Na Sobotainfo pripravljamo novo nagradno igro, s katero bomo podelili 5 kart za prvo tekmo četrtega kroga kvalifikacij za Ligo Europa med Muro 05 in Laziem.

Tokrat bo nagradna igra potekala nekoliko drugače kot ponavadi. Vsak dan se bo namreč na Sobotainfo pojavila novica, ki bo imela v naslovu napisano "Nagradna igra". Ta novica, ki bo vsebovala nagradno vprašanje, bo na strani vidna točno pol ure in v tem času si lahko zagotovite svojo karto. Kako priti do svoje karte si preberite spodaj.

Kaj morate storiti?

Če bo novica objavljena na strani od 12.00 do 12.30, morate v tem času na elektronski naslov [email protected] poslati mail s pripisom "Nagradna igra Mura 05 : Lazio", v njem pa naj bo odgovor na nagradno vprašanje in vaši podatki.

Kateri maili se upoštevajo?

V primeru, da vzamemo zgornji primer in bo novica objavljena ob 12.00 do 12.30, se upoštevajo maili, ki bi na naš naslov prišli do 12.35, se pravi pet minut po tistem, ko novica ne bo več vidna na spletni strani. Vsi kasneje prispeli maili ne bodo upoštevani v nagradni igri.

Kje dobite vstopnico?

Zmagovalci nagradne igre bodo vsak dan sproti objavljeni na naši spletni strani in na naši Facebook strani. Nagrajenci boste karte prevzeli na dan tekme, in sicer na info točki Ljudskega vrta. S seboj morate prinesti osebni dokument.

NAGRADNA IGRA SE ZAČENJA Z DANAŠNJIM DNEM!

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jonie

te zaj moren cejli den sedeti za računalnikon, huaha iden si jo kujpen :D

Starejše novice