Foto: Bobo
Naslovnico najnovejše košarkarske videoigre NBA 2K22 bo krasil slovenski zvezdnik.

Izjemna globalna priljubljenost 22-letnega Ljubljančana je dobila novo potrditev.

2K je zvezdnika Mavericksov angažirala za naslovnico nove različice najpopularnejše košarkarske videoigre NBA 2K22, ki bo na voljo za vse platforme od 10. septembra dalje.

Naslovnice prejšnjih izdaj te videoigre so sicer praviloma vselej krasili ameriški zvezdniki severnoameriškega košarkarskega tekmovanja.

Tudi v barvah slovenske zastave

Franšiza videoiger NBA2K je sicer z več kot 110 milijoni prodanih videoiger med najbolje prodajanimi franšizami na področju videoiger.

Naslovnica bo obenem oblikovana tudi z barvami slovenske zastave, poleg Dončića pa so v podjetju 2K za različico naslovnice za 75. obetnico lige NBA izbrali še Kevina Duranta in Kareema Abdul-Jabbarja ter Dirka Nowitzkega.

Dončiću se pred novo sezono lige NBA obeta tudi podpis nove, 205 milijonov dolarjev vredne, petletne pogodbe z Dallasom. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

LD77 je CAR, ki ne pozablja svoje domovine pri predstavitvah po svetu. Je ponosen na Slovenijo. In ni edini SLO športnik, ki to počne. Kako lepa je SLO, ugotoviš takrat ko se oziraš po sosedih. Imamo tudi zlate sosede in bodimo ponosni na to.

Jooooj... (nepreverjen)

Čudi me, da ga hvališ? Po navadi te vsi, ki imajo priimek na ić zelo motijo.
Aja, ko gre za globalnega zvezdnika, desničarjem to ni več pomembno...

In reply to by tuncika

😩😩😩 (nepreverjen)

Škoda, da ima preveč rad burek in čevapčiče. Ima minimalno 5 kil preveč. Buci, buci, buci…

Starejše novice