Dobra novica za začetek res vročega tedna.

Te dni smo priča prvemu vročinskemu valu, zato je osvežitev v kopališču kot naročena. V letnem kopališču Murska Sobota so letos poskrbeli za kar nekaj novosti, zagotovo pa bo vse obiskovalce razveselila novica o spremenjenih pogojih pri vstopu v kopališče.

Vstop na kopališče je odslej možen tudi brez pogoja PCT. To pomeni, da lahko na kopališče pridete vsi, ne glede na to, če ste preboleli covid-19, bili testirani ali cepljeni proti covid-19.

Novosti na kopališču:

  • beach bar, razširjen gostinski lokal,
  • nadstrešek, prostor za druženje, kjer bodo skupine lahko proslavljale rojstne dneve in ostala slavja,
  • pri vhodu urejeno košarkarsko igrišče za ulično košarko 3 na 3.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
butalandija (nepreverjen)

ja ka pa te, premalo obiska bilo?

Jansa poberi se (nepreverjen)

Seveda,tan covid ovinek naprave okole,dajte se oci pa mozek malo na luft pa zaperete

Rotschild (nepreverjen)

IZ SOLIDARNOSTI DO DRUGIH, KAJ VSE STE NAM POČELI S TO PLANDEMIJO, NITI 1CENTA NE BOM TROŠIL ZA VAŠ POHABLJENI TURIZEM V ZLOVENIJI!!!
LJUDJE NE HRANITE TISTE KATERI NAD VAMI IZVAJAJO FAŠIZEM!!!

Karl Marx (nepreverjen)

Pravila PCT v Sloveniji nihče ne nadzira, nikjer te nihče ne vpraša, kaj šele da bi zahteval potrdilo o PCT. In to oblast dobro ve. Naša oblast razmišlja pač takole; na papirju bomo imeli polno ukrepov, da bomo pozneje vso krivdo lahko zvalili na neubogljive ljudi, a v praksi ne bo nobenega ukrepa. Pardon, le eden. Prepovedano je protestirati proti vladi. Vse ostalo je v praksi dovoljeno. Oblast je restriktuivna in agresivna izključno in samo proti tistim, ki so proti vladi. Vsi ostali lahko delajo kar hočejo. To je slovenija 2020/21.

Kgddtzob (nepreverjen)

Koronanateg in zločin nad človeštvon! Upam da boste vsi sodelujoči pristali v doživitnem zaporu! Seljaki jadni!

Bučkoe (nepreverjen)

Ukrepi se sproščajo,soboška Škofija pa ukinja vaška Proščenje. Naj na dan proščenja pridemo v farno cerkev. Ja, in se tam notri nagužvamo,da se bo virus lažje širil? Proščenja so ob vaških kapelah na prostem,kjer je manj možnosti za okužbo. Halo??? Kdo je tu nor?

Starejše novice