Prostori na Slovenski ulici, v katerih se je v zadnjih letih zamenjalo več najemnikov, dobivajo novega najemnika, ki se v prostore seli jeseni.

Slovenska ulica, ki se od lanske zime bohoti v novi podobi in trenutno diha s poletnimi dogodki, žal ima še kar nekaj praznih prostorov. Na južnem delu Slovenske ulice, tik ob nekdanjih prostorih Centra za socialno delo že več let samevajo prostori, v katerih je nazadnje bila kitajska trgovina.

Lastniki prostorov skrivnostni

Po informacijah Sobotainfo, bodo ti prostori dobili novega najemnika. To nam je potrdil tudi soprog lastnice prostorov Franc Weindorfer, ki pa ni želel ne potrditi, ne zanikati naše informacije o domnevnem novem najemniku.

Stavba v kateri se trenutno še nahaja Vzajemna.

Vzajemna v nove prostore

Smo pa zato imeli več sreče pri novem najemniku - Vzajemni Murska Sobota, kjer so nam zaupali, da se jeseni selijo v te prostore na Slovenski.

»Vzajemnina poslovna enota v Murski Soboti se predvidoma jeseni seli na novo lokacijo, ki je v neposredni bližini trenutnih prostorov, ker Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije trenutne prostore, v katerih posluje Vzajemna, potrebuje za opravljanje svoje dejavnosti«.

Dodajajo, da bodo strankam še naprej zagotavljali vse potrebne informacije, jim nudili celovito in strokovno obravnavo ter skrbeli za njihovo zdravstveno in finančno varnost, ki jo omogočajo njihova zdravstvena zavarovanja. 

Vzajemna in prazni prostori na Slovenski ulici.

Sicer pa v soboški Vzajemni še pravijo, da v tem trenutku ne predvidevajo sprememb v poslovanju in novih zaposlitvah, ki bi bile povezane s selitvijo v nove prostore.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Blato.. (nepreverjen)

NO IN KAJ LAHKO RAZBEREMO IZ TEGA ČLANKA??????? NIČ .
ZA BRUHAT.

O k (nepreverjen)

Ni vazen kontekst
Vazen je klik

In reply to by Blato.. (nepreverjen)

Jebiveter (nepreverjen)

Te pa nej Varteks...

Nevtralen (nepreverjen)

Novinarji nekoc in danes...dan in noc! Zanima me kdo pise clanke za sobota info,pomurec,ekipa....se bolj zalostno je da urednik dovoli takim "novinarjem" objavljati senzacionalne,sokantne,bombasticne naslove...v samem clanku pa nic od nic!

vročinskival (nepreverjen)

Vse je napisano v članku, samo treba ga je prebrati in zraven malce misliti. Vročina očitno škodi. Pa če je vmes kakšna fotografija, berite pod njo naprej 😊.

Robot (nepreverjen)

Ja tou de fejst pomagalo pri "oživitvi" centra

Komarac (nepreverjen)

Saj vzajemna bo ful obogatila ponudbo na zabetonirani slovenski ulici ... in privabila ogromno ljudi v mestno središče ... poklon

. (nepreverjen)

kda do odprli diano za slovence?

Starejše novice