Foto: Kristjan Čeh, Instagram
Kristjan Čeh se je le nekaj tednov pred olimpijskimi igrami odpovedal trenerju zaradi svojega dekleta. Zdaj je svojo stran zgodbe razkrila tudi ona.

Kristjan Čeh, metalec diska, je zgolj en mesec pred olimpijskimi igrami v Tokiu odslovil svojega dolgoletnega trenerja. Že takrat je priznal - razšla sta se zaradi dekleta, metalke kladiva Anne Marie Orel iz Estonije. 

»Zaradi različnih pogledov, s kom lahko treniram, je prišlo do prehitrih reakcij tako na moji kot na trenerjevi strani. Zahteval je, da pri treningu ni mojega dekleta. Orlove, metalke kladiva iz Estonije. To je bil glavni razlog, zato sva se razšla,« je takrat Čeh.

»Podpirala sem ga in skušala sva popraviti situacijo«

Zdaj, le dan po olimpijskih igrah, pa se je na spletu izpovedala še Anna Maria Orel. Zapisala je, da je končno čas, da se izpove. 

V svoji ostri izpovedi je zapisala, da se je čutila sneta svojih osnovnih človeških pravic kot oseba in kot športnica ter da bi naj bila prisiljena zapustiti svojega fanta Kristjana Čeha. Tega, seveda, ni storila. 

»Niti enkrat nisem priporočala naj moj fant zapusti svojega trenerja ali nekdanjo ekipo pred najpomembnejšo sezono svojega življenja do sedaj. Podpirala sem ga in skušala sva popraviti situacijo,« je zapisala Orlova. 

Dodala je, da še nikoli ni bila tako osramočena kot zdaj, ko je znana kot nekdo, ki je ukradel atleta svojemu trenerju. Doda, da nič kar so govorili o njej ni res ter da si ne bo dovolila več takega nadlegovanja. 

»Kristjan je trdo delal za vse kar je dosegel in njegov nekdanji trener je naredil vse v svoji moči, da bi to uničil pred Tokiom,« je ostra Orlova. 

Na njen zapis pa se je v komentarjih odzval tudi Kristjan Čeh. S preprostim zapisom »Ponosen sem nate,« jo je podprl tudi on. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nenapamet (nepreverjen)

Ja, vedno gre za mnogoplastne zgodbe. Posebno pri vrhunskih športnikih, kjer je vpleteno mnogo interesov, tudi sponzorskih.

65u65uz (nepreverjen)

Nema baba kaj iskati na treningaj. Z babami se vedno vse kunča. Nekaj je moralna podpora ženske doma nekaj pa so treninge in priprave na olimpijske. Tau trbej razlikuvati. Kak bi v vidlo ka bi babe od vseh fuzbalerov na treninge odle pa tan sake den sidelo 20 bab?

Šport pa osebno življenje cilau če je tau na olimpijskon nivoje trbej laučite in trener je v tun primeri mel praf. Lejko bi bijla kolajna, zdaj pa je blo 5to mesto.

komunista (nepreverjen)

Vejpa včeraj se je usoda poigrala z njim. Nej si je zaslužil medalje.

Landini

Ta dva, čeprav bi glede na leta morala biti že odrasla, se bosta morala naučiti ločiti med zasebnim in poslovnim. Drugače ne bosta imela miru med sabo. Tako pač je.

VRANA (nepreverjen)

Kristjan, sorry, ampak ti boš copata.... Beta samec, hihihi... Če baba ne razume, da ima trener svoj način treninga, svoj red, svojo disciplino,.... potem ne bo razumela še marsikaj drugega v vajinem razmerju !!! In vedno se boš babi podrejal, "samo da bo mir" !!!

MurekIN (nepreverjen)

Naj zadevo rešijo akteri, nej prati zamazanoga gvanta prek medijof,....Naj meče, ali pa nej,....

Jack Frank (nepreverjen)

Baba nuca malo pozornosti pa začala lajati.

Starejše novice