Slika je simbolična.
Takšno je epidemiološko stanje v pomurski regiji.

V Sloveniji so včeraj, 27. julija, opravili 1479 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 99 novih okužb, gre za 6,7-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 20.809 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

V Sloveniji je še vedno 916 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

V Pomurju tri nove okužbe

V Pomurju so v zadnjem dnevu potrdili tri nove okužbe s koronavirusom v treh občinah, in sicer po eno v občinah Moravske Toplice, Turnišče in Mestni občini Murska Sobota.

Najboljšo epidemiološko sliko v Pomurju ima občina Rogašovci, kjer ni bilo okužb že od 18. maja. Sledijo občine Šalovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Razkrižje in Hodoš.

Enajst pomurskih občin je brez aktivnih primerov, največ pa jih je v Murski Soboti. Tam je trenutno deset aktivnih primerov koronavirusa. Sledi Ljutomer, kjer je pet aktivnih primerov.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Smotani Djole (nepreverjen)

Prekmurje kao najslabse precepljeno v drzavi pa ma najmenje pozitivnih. Kak zanimivost pa je Danska, kera je najbole precepljena drzava v Evropi na seznami pou oranzna pou pa rdeca. Zdaj ali so vsa ta cepiva za en drek ali pa mogoce celo resno drzi kera od smesnih trditev teoretikov zarote. Ocitno vec tudi stroki neje za vrvati. Silijo nas v ceplenje, po drugi strani pa vsi zadnji uradni podatki kazejo ka se virus najbole siri tan ge je najvec cepljenih in to se celo med samimi cepljenimi.

Tututititu (nepreverjen)

TUKAJ SE GRE ZA SVETOVNI NATEG IN PREVARO MEDIJI SO PODKUPLJENI DA ŠIRIJO LAŻI O PREHLAD NATEGU GNOJI OD GNOJOV STE MEDIJI POHABLJENI DA BI LASTNIM OTROKOM ZJEBALI PRIHODNOST ZARADI DENARJA AMPAK SE NE ZAVEDATE DA BOSTE PRISTALI V ISTEM KORITU DA VAS NI SRAM IZRODKI GNOJOV OD GNOJOV STE!

fbjej (nepreverjen)

Vejice, pike?! Vir navedb? Facebook mogoce?

In reply to by Tututititu (nepreverjen)

Ofeden (nepreverjen)

Trbej fse zaprejte v Rogaševcaj, ka se pa idejo? Kak lejko kvarijo napoved “stroke” in vlade tej jebene države, ka se delta brž širi pa je fejst agresivna…

Starejše novice