Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer se je kolesarka lahko telesno poškodovala, eno kaznivo dejanje, šest kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in tri primere povoženja divjadi.

Okrog 20.00 ure je v naselju Gomilice, zaradi neprilagojene hitrosti padla kolesarka. Pri padcu se je lahko telesno poškodovala in je bila odpeljana v bolnišnico.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali vlom v gospodarsko poslopje, od koder je bila ukradena kosilnica na nitko in motorna žaga.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih. Po intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Doliču je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ropoša (nepreverjen)

Bougi kelko je pa vozila z biciklinon ,če je spadnola zaradi ne prilagojene hitrosti ?

Wtkhgfbh (nepreverjen)

Skoro vsi kolesarji vozijo z neprilagojeno hitrostjo...

Dares1 (nepreverjen)

Tau je tau ,biciklini na baterije,starejsi jih pa ne obvladajo

Hmmmmm (nepreverjen)

Vseeno elektricni biciklini prinasajo vec koristi za lidij kak pa skode...

In reply to by Dares1 (nepreverjen)

A (nepreverjen)

Hmmmmm pijšeš bedarije kak prvo baterija je vir onesnaženja, kak drugo pa či guniš si fizično aktiven, nej pa ka malo poklačiš pedal pa te elektrika ženej,

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Neven, ka je boukse: ka penzioneri zaradi elektricnih biciklinov odejo ven na friski lüft, so malo fizicno aktivni (kar je pri elektricnih biciklinaj vsekakor mozno in na ravnici lidgej tudi gonijo) pa se druzijo, ali pa ka so doma notri zaprejti ali pa idejo kama z avtojon (isto vir onesnazevanja)?

In reply to by A (nepreverjen)

Starejše novice