Foto: Jure Banfi
Poletni dogodki so v polnem teku, hkrati so se sprostili nekateri ukrepi in po dolgem času je zopet možno druženje, zabava in užitek v večjih dogodkih.

Mestna občina Murska Sobota je v poletnem času vzpostavila sistem brezplačnega prevoza Responsibus, ki povezuje turistični kraj Moravske Toplice s središčem Murske Sobote in Expano.

Zapeljete se lahko na različne dogodke

Storitev bo na voljo vsaj do konca leta in bo omogočala brezplačen prevoz do različnih dogodkov, kot so Sočna vilica, koncerti, športne prireditve in podobno.

Mestna občina Murska Sobota je pripravila DRT storitev Responsibus v okviru projekta SMACKER, ki ga sofinancira program evropskega transnacionalnega sodelovanja Interreg Central Europe. 

Cilj storitve prevoza, ki se prilagaja potrebam uporabnikov, je izboljšati mobilnost prebivalcev in turistov na območju Murske Sobote in Pomurja. 

Responsibus ponuja IT rešitev, ki omogoča spletno rezervacijo prevoza s pomočjo aplikacije. Dostopna je tudi na pametnih stojalih, ki se nahajajo v recepciji hotelov v Moravskih Toplicah. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lebar (nepreverjen)

Boli me ,če vozi .Škoda da ne vozi traktor z puno prikolico gnoja

LEBAR (nepreverjen)

Lepo te prosim lebar če nimaš kaj bol pametnega za delat vsaj ne piši kometarjev in raje idi na ulico to ti vsaj nebo škodilo

In reply to by lebar (nepreverjen)

Tinatana (nepreverjen)

Bravo same dobre novosti ,gremo se k expanoju kopat in supat,odlična zabava za poletje! Lepo če bi vozil vsaj do 20.00 ure.

realnoo (nepreverjen)

DAJTE RAJSI KOMUNALNI IN DRUGE PRISPEVKE ZNIZAT!

orglice (nepreverjen)

Novost: , ki jo v končni fazi mora nekdo plačati, nagrajenci za plačilo so davkoplačevalci !!

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Sobota mu (nepreverjen)

Sama nevoščllivost,kaj res nemorete sprejeti nobene novitete,nekomu bo pa prav prišlo nimamo vsi avtov.

en običen državljan (nepreverjen)

"Kruha in iger" se idejo Sobočanci. Župan si za javna sredstva kupuje glasove. Potem pa bo njegova šefica stranke komentirala 18 let stare slike in govorila kaka kraja javnega denarja je to. To je tudi še en primer projekta zaradi projekta, da imajo eni dobro plačane službe. Potem pa taki piar zapisi: "izboljšati mobilnost prebivalcev in turistov na območju Murske Sobote in Pomurja". Še dobro, da niso zapisali, da bi turistom plačali da bi prišli v Pomurje.

Starejše novice