Drama na območju priljubljene gramoznice. Ker 30-letnik ni upošteval navodil policistov, so ti uporabili prisilna sredstva.

Na območju Športno rekreacijskega centra Green Lake se je včeraj v popoldanskih urah odvijala prava mala drama, sporoča bralec Mariborinfo.

Moški, ki je na glavi nosil motoristično čelado, oblečeno je imel potapljaško obleko, v rokah pa je nosil bejzbolsko palico, je po pričevanju očividcev otipaval dekleta, ki so se ob gramoznici prepuščala sončnim žarkom. 

»Ljudje so ga prijavili policiji,« je zapisal bralec Mariborinfo in - kot je razvidno iz posnetka - je policija na prizorišču nenavadnega dogajanja moškemu odvzela prostost, čemur se je slednji upiral.

Policijska uprava Maribor: Kršil je javni red in mir

Kot so glede primera sporočili iz Policijske uprave Maribor, so policisti Policijske postaje Ptuj včeraj popoldne v okolici Kidričevega obravnavali kršitev javnega reda in miru.

Ker 30-letnik ni upošteval navodil policistov, so bila uporabljena prisilna sredstva. Izdan mu je bil plačilni nalog, so še sporočili mariborski policisti. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Upan ka so ga na policijske zrihtale .

alppr... (nepreverjen)

ne, to pa ne. Kaj bo pa informacijska pooblascenka rekla? pa varuh clovekovih pravic? pa nevladne organizacije razni nasilni instituti in 15 marci? pa njegov odvetnik?
Saj je sodisec odlocilo, da 1 x ni nobenkrat in je dovoljeno, tudi tihotapiti ljudi, potem tudi otipavati.

In reply to by . (nepreverjen)

Vse je dovoljeno (nepreverjen)

z dovoljenjem koalicije KUL in njihovih zaveznikov!!!

Kul ali (nepreverjen)

Amerikulski plejboj ...

In reply to by Vse je dovoljeno (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

KIRI, TAU SI TI BIU?

Starejše novice