UEFA je ugodila prošnji črno-belih in tako bo prvo srečanje četrtega kroga kvalifikacij za Ligo Europa med Muro in Laziem odigrana v Ljudskem vrtu.

Minuli petek je žreb v Nyonu določil, da se bo Mura v četrtem predkrogu za vstop v Ligo Europa pomerila z rimskim Laziem. Prvo srečanje bi moralo biti odigrano v Rimu, toda v taboru črno-belih so po privolitvi Lazia podali prošnjo na UEFO, v kateri so zaprosili, da bi bila prva tekma odigrana v Ljudskem vrtu.

No, na veliko zadovoljstvo črno-belih je bilo željam Mure ugodeno. Prvo srečanje bo tako 23. avgusta odigrano v Ljudskem vrtu ob 21. uri, povratni dvoboj pa bo čez teden dni v Rimu. Spremembo so zapisali tudi na uradni strani UEFE.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
čevapčič na ražnje

.. razčejšemo jih, ge san optimističen, ge mijslen, ka Mura lejko nese zmago .. :)

Vipko
KRT

lepo, za gledalce je tak razpored sigurno bolj zanimiv.

13546

čuje se ka je TOPIČ odneso 40.000 tisoč evrov iz kluba

skandi

Čuje se ka de Topič tebe in tebi podobnim keri davlete takše informacije pomali začo davati na sodišče!

13546

skandi pitaj igralce pa te boš ti šel na sodišče budalo

Vipko
Truplo

Nekaj sem o tem slišal tudi jaz, vendar ne tako, da bi omenjeni dal znesek (no približno bi naj bil tak) v žep. Denar bi naj bil dvignjen iz klubskega računa. Tako, da bi naj bilo vse dokumentirano, če pa je zadeva s finančnega stališča v redu, pa se bodo že zmenili.

Pa ne groziti s sodišči... o tem se kar na veliko govori na "ulici". Da se take govorice utišajo, kakor se pravi, je najbolje, da se da izjava, če omenjeni gospod misli, da se ga žali ali kaj podobnega. Ker pa je podobnih "prićarskih prića" na splošno veliko je mogoče tudi najbolje, da se na njih ne odgovarja. Pregovor pravi: "Velikokrat največ poveš, če molčiš!". Moje mnenje!

Pa pojdimo na tekmo... saj je naslov teme tekma in ne finance, katere so sedaj verjetno za silo v redu?

Vipko
Truplo

... aja, moj sotrpin na tribunah je trenutno na morju in me zanima, do kdaj se bodo lahko kupile karte za tekmo vključno z dodatkom za prevoz.

Če drži cena 10 + 6 za prevoz, je to po mojem daleč najboljša opcija. Nimaš problemov ne z avtom, ne z kakšno popito pivo preveč... Pripelje te tja in nazaj.

Še eno vprašanje: ker bi rad nekaj pofotografiral me zanima, kako je z režimom na vhodu... Da ne bo pomote, ne bom nosil s sabo tiste majhje pockete, ampak malo večjo torbo, notri pa dokaj veliko "mrlino" in dva objektiva. Mi bodo to dovolili vnesti?

Starejše novice