Slika je simbolična.
Predsednik vlade je na današnjem kongresu Slovenske demokratske stranke napovedal, da bo od ponedeljka naprej omogočeno izbiranje cepiva za cepljenje proti covidu-19.

»V naslednjih mesecih bo naše življenje toliko bolj enostavno, koliko višji delež prebivalstva se bo prostovoljno cepil,« je povedal Janez Janša in dodal, da je cepiva dovolj – tako vektorskega kot mNRA. 

»In od ponedeljka naprej bo možno tudi izbirati cepiva v Sloveniji,« je povedal. 

Dodaja, da je ključen cilj, da dosežemo tak delež precepljenosti, da nam bo to tudi jeseni omogočilo normalno življenje.  »Jaz mislim, da si ne samo vsi tega želimo, ampak si po letu odrekanja to tudi zaslužimo,« je dodal predsednik vlade. 

Pravi, da je bil pravi čudež, da so se cepiva izdelala in preskusila v desetkrat krajšem času kot običajno in meni, da bi bila bi neumnost, če dosežka znanosti ne bi uporabili in bi si tako sami sebi oteževali življenje. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ravninec (nepreverjen)

Kje je spet to laž povedal ?

čarni vrag (nepreverjen)

Mogoče do se cepili SDS fanatiki, borci proti komunizmi.

Črvlenka (nepreverjen)

Proti njihovi bolezni nobeno cepivo ne pomaga.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Gdhjizf (nepreverjen)

To niso cepiva to so strupi za ubijanje ljudi. Zdave ljudi bi zdaj oni cepili da bi zboleli pohabljeni kriminalci eni! Raj napišite da so kovine v cepivih.

simon j (nepreverjen)

…ok, recimo da je 1% moznosti za to kar trdis - pricakujes, da bos kot necepljen ti eden od tistih, ki bo naprej uzival zivljenje ob vseh covid restrikcijah, cepljeni bodo pa padali kot muhe? Paradoksalno, bos verjetno imel vec posledic od razmisljanja in straha, kot od cepiva. #cepimose

In reply to by Gdhjizf (nepreverjen)

. (nepreverjen)

"Dodaja, da je ključen cilj, da dosežemo tak delež precepljenosti, da nam bo to tudi jeseni omogočilo normalno življenje" Zdigne minimalca rajši pa te mo se lejko o normalnon življenje pogucavali.

Zaposlen v jav… (nepreverjen)

Jaz se nebom cepil, saj ce bo epidemija potem dobim spet dodatek €€€€ ko bo spet razgasena epidemija...

Starejše novice