Muraši tudi po 5. krogu Prve lige ostajajo brez zmage in zgolj z eno osvojeno točko. Tokrat so na Areni Petrol morali priznati premoč Celju.

Celje : Mura 05 1:0 (0:0)

Vrhovec 80.

Celje: Kotnik, Vrhovec, Krajcer, Bajde, Bezjak, Kolsi, Korošec, Močić, Medved, Močivnik in Žitko.

Mura 05: Draković, Cipot, Bohar, Horvat, Kramar, Vaš, Fajić, Janža, Kouter, Jelić in Eterović.

1'. Začetek srečanja. Iz sredine igrišča so krenili muraši.

2'. Prva lepa priložnost za domače. V kazenski prostor je iz desne strani krenil Bezjak, ki je nato meril v Drakovićev daljši kot, vratar črno-belih pa je moral prvo resno posredovati.

3'. Na drugi strani vračajo muraši. Po dvojni podaji Eterovića in Jelića je slednji meril iz roba kazenskega prostora, Kotnik je bil na mestu.

7'. Na levi strani je sedaj preigraval Bezjak, ki se je otresel Kouterja, meril v bližnji kot Drakovićevih vrat, ta pa je bil ponovno na mestu.

9'. Gostitelji so bili ponovno blizu zadetka. Tudi tokrat je preigraval Bezjak, le da tokrat na desni strani. Napadalec Celje je preigral Janžo, prišel do strela nekoliko iz desne strani, žoga pa je za las zletela mimo vrat.

12'. Tokrat so iz protinapada zapretili črno-beli. Kramar je lepo podal v prostor, Fajić je nekoliko iz leve strani iz kakšnih 10 metrov prišel do strela, a je meril preko vrat.

13'. Nova lepa priložnost za Muro. Janža je lepo preigraval po levi strani, podal v sredino, kjer je iz kakšnih 10 metrov meril Eterović, v zadnjem trenutku pa je žogi pot v mrežo preprečil Medved. V nadaljevanju akcije je nato z glavo poizkušal Cipot, domači so žogo odbili, zadnji pa je nato streljal Horvat, toda Kotnik je bil na mestu.

20'. Igra v Celju se je sedaj nekoliko umirila, ampak samo kar se priložnosti tiče. Spremljamo namreč zelo dinamično in odprto igro iz obeh strani.

21'. Črno-beli so ponovno zapretili. Na desni strani je v kazenski prostor prodrl Bohar, lepo podal nazaj, kjer je Fajić poizkušal iz roba kazenskega prostora, toda pred vratarjem so domači žogo odbili.

23'. Rumeni karton - Arpad Vaš (Mura 05).

24'. Sedaj sta na drugi strani lepo kombinacijo odigrala Močić in Močivnik, na koncu je Kouter žogo izbil tik pred golovo črto.

28'. Domači so ponovno zapretili preko Bezjaka.  Hitronogi napadalec je meril iz kakšnih 20 metrov, Draković je z lepo parado žogo odbil v kot.

31'. Menjava pri domačih. Iz igre Iztok Močivnik, v igro Žan Horvat.

38'. Po dolgem času nov poizkus Mure. Iz kakšnih 25 metrov je poizkušal Horvat, ki pa je žogo poslal visoko čez vrata.

40'. Domači bi skorajda prišli do vodstva. Bajde je poizkušal s predložkom iz desne strani, žogo pa je zadel tako, da je ta skoraj prevarala Drakovića, ki jo je z zadnjimi močmi potisnil v kot.

44'. Sedaj poizkus Bezjaka iz kakšnih 25 metrov, žoga mimo desne vratnice murašev.

45'. Minuta sodnikovega podaljška.

45+1'. Konec prvega polčasa v Celju. Muraši vsaj za zdaj ne kažejo znakov utrujenosti, saj so bili v prvem delu zelo nevarni. Nekoliko več zbranosti pri zaklljučnih strelih in tri točke bi lahko romale v Mursko Soboto. Seveda pa bo potrebno v obrambi še naprej paziti predvsem na Romana Bezjaka, ki je daleč najnevarnejši pri domačih.

46'. Začetek drugega polčasa.

47'. Prva priložnost v drugem delu je pripadla domačim. Iz desne strani je lepo pred vrata podal Bajde, v sredini pa je žogo za las zgrešil Bezjak.

52'. Izredna priložnost za domače. Štirje Celjani so krenili v protinapad proti trem nogometašem Mure, na koncu je do strela iz kakšnih 11 metrov prišel Močić, ki pa je žoga za nekaj centimetrov poslal čez vrata.

55'. V uvodnih minutah drugega dela so precej nevarnejši domači, ki so izpeljali že nekaj lepih akcij, toda na srečo pravega zaključka še ni bilo.

56'. Menjava pri Muri. Iz igre Mate Eterović, v igro Leon Sreš.

57'. Nova priložnost za Celjane, ponovno je do strela prišel Bezjak, ki pa je meril mimo leve vratnice Drakovićevih vrat.

58'. Poizkus Bajdeta iz 20 metrov, žoga za las mimo desne vratnice.

60'. Domačini napadajo iz vseh strani. V zadnji minuti sta poizkušala najprej Bajde, nato še Močić, toda nobenemu ni uspelo premagati Drakovića.

61'. Nova priložnost za goste, rezultat pa še vedno 0:0. Tokrat je ponovno iz roba kazenskega prostora meril Bezjak, ki pa je ustrelil preko vrat. Že v naslednjem položaju strel iz identičnega položaj, tokrat je meril Močić, tudi tokrat pa žoga mimo vrat.

62'. Rumeni karton - Marko Kolsi (Celje).

64'. Menjava pri Muri. Iz igre Leon Horvat, v igro Matic Maruško.

66'. Sedaj izredna priložnost za muraše. Na robu kazenskega prostora sta lepo akcijo izpeljala Jelić in Janža, slednji je prišel sam pred vratarja, nato pa meril točno v Kotnika in priložnost je splavala po vodi.

67'. Menjava pri domačih. Iz igre Matic Žitko, v igro David Tomažič-Šeruga.

74'. Menjava pri domačih. Iz igre Gregor Bajde, v igro Lutfi Bilali.

75'. Nova priložnost za domače. V kazenski prostor je iz leve strani prišel Bilali, ki pa je meril točno v dobro postavljenega Drakovića. Ta je žogo odbil v kot.

76'. Priložnost tudi na drugi strani. V protinapadu je do strela iz desne prišel Bohar, ki pa je za kakšen meter meril mimo vrat.

77'. Na drugi strani vračajo domači. Poizkus Bilalija je Draković s konicami prstov odbil v kot.

79'. Izredna priložnost za domače. V kazenski prostor je na desni prišel Bezjak, ki je iz igre vrgel Kouterja, se znašel iz oči v oči z Drakovićem, ki pa je bil ponovno uspešnejši.

80'. Napadi domačih so se obrestovali. Toda tokrat sploh ni šlo za priložnost, Vrhovec je podal iz leve strani, žoga je prevarala Drakovića in končala v mreži Mure.

83'. Priložnost za muraše. S strelom iz obrata iz kakšnih 14 metrov je poizkušal Vaš, Kotnik je bil na mestu.

85'. Menjava pri Muri. Iz igre Dragan Jelić, v igro Rok Gruškovnjak.

87'. Nova priložnost za goste. Tokrat se je pred Drakovićem na levi strani ponovno sam znašel Bilali, uspešnejši je bil vratar črno-belih.

88'. Rumeni karton - Roman Bezjak (Mura 05).

89'. Mura bi skoraj dosegla gol na način kot ga je dobila. Tokrat je žoga po predložku Janže oplazila prečko in se odbila nazaj v polje.

90'. Poizkus Fajića z glavo, toda premalo močno, da bi premagal Kotnika. V Celju se bo igralo še tri minute.

90+3'. Konec srečanja. Mura ostaja na zadnjem mestu državne razpredelnice.

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
13546

je mogoče prenos

droston

Pa ka tej Cifer se heca...zakoj so Buzetija sploj kupili če nika ne špila

sejre003

kelko so pa te dali za njega,či praveš ka so ga kupili?

chelsea22

ge neven ka tome cifere gej naj že inok nekše trener pride ka zadje 4 tekme so katastrofa!!!

samouk

zakaj me ne dela prenos za tekmo celje mura tu na info kanale,ne vklope išče pa ne vklope

chelsea22

če nega prenosa..

droston

daj sejre ne bluzi ka dobro znaš ka mislin...telko ka provocerati moreš

smoljo

Vsebina komentarja

smoljo

Vsebina komentarja

sejre003

droston:či si tak napiso(zakoj so ga te kipuvali)....ne razmen ge te politike tudi nej od cifra

Thor

5 tekma je pa mamo komaj eno točko , wtf?!

filco

Pa v 4 koli kvalifikacij za ligo evropa...:)) MURA!

denis...

brez zamere ali te cifer nema pojma od pojma kar se trenerstva tiče...

1411

ANTEEE

ales400

Pa kako lahko dobi Kramar prednost pred Maruškom v obrambi?! CIFER!!!!

Vipko
Truplo

Ena osvojena točka je kljub težkemu razporedu slab rezultat... Zadnji čas je, da mogoče uprava kaj stori?

droston

Maruško je sedo valda zatou, ka je bil utrujeni glede na to ka je v četrtek dal zadnji švic iz sebe, vsaj ge si tak razlagan, če pa nej je pa naslednja blesava poteza trenera...sicer pa Kramar si zasluži prvo postavo ker zadnje tekme odlično špilo na ton položaji....Nemo pa razmo cifra zaradi ene stvari, kera se glasi Gruškovnjak? Buzeti sidi ali on de pa špilo sako tekmo pa makar 90 tekem po eno minuto...feri oprosti ali neven če ti gli leži delo trenera...pa malo začaj spreminjati taktiko ka vidiš ka z dvema špicama nikan ne pridete, dva identičniva tipa igralca nemreš meti na igrišči(Fajo pa eterovič)... nejde že 5 tekem tak zakoj bi šlo 6...

krsone

Pa ka je z enimi? V temi o Evropi gučite vse v presežki, tu pa ka se more neka spremeniti, pa menjati pa se nekša čuda. To je nej logično.

Tisti, ka delate v eni službi, van zaj najden še eno vzporedno, pa mo vido, kak te oboje ladali...

Na dveh frontaj dečki enostavno nemrejo, pa lejko se vi doj zujete. Klopi praktično nega, špilajo eni in isti, zaj de pa še od enih pogoj, ka morejo v ligi tuj trgati.

Vupan, ka se pa nede začalo tau, ka de 100 selektorov pa trenerov v Prekmurji, samo tisti, keri so za to odgovorni nej.

komentator

Gruskovnjak je prijatelj od cifra zato se nekan razzmi ka spila. V muri se je skoz tak delalo ka majo prednost tisti ali je oca kaksen na polozaji ali poznanstvo. Pitanje ce bi janza spilo v prvi postavi ce nebi oca bil fizioterapevt tan. Ali ce bi drakovic brano ce bi se filip bil v muri, ali ce bi gruska spilo, ce nebi oca spilo z cifron skuper pri muri in nebi bila se izda taksniva kolega. Ali zakoj brata lotrica forsirajo medtem ko nekaj boljsih mladin ev ne pride niti med21. Neje velika razlika ali je sploh nega med igralci v muri in nekaterimi v3 ligi. Razlika je edino ka nekateri. Dobijo priloznost zaradi imena

borac

pozabo si maloga kozara ka ga nemčavski klan riva med člane. tam pa en botjak ki je drugo leto pri muri sploh ne vidimo kaj je zmožen ,na klopi de čisto propadno

vegi

Maribor na pomoč, posodite nam nekaj igralcev, Mura05 nujno potrebuje točke in igralce....samo vi nas lahko rešite iz dreka....

Reigns

KOMENTATOR
zadel si bistvo cejle poezije fusbala v Sloveniji, pa drugod je tudi podobno; v prekmurju je do vsaj 100 boljših nogometašov...ampak porivanje po poznanstvu je pač tako.....

komentator

[email protected] botjaka san cul ka je bil eden najboksih mogoce nema pravoga imena ali pa se je komi zamero, [email protected] tudi nejsta bila rep pa dodlek zadnje tekme pa so zmaguvali, ka ne omenin ka je priso vas ka je enako dober kak njiva. Samo trbej trenera ka de znal kakpostaviti pa motiverati igralca.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice