načrtovala za dva tedna. Med bivanjem tam sta se odločila nekaj dni preživeti še na Kajmanskih otokih, kamor trenutno lahko vstopijo le cepljene osebe, 20 mesecev pa so bili otoki povsem zaprti za turiste.

Na Kajmanskih otokih zahtevajo opravljene covid teste na vsakih nekaj dni turističnega bivanja. Tako opisujeta, da sta po dveh dnevih na otokih, prejela pozitiven covid rezultat. Pravita, da ne trpita za niti enim simptomom bolezni.

»Po dveh tednih sva otroke začela zelo pogrešati. Ko bi se končno lahko spet videli, se je začela kalvarija,« opisuje Jasna.

Tako imata sedaj odrejeno strogo dvotedensko izolacijo na Kajmanskih otokih. Če jo kršita, ju po njihovih zakonih, čaka dve leti zapora in visoka denarna kazen.

»Najhuje je, da otrok ne moreva dobiti sem, ker necepljeni nikakor ne morejo vstopiti na Kajmanske,« sta zapisala vplivneža.

Komentarji (16)

Kučko (ni preverjeno)

Saj sta vplivneža naj izkoristita svoj vplivni položaj kot on srb v Avstraliji.

lepi (ni preverjeno)

pa on je neko i nešto a ova dva prvi put čujem

In reply to by Kučko (ni preverjeno)

MIK 1880 (ni preverjeno)

a jima je treba v tej situaciji okrog hodit (pa če maš za tak dopust še boš ja meu za tisti rentacar)revčka ka jče bi jima denar zbirali in pslali osla

malivatrogasac (ni preverjeno)

Pa kaj ne razumete, ona sta VPLIVNEŽA ! Kaj pa so reveži novinarčki ki to prekopirajo z drugega portala ?

Marko_10 (ni preverjeno)

Kdo sta to?

_______ (ni preverjeno)

Neven ka sta te sploj deco mela….mores bite rejsan genjene v glave ka deco doma pistijs pa ides nekan dalec na dopust.

realnooo (ni preverjeno)

blesavi clanek z namenom hujskanja naroda in pridobivanje klikov...
sobotainfo negativizem
KIRI VSE ZA KLIKE HA?

A (ni preverjeno)

Kakšiva vplivneža pa ka je z vami, niti na svojo pamet nemreta vplivati nej ka bi na koj drujgo lejko. Iti v takšon časi v državo ge so tak stroga pravila ja tou pa je rejsan pametno. Zdaj pa naj tan čumita med štirimi stejnami.

Strpnež (ni preverjeno)

Skrajno neodgovorno v takih razmerah potovati tako daleč doma pa pustiti otroke varuški ...to sta lahko predvidevala tej situaciji sedaj pa kukata ,če sta taka vplivneža naj sedaj vplivata na situacijo pa da vidimo...

poldi m (ni preverjeno)

Taki vragovje nosijo v Slovenijo razne bolezni .Znala sta ka se razhaja in sta vse eno mrdala ta dol in naj tam ostane.
Verjetno de jiva Šter domov pakiral za naše pejnaze. Če mata telko podjetij in sta vplivneža te njima nesmi biti dtago 120 $ za rent a car .

. (ni preverjeno)

Što se pa z deco trga namesto njih?

Kolca mož (ni preverjeno)

tak jima treba. kaj pa sta mislila, da bo vse šlo gladko sredi pandemije? hah! še kaj slabše si zaslužita, da se v teh cajtih vlačita naokoli, otroci pa doma, kere bodo še tudi okužila, ker itak da bosta doma že pozitivna.

magyar bacsi (ni preverjeno)

DRISLAŠA

HojSS PRESS (ni preverjeno)

Jaooooo, kakšne imate !!!!!!!
Vplivneža ????????
Še nikoli slišal za njiju !!!!!!!!!!
Neki seratori !!!!!!!!!!!
Če so res vplivneži potem ne bi imeli problema za potovanje kamorkoli želijo !!!!!!!!!!!
Smrduhi !!!!!!!!!!

rile (ni preverjeno)

Pravi starši vzamejo otroke tud z sabo na dopust,ne ,da jih prepustijo varuškam ali starim staršem.

Mihet (ni preverjeno)

Vplivneža🤣🤣

Starejše novice